Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal."— Præsentationens transcript:

1 Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal revurderes i år, i slipstrømmen på DIFs tilsvarende proces. Handleplanerne er ajourført op til generalforsamlingen. Den interne kommunikationsstrategi er i fuld gang med at blive suppleret med en ekstern kommunikationsstrategi.

2 Den interne kommunikation er styrket markant Livrednings- kulturen er nået langt – kyst, bassin og unge Udviklingskon- sulenterne er gået fra opstart til drift Klar opbakning fra Team Danmark mod OL 2012 Hvordan er det så gået?

3 Partnerskab med flere klubber/kom- muner og åbent vand- arrangementer En administration med fagligt miljø, der udvikler og er proaktiv Rollemodel i ”Kvinder på toppen” processen Proaktiv i kontakten med pressen Hvordan er det så gået?

4 Jo tak – det går fint….. men ambitionerne fejler ikke noget


Download ppt "Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google