Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skabelse af dialogiske rum ”
Advertisements

Fordybelsesdag med fokus på konflikter
Danehofskolens værdigrundlag
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Hvilken forskel gør spørgsmål?
Set i forældreperspektiv
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Evaluering og effektmåling i aktiveringsindsatsen
Samarbejde er den bedste forudsætning for voldsforebyggelse
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Tema: 6 Hvad kan jeg gøre når jeg har det dårligt_ Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Prioritering.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
TALENT-DK: Inspirationsmøde
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Noemi Katznelson, Vejen mod de 95 pct. – en erfaringsopsamling fra projektet Ungdomsuddannelse til alle DEL I – Omhandler det landspolitiske.
Hvordan kan du arbejde med meningsfuldhed?
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Hvordan kan man arbejde meningsfuldhed i forandringsprocesser?
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Er mit barn klar til skolestart ?
Produktion og Logistik
Vestegnsprojektet Forebyggelsespuljens temadag 4. oktober 2012
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
Fælles forældremøde Thurø
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
NOEA/Aalborg Universitet
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Ledelse i fremtiden Konstruktionisme Relationelt lederskab
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Den anerkendende interviewform
SSID årskonference 2008 Gør storrummet til en succes… 23. april 2008 Ole Nielsen COWI A/S.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Mødet med kursisten - motivation og barrierer 24. Februar 2014.
Teamledelse og personlighedsmodeller
Idé, mål og politikker Kapitel 9
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Tema 4: Værkstøjskasse med supplerende slides Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Læring, kommunikation og samarbejde
Konfliktløsning ”Det er min dystre overbevisning, at mennesker kun kan blive enige om det, der ikke interesserer dem.” Bertrand Russel Ordet betyder sammenstød.
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
18. Strategisk analyse af interne forhold
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Bibliotekerne i Vejles CB-område? Udgangspunktet Kulturstyrelsen Central- bibliotekerne Kulturministeriet Finansministeriet Det kommunale,- politiske-
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
At gøre virksomhedens ambitioner synlige
Knæk kurven! Med en transparent kultur og fokus på kerneopgaven Henrik Kongsbak Resonans A/S.
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Velkommen til SSP-aften om unge, alkohol og festmiljø i Allerød.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
Integreret eller tostrenget AMO? Klaus T. Nielsen Center for Arbejdslivsforskning 11. november 2013AM:2013side 1.
Den svære samtale At tage udgangspunkt i livshistorien – en vej til åndelig omsorg.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Velkommen til Round Table
SUF - gevinstrealisering
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
“Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn.”
Vi ønsker god ledelse – og derigennem attraktive arbejdspladser.
Arbejdsmiljøgruppens ansvar, etik og samarbejde
Forbedringsmodellen Test og læring Hvad ønsker vi at opnå? Mål
Værktøj: Check dine relationer
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil lade os forstyrre, også når det gør ondt. Det kræver mod at flytte sig – også derhen, hvor man ikke lige selv synes, man skal hen. Men der kan være noget at lære, nye horisonter gemt bag det svære valg, og derfor må vi sommetider gå veje, der ikke virker som den sikre vej.

Som ledelsesgruppe spiller vi sammen og på hinandens bedste styrker. Vi skal ikke være ens, men være enige om retningen. Vi vil hinanden, og vi vil bruge hinanden ærligt og rettidigt til det, vi hver især er gode til, for vi er meget forskellige, og det skal komme personalet og organisationen – og ikke mindst patienten – til gode. Vi prioriterer at lytte til hinanden og åbne harmoni i gruppen.

En ting er at bruge sig selv, der hvor man er bedst – men at kunne opnå indsigt i hele personalegruppen, kende hver enkelt rigtig godt, og finde den perfekte konstellation af det samlede og mangfoldige styrkebillede år efter år, er et kontinuerligt arbejde, som hele tiden må tilpasses. Vi vil bruge personalet der, hvor de brænder igennem, og trækker fra. Resultater og arbejdsglæde går i vores optik hånd i hånd.

Hvis man skal have ting til at lykkes, må kan kende spillets regler, kende menneskene omkring en, og deres behov, og kunne bruge dem aktivt til egen fordel. Vi tilpasser os omstændighederne. Den strategiske og langsigtede tænkning og planlægning er grundlæggende for vores succes som ledere. Man skal kunne sno sig, sagde ålen.

Intet af det, vi gør, er værdifuldt, uden de gode resultater. God ledelse afhænger af, at vi ved, hvad vi går efter, inden vi begiver os afsted, og kommer hjem med det rigtige, og måske noget mere i kurven. Vi skal kunne planlægge, gennemføre, og fastholde de gode resultater igennem hele organisationens praksis. Ingen sten er for lille at vende, ingen drøm for fjern at følge. Vi kan.

Vi tror på dynamik igennem en velfungerende organisation. Forstyrrelser er ikke altid dårlige, og vores opgave er at producere den produktive slags forstyrrelser – den kreative støjmaskine. Vi arbejder ud af boksen og ned i kaninhullet. Relationer er vigtige i en organisation, og spilles de rigtigt, kan de øge resultatevnen igennem hele organisationen – derfor tror vi på at konfrontativ ledelse altid er at foretrække. Vi knytter problemerne tæt og hurtigt – svesken på disken og videre.

Nærvær er vigtigt for os igennem hele vores ledelse – den, der mærker lugten i bageriet, er afhængig af sin lugtesans. Vores sanser og mavefornemmelse betyder alt for vores evne til at mærke stemninger, retninger, vejre de nye vinde, der blæser, og handle i tide. Også i forhold til opgaver og mennesker betyder evnen til at ”se rigtigt” ofte forskellen på succes og middelmådighed.