Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale."— Præsentationens transcript:

1 Cph Volunteers Giv en hånd til København

2 Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale events, hvor en koordineret indsats af frivilligt arbejde er en bærende forudsætning For, gennem borgerinddragelse, at skabe bedre rammer for og større forståelse af frivilligt arbejde generelt

3 Det arbejder vi med Cph Volunteers medlemmer - kommunikation, det personlige møde, kurser, sociale medlemsarrangementer. Eventarrangørerne - rådgivning og sparring, rekruttering, vagtskemaer, overlevering, kommunikation, afvikling og evaluering. Politik, strategi og udvikling - oplæg, indspark til kommuner, politisk strategi, debat om frivillighed og samarbejder.

4 Hvad får København ud af det ? Flere events -Cph Volunteers løfter i snit 1/3 af opgaverne på events -Flere events ville ikke blive til noget uden Cph Volunteers Løft af fælles opgaver til gavn for byen og borgerne -Frivillige påtager sig opgaver til gavn for hele byen Ambassadører blandt borgerne -Ved inddragelse af borgerne, skaber vi større tolerance overfor events -Vi viser internationale gæster Københavns sande ansigt Branding af København, nationalt og internationalt -København er en by hvor borgerne tager ansvar -København er en hyggelig og personlig by -Politikerne sætter handling bag ordene, de VIL faktisk gøre det nemmere for arrangører,at afholde events i København - OG de investerer i det. -Politikerne tager ansvar for at inddrage borgerne i byens udvikling Socialt fællesskab og Integration -Gennem fælles gode oplevelser løfter vi i flok, danske og internationale borgere -Gennem kurser gør vi de frivillige bedre kvalificeret til at løfte ansvarligt -Gennem sociale medlemsarrangementer møder internationale borgere danske borgere, der hvor de er.

5 Hvad kræver det ? Dygtige og engagerede hardworking medarbejdere –I København afholdes der events hele året rundt alle weekender. –Oprigtig interesse for mennesker –Personligt kendskab til frivillighed Penge! -Det er ikke gratis at arbejde med frivillighed. Tid og RIGTIG god planlægning –Tag den tid det tager at få et fundament bygget op. Tilpasning til lokale forhold –København er en studieby, international arbejdsplads og hovedstad.

6 Nyt aspekt af frivillighed

7 Lagkagebund eller flødeskum?

8 Tak fordi I lyttede med


Download ppt "Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google