Gitte Black Tholstrup Kommunikationsplan Permission guidelines.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Advertisements

Henvendelse om bekymring -evt. som underretning Iværksættelse Afslutning Afklaring Undersøgelse § 50 el. psykologfaglig Handleplan udarbejdes Afgørelse.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
”Dansk Skoleidræt har en særlig rolle i forhold til implementering af folkeskolereformen, idet det er den eneste organisation, som både har kontakt til.
HANDLING OG PLAN1 Kvalitetssystem – indsatser og selvevaluering Krav – ideer fra sidst: Kvalitetssystem udvikles i samarbejde mellem skoler og SIIP Systemet.
Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve.
September 2016Poul Erik Lehmann Thomsen Kriminalpræventivt Sekretariat 1 1 Politikredsens strategi for forankring af den færdselspræventive indsats i skolerne.
GRØNNE INDKØB kk SAMARBEJDE OG VIDENDELING. SEKRETARIAT FOR GRØNNE INDKØB Finansieret af Varetages af.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temamøde om underretninger.
Synlighedskampagne 2013 SYNLIGHEDSKAMPAGNE Hvad indeholder kampagnen – overblik  3 kampagnebiler og trailer med teams af hver 3 medlemmer  Uge.
Siden sidst i Trafikstyrelsen Helene Duprat, fuldmægtig Elbilnetværk for virksomheder 23. april 2015.
Virtuel undervisning for ’udeelever’. Brøndby Gymnasium Privat gymnasium startet i 2005 Klar profil: Idræt – it – internationalisering 240 elever Alle.
Ole B. Poulsen Hvordan DGI kan styrke implementeringen af nye tiltag og nye it-systemer Et debatoplæg til direktionen Udviklings- og strategimøde den 17.
Forum for Erfaringsudveksling v/ Laura Loop. Et projekt – to organisationer Samarbejde mellem Danish Students Abroad & Danes Worldwide Fokus på at forbedre.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Innovationstjek v/ Henrik Blach Innovationsagenterne.
Skolebestyrelsens rolle  Kontinuerligt arbejde med skolekultur under paraplyen ’Forpligtende fællesskaber’ med afsæt i Værdigrundlag og Målsætning Uddrag:
Hvordan skaber vi sammen det mest udbytterige samarbejde mellem råd, nævn og kommune? Sådan gør vi.
DGI skydning: Aktivitetsmøde 20. maj 2017 Lars Høgh , LU-skydning.
Dialogforum - Engrosmodel
Det værdiskabende samarbejde mellem bestyrelse og ledelse
Elever løser opgaver i fællesskab og er sammen om en aktivitet
Modul 6: Personlig salgscoaching
Kliniske forsøg services på DKMAnet
En nordjysk investering – Vejle
Idrætspolitisk kommunikation
Voksenansvar for anbragte børn og unge Registrering og indberetning
Velkommen.
Akkreditering i speciallægepraksis
Praksiseksempel fra Teater GROB
Landsledelses møde marts 2017
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Demokrati og involvering
Fælles processkabelon
Møder Vælge visning Skype for Business
DGI Vision Fusionsaftale
ÅRHUS AFDELING.
Skabelon mailopsætning
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
BADMINTON.
Vejledning til lancering af Egencia
Synergi – et system til arbejdsmiljørapportering
Netværksmøder - Drejebog
Innovationsforløb Modul 3 ©
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
KODEKS FOR STYRING AF AKTIVER
Vejledning til lancering af Egencia
Sådan bruges video- s og emnerapporter
KODEKS FOR STYRING AF AKTIVER
DGI Håndbold Total & Max. Totalhåndbold Håndboldfitnesskurser
EKsamen på Horsens Gymnasium 2018
Intern Surveyor Uddannelse i Psykiatrien
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Det gode arrangement Forklaringer og baggrunds-viden til konsulenter
Velkommen.
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Analyse af læringskultur, roller og ansvar i patientsikkerhedsarbejdet
[klik og indsæt kommunenavn]
CargoCRM Administratorkursus.
Campus Vejle: 125 års Jubilæum
Fra anledning til udvikling
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Adresseprogrammet Effektivt genbrug af grunddata om adresser, administrative enheder og stednavne Møde i projektforum den 16. april 2013.
Illeris trekant og andre referencer
Ansøgning - afvejning af hensyn
Skole DM i Skydning 2019 INFO aften for kontaktpersoner
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
i PowerPoint Syv samarbejdsmåder Rediger med andre personer
Præsentationens transcript:

Gitte Black Tholstrup Kommunikationsplan Permission guidelines

Kommunikationsplan 1. version Forum for idrættens afdelingsledere +Projektchefforum Mail med guidelines Deltagelse på fora-møder med gennemgang af skemaer samt eksempler for brug af guidelines Kommunikations netværk Mail med guidelines Case-webinars omkring brug af skemaer i konkrete situationer Opfølgning via telefon og i forvejen planlagte møder Idræts-sekretærer og konsulenter Pilot gennemgang af skemaer og guidelines overfor mindre gruppe Skype gennemgang af skemaer og guidelines Mail med guidelines Case-webinar med konkrete situationer + implementering i avancerede søgninger Alle i DGI Guidelines på Mimer wiki/grupperum + kontaktinformation Video af webinars på Mimer wiki/grupperum Automail med links til disse til nye medarbejdere Link til guidelines i alle andre guides som vedrører avancerede søgninger og dialogmarkedsføring Navn Navnesen Gennemføres i 2015 Til oplysning og sikring af implementering af permission guidelines.

Kommunikationsplan opdateret CHEFFORUM Forum for idrættens afdelingsledere +Projektchefforum Mail med guidelines Deltagelse på fora-møder med gennemgang af skemaer samt eksempler for brug af guidelines, samt hvorfor implementering af disse er så vigtig for DGI. Kommunikations netværk Mail med guidelines Case-webinars omkring brug af skemaer i konkrete situationer Gennemgang af implementering i avancerede søgninger til videreformidling Udlevering af præsentationsmateriale og videoguides Idræts-sekretærer og konsulenter Møde med gennemgang af guidelines, eksempler, implementering i avancerede søgninger i CRM – for dem i Vingsted. I landsdelene gennemgår kommunikations medarbejderne ovenstående på møder. Links til guidelines, præsentation og videoguides sendes ud. Alle i DGI Guidelines på Mimer wiki/grupperum + kontaktinformation Video af webinars og videoguide til avancerede søgninger på Mimer wiki/grupperum Automail med links til disse til nye medarbejdere Link til guidelines i alle andre guides som vedrører avancerede søgninger og dialogmarkedsføring Navn Navnesen Gennemføres i 2015 Til oplysning og sikring af implementering af permission guidelines.