FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Finsenscentret den 25. marts 2014
Svend Gønge-skolens værdier...
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Roskilde Festival er skabt og bygget af frivillige…
Kaj Schmidt Nielsen Nørrebro Taekwondo Klub
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
Informationsmøde om nyt støttekoncept 1. november 2011.
Værdibaseret ledelse i almen praksis
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
FBUs visionsplan 2015.
PETS 2004 Hjørring, lørdag den 20. marts Strategi for D 1440.
Mission Værdigrundlag Strategiske fokuspunkter
Forskelle, der gør en forskel - Tanker om kvinder og top-ledelse. Camilla F. Ellehave Institut for Organisation og Arbejdssociologi.
Tilfredshedsundersøgelse
Skolebestyrelsen & værdier
FC Horsens - Byens bedste serieklub
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Henning Boddum Mobil tlf Kordegnenes Årsmøde Velkommen til Strategi og Social kapital.
Krav til tillidsrepræsentanten Modul 2 Forventninger Når man repræsenterer DSI i råd, nævn eller udvalg - er det vigtigt, at man fremfører DSI’s synspunkter.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Workshop: At arbejde med myter og holdninger blandt personale v/ projektmedarbejder Tine Gomard.
Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
Præsentation af Akademiuddannelsen i Løn- og personaleadministration
FLERE FRIVILLIGE BADMINTON IS Skævinge fodbolds 5 step til flere frivillige.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Hvordan klubber succesfuldt tiltrækker og fastholder sponsorer (Partnere) v/Kent Ewert.
Spm. 1. Er du medlem af DI?. Spm. 28 Hvad er dit køn og alder?
Dansk Rugby Unions Udviklingsplan Kerneværdier Passion Rugbyfolk har en enorm begejstring for sporten. Rugby genererer spænding, engagement,
Klubbesøg Gennemført i alt 20 Klubbesøg 12 i vest og 8 i øst Overordnet formål med klubbesøget: Klubfundament/organisatorisk sundhedstjek Hilse på nøglepersoner.
Isbjergmodellen. Isbjergmodellen Sociale og følelsesmæssige kompetencer: at anerkende sig selv og andre at kende følelser og forstå egne reaktioner at.
Hammerum Hallen Strategi HH Strategipræsentation – Baggrund – Processen – Resultatet Vision og mål for 2015, must win battles – Rammer for det videre.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Mission HVORFOR er vi her og hvad vil vi opnå ? DVL skaber gode vandreoplevelser for hele livet, hvor vi får mere end vandring Socialt samvær Det er sikkert.
Støt Fløng Hedehusene Fodbold Lokalt står vi stærkt 1.
Tekniske og motoriske færdigheder Færdigheder – Udvikling og Kvalitet!
Dragør Kommune: - Indbyggere: Skoleelever: km Dragør Rugby Klub: - Stiftet: Februar Antal spillere: 31 (fra.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Elite vs. Bredde 24. november 2013Rugby Parlamentet1 Senior - Kvinder SkoleRugbyUngdomLandshold Senior - mænd.
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
Strategispor for ”Flere skal spille bedre squash”
Værdigrundlag for Jobcenter Varde
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
SAMARBEJDE giver FÆLLESSKAB og UDVIKLING
Dagsorden Præsentation - hvad er en Landsbyklynge?
MISSION Vores mission er, at:
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Ungeenheden Frederikshavn Kommune – helhed og samspil
Vision DGI og DIF’s fælles vision: I 2025 skal mindst 75 pct. af danskerne dyrke idræt, og mindst 50 pct. af danskerne skal dyrke idræt i en forening.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
[klik og indsæt kommunenavn]
Fra anledning til udvikling
Sammenfatning af SHK Fællesmøde
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser Ledelse Få det gjort implementering Økonomi Sponsorer Kommunikation Intern og ekstern Leder – og træner uddannelse Udviklingsforløb APR– NOV2011

Værdigrundlag. - Er en klub for livet. - Med udgangspunkt i mottoet ”Venskab uden kendskab” skaber vi en forening med social tolerance overfor alle. - Ud fra mottoet ”Venskab uden kendskab” skaber vi et fællesskab på tværs af nationalitet, religion, seksualitet og politiske holdninger, samt glæder os over den fælles interesse ved rugbysporten, og dens værdier - Vi løfter i flok ud fra devisen ”Den der har evnen, har pligten” - Ligeværdighed for alle medlemmer af klubben skaber de bedst tænkelige rammer for sammenhold.

Mission. Generelt: -Vores mission er, i overensstemmelse med EGIF’s vedtægter og rugbyafdelingens værdier, at kontinuerligt at udvikle foreningen på alle niveauer, samt tilpasse den til omverdens normer og krav. Sportsligt: -Vi skal kunne tilbyde rugbyhold til alle aldersklasser og køn. -Vi vil arbejde for konstant at præge toppen af dansk rugby. Dette være sig både sportslig som administrativt. -Vi vil støtte personlige ambitioner og personlig udvikling. Dette væres sig både på og udenfor rugbybanerne. -Vi vil arbejde for altid at have trygge rammer til at dyrke rugbysporten i. Socialt: -Vi vil skabe et klubmiljø der stimulerer vores medlemmer uanset hvilket livs stadie de befinder sig på. -Vi vil kontinuerligt arbejde på at være en foretrukket forening at gæste både i og udenfor rugbysporten. Økonomisk: -Vi vil arbejde på at skabe et stabilt økonomisk grundlag så lidt konjektur afhængig som muligt. -Vi skal skabe en økonomi der forsvarligt kan understøtte vores aktiviteter og ambitioner.

Vision At skabe en kompetent trænerstab for både ungdom, og senior, bestående af ikke spillende medlemmer. - At afholde mindst en årlig sportsligbegivenhed. - At vinde DM turneringen for 15 mandsrugby, herrer senior. - Vi kan tilbyde organiseret seniorrugby på alle nieavuer. - Et etableret kvindehold med trænerstab. - Et U-13 hold. - Et U-18 hold i samarbejde med en anden klub. - Mindst en dommer der kan dømme i den række som vi har seniorhold i. - Stabil økonomi som ikke er konjektur afhængig