FORSIDEVARIANT 2 HVOR ER AKUTOMRÅDET PÅ VEJ HEN? VELKOMST VED KREDSFORMAND ANJA LAURSEN Den 16. marts 2015.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Etablering af enstrenget og visiteret akutsystem Pr. 1. januar 2014
Advertisements

FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Proces på sundhedsområdet Det nære sundhedsvæsen
Vores krav til økonomiforhandlingerne v/Palle Simonsen, Det Sociale Netværk.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VISIONER FOR UDDANNELSE TIL SYGEPLEJERSKER INDENFOR.
Tre nye tilbud til patienter i Nord
De kommende 4 år – udfordringer for samarbejdet • Konference om samarbejde om psykisk syge den 16. juni 2010 Martin Lund – direktør i Region Hovedstadens.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. TR-OMRÅDEMØDE 18. MARTS 2013 OK 13 REGIONAL.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG.
Almen praksis rolle i det nære sundhedsvæsen
Sygeplejerske Lone Woelders
Forventninger til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - mission og vision ved Driftschef, Else Ammitzbøll Den 6. marts
Historien bag  Regionsrådets Akutplan 2007 –5 akuthospitaler i RM –Fælles akutmodtageenheder & akutklinikker –Fælles hospitalsvisitation –Integration.
Sven Erik Bukholt Center for Primær Sundhed og Forebyggelse
Kommunale sygeplejersker i ældreplejen. Udfordringer og Vilkår.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. ARBEJDSTID SELVTILRETTELÆGGENDE.
Sundhedsstyrelsens akutrapport og de akutte skader
Uddannelse i Akutmedicin Region Midtjylland Projektleder Jeannie Rumph.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Specialeplanlægning – status og udfordringer Forårsmøde i Dansk Selskab for Medicinsk Prioritering 6. maj 2009 Adm. direktør Jesper Fisker, Sundhedsstyrelsen.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE PRIVAT ANSATTE SYGEPLEJERSKER.
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Målsætninger på psykiatriområdet
Region Midtjylland Sundhedsaftale
INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap.
Digitalisering af den akutte patient. Hvilke muligheder er der
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
FORSIDEVARIANT 2 SYGEPLEJERSKERS JURIDISKE RETTIGHEDER VED SELVSTÆNDIGE OPGAVER FAGLIGT SELSKAB FOR GASTROENTEROLOGISKE SYGEPLEJERSKER KOLDING DEN 21.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-15 FÅ FOR SYGEPLEJEFAGET.
FORSIDEVARIANT 2 1 LEDER MIN LEDER MIT ARBEJDSMILJØ – OG HVEM LEDER HANS/HENDES? VED GRETE CHRISTENSEN, FORMAND, DANSK SYGEPLEJERÅD PÅ FAGDAG I KREDS MIDT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE ER NUTIDENS KRÆFTSYGEPLEJE RETTET MOD FREMTIDEN?
Akutplan - Den videre proces i Region Midtjylland Lars Dahl Pedersen Afdelingschef Sundhedsplanlægning Temamøde 6. februar 2007.
KL´s visioner for kroniske patienter
Politisk forlig om akutberedskabet i Region Midtjylland Pressemøde den 25. september 2007.
Strategier, udfordringer og udvikling Visitatorernes årsmøde 2011.
Ældre- og Handicapforvaltningen Seminar for tillidsrepræsentanter og Kredsbestyrelse i DSR Kreds Nordjylland Mandag den 3. juni 2013 Sundhedsaftaler i.
Hospitalsenheden Vest Akutmodtagelse Hospitalsenheden Vest Ved Cheflæge Per Østergaard Jensen Hospitalsenheden Vest.
”Det Nære Sundhedsvæsen” Jan Trøjborg KKR Syddanmark, Januar 2012.
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
Anja Laursen, Kreds Midtjylland Nye paradigmer i sundhedsvæsenet - nye sygeplejefunktioner og roller?
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN FAGPROFESSIONELLE PÅVIRKES AF NEDSKÆRINGER.
FORSIDEVARIANT 2 1 DEN PRÆSHOPITALE INDSATS KREDS MIDTJYLLAND - 7. APRIL 2015 GRETE CHRISTENSEN.
Årsmøde 27. april Dagkirurgi og hjemmepleje v/ sundhedschef Annemarie S. Zacho-Broe Aarhus Kommune.
AKUT TEAM ”Hvad kan sygeplejersker byde ind med for at inddrage borgere og patienter i relation til den akutte sygdom” v/Gitte Nørgaard, Chef for Sygepleje.
Velkommen til topmøde for ledere og mellemledere i Ældreområdet 18. og 19. Marts 2015 Ved ældrechef Lilian Jørgensen.
Ole Mølgaard Overlæge Anæstesiologisk Afdeling Århus Sygehus Kursusleder, akutkurser, Region Midt UDDANNELSE På de nye fælles akutmodtagelse.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light AARHUS UNIVERSITET AU ORGANISERINGEN AF AKUTMODTAGELSER OG RISIKO FOR DØD INDEN FOR 7 DAGE Anders Brøns.
Hvordan inddrages praksissektoren, og hvorfor er det vigtigt? Afdelingschef, cheflæge Hans Peder Graversen Kvalitet og Sundhedsdata.
2 år efter Akutplanen Fælles Akutmodtagelser i Region Syddanmark Konference, Middelfart, 16. september 2008 Lone de Neergaard Sundhedsplanlægning, Sundhedsstyrelsen.
Projekt Ny styring i et patientperspektiv Mette Jensen, Koncernøkonomi Region Midtjylland.
FREMTIDENS INDSATS FOR ÆLDRE MEDICINSKE PATIENTER EMNE:FREMSKUDT VISITATION.
Akutberedskabet – Sundhedsstyrelsens rapport Faglig høring, Region Syddanmark Vejle, 1. februar 2007 Lone de Neergaard Enheden for Planlægning, Sundhedsstyrelsen.
Fremtidens sundhedsvæsen - Fra patientens perspektiv Lars Engberg Formand
Det nære Sundhedsvæsen de næste skridt
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Hospitalsenheden VEST
Region Syddanmarks psykiatriplan: ”Fremtidens Psykiatri”
Status, udfordringer og muligheder i den akutte sundhedsindsats
Hvorfor rammedelegation
Præsentationens transcript:

FORSIDEVARIANT 2 HVOR ER AKUTOMRÅDET PÅ VEJ HEN? VELKOMST VED KREDSFORMAND ANJA LAURSEN Den 16. marts 2015

BLANK NYE ROLLER OG OPGAVER FOR SYGEPLEJERSKER I AKUT INDSATSEN Præhospital indsatsen AMK Praksissektorens integration i akut indsatsen i Region Midtjylland Akut afdelinger Akutklinikker Akutte sengeafdelinger Psykiatriens integration i akut afdelinger Akut teams i kommunerne Akut sygeplejersker i kommunerne Den 16. marts 2015

BLANK Den 16. marts 2015 Kvalitet i akutfunktioner i den kommunale hjemmesygepleje Sundhedsstyrelsen,

1. NIVEAU: Overskrift Arial Bold 2. NIVEAU: Brødtekst Arial Reg For at skifte fra Bold til Regular; klik på denne knap i topmenuen For at skifte tilbage klik på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED TEKST ET SUNDHEDSVÆSEN MED PATIENTEN I FOKUS - KL KL anbefaler i deres udspil, at det sygeplejefaglige personale i de kommunale akutfunktioner skal have brede sygeplejefaglige kompetencer, og at særlige færdigheder og kompetencer skal erhverves gennem efteruddannelse og supervision. Kilde: Den 16. marts 2015

1. NIVEAU: Overskrift Arial Bold 2. NIVEAU: Brødtekst Arial Reg For at skifte fra Bold til Regular; klik på denne knap i topmenuen For at skifte tilbage klik på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED TEKST ET SUNDHEDSVÆSEN MED PATIENTEN I FOKUS - DR De fælles akutmodtagelser er omdrejningspunktet i sygehusvæsenets akutberedskab. DR beskriver den præhospitale indsats, men tager ikke stilling til rehabilitering og forebyggelse Kilde: Region Midtjyllands akutplan Den 16. marts 2015

BLANK DSR’S ANBEFALINGER Patienten i fokus Sammenhæng i patientforløbet Attraktiv arbejdsplads, ledelse og overgange Et godt arbejdsmiljø Kompetenceudvikling Forskning i akut indsatsen ET SUNDHEDSVÆSEN MED PATIENTEN I FOKUS, DSR Den 16. marts 2015

BLANK FORSKELLIGE PERSPEKTIVER! Den 16. marts 2015

BLANK Den 16. marts 2015 MED NYE ROLLER OG NYE STRUKTURER! Hvilke behov har borgeren/patienten ved akut opstået sygdom? Hvor og hvordan kan sygeplejersker byde ind i forhold til inddragelse af borgere, patienter og pårørende? God arbejdslyst