Spørgsmål Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt (Bekendtgørelse nr. 417 af 27. april 2007) Udskriv præsentationen og klip kortene.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Anvendelse af slam på.
Advertisements

Mulighedernes jagtformer
Fuldmagtsmodeller i forbindelse med udbud af bygge- og anlægsarbejder
Bilag 3 · Bekendtgørelse om fiskeres hviletid Bekendtgørelse om fiskeres hviletid 1) I medfør af § 4, stk. 3, § 57 og § 70 i sømandsloven, jf. lovbekendtgørelse.
Regulering § 1, stk. Ved regulering forstås i denne bekendtgørelse nedlæggelse eller ombringelse af vildt. Stk. 2 Regulering i henhold til denne bekendtgørelse.
Lektion 25 Pligt til at hjælpe andre fartøjer og personer i nød
Når borgerne klager v. Katrine Langballe
John Ravn.
Forsikringsaftale Vejledning i forbindelse med skader
Side 6Side 3 hittegods: Under oprydning finder du bag en stol en læderjakke med en tegnebog. Tegnebogen indeholder ingen penge, kun kørekort,dankort,sygesikringsbevis.
Hvordan gør man, hvis det skal gøres rigtigt
Vedligeholdelse af private vandløb under veje
Mindreåriges patientrettigheder
Projektkonkurrencen – forhandlingsadgangen – advokatens overvejelser Dansk Forening for Udbudsret 26. januar 2012 Partner, advokat Tina Braad Holst, Advokater.
Dansk Forening for Udbudsret Medlemsmøde 20. januar 2011
Forudgående underretning om tvangsindgreb
KLs legepladskonference 2011 Byggelovgivningens bestemmelser
Bekendtgørelse om fritagelse af fysiske personer fra tilslutning til Offentlig Digital Post § § § § §
Arbejdsmarkedsforhold – Hvad der er godt at vide for fiskere om organisationer, beskæftigelse, regler og rettigheder.
Myter? Hvad er skrøner og hvad er facts?
Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Jagtloven 2kok1111a.
Landinspektør Jørgen Heinemeier, Naturstyrelsen
Jes Ryttersgaard GI Loven Lov om infrastruktur for geografisk information.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Dokumentation og ankesager Jannie Dyring Ph.-d.-stipendiat.
1ATV-møde – Jord i råstofgrave. 2  ” Tilførsel af såvel forurenet som uforurenet jord til råstofgrave og tidligere råstofgrave er forbudt i  henhold.
Notatpligt, vejledningspligt & Partsrepræsentation
Bjørneklo bekæmpelse EnviNa 20. Februar 2015.
Lovgivning om håndtering af boligers indeklimaproblemer hidrørende fra jordforurening.
R etsplejelovens § 115 b. Tavshedspligt POA Politiet kan videregive oplysninger om enkeltpersoners rent private forhold til andre myndigheder, hvis videregivelsen.
 Karakterfastsættelsen sker på baggrund af en samlet vurdering af, i hvilken grad præstationen eller standpunktet opfylder de mål, som skal.
Spørgsmål til Jagtloven
Borgerinddragelse Projekt Vejen til Uddannelse og Beskæftigelse Torsdag den 10.april 2014.
Aftale om ansættelsesvilkår Aftale om ansættelsesvilkår for ansatte der overgår til staten mv. i forbindelse med kommunalreformen. Aftalen gælder både.
Tekniske hjælpemidler Bekendtgørelse Anvendelse af tekniske hjælpemidler § 1. Bekendtgørelsen omfatter: anvendelsen af tekniske hjælpemidler ved.
Brandsyn. Hvad siger loven…  Det fremgår af § 1, stk. 1, i bekendtgørelsen, at kommunalbestyrelsen har pligt til at foretage brandsyn af 1) Brandfarlige.
Natur- og Miljøklagenævnet. Nævnet er den centrale klageinstans på hele natur-, plan- og miljøområdet. Vi har til opgave at tage hensyn til borgernes.
Nye arbejdsmiljøregler - fra sikkerhed til arbejdsmiljø august 2010.
Bæredygtig jagt og jagtetik. Bekendtgørelse af lov om jagt og vildtforvaltning Kapitel 1 Formål m.v. §1. Lovens formål er at sikre arts- og individrige.
DABYFO kredsmøde i Odsherred 2. september 2015 Dispensation fra kravet til parkering i henhold til byggeloven Jens Bendix, Slagelse Kommune.
ATV-møde den 25. november 2009 Advokat Mads Kobberø.
Opholds-, handle- og refusionskommuneforpligtigelser på STU-området
Sikrede afdelinger Særlig sikrede afdelinger
Målgrupper: Private opholdssteder Alle døgninstitutioner
Voksenansvar for anbragte børn og unge Undersøgelse af person eller opholdsrum og bevaring af effekter Private opholdssteder Åbne døgninstitutioner Delvis.
Kort gennemgang af begreberne:
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
HL7-FHIR DK profilering – governance?
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
Lovgrundlaget for overvågning i VVM
Sikrede døgninstitutioner Særlig sikrede afdelinger
Fraflytningstvister / Katrine Kubel
Voksenansvar for anbragte børn og unge Husorden
SKYDETÅRNE & SKYDESTIGER
Hvem har myndighedsansvaret for den akutte skadesafhjælpende indsats
Betænkning nr Offentliggjort den 24. maj 2017
Bandepakken 3
Vintertjeneste på fortove
Værdighed ved livets afslutning
Specialundervisningens rammer
Materialegodkendelse
Bekendtgørelse om deponeringsanlæg
Huslejenævnskonferencen oplæg om forbrugsregnskaber og husordenssager
Lovgivning.
Præsentationens transcript:

Spørgsmål Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt (Bekendtgørelse nr. 417 af 27. april 2007) Udskriv præsentationen og klip kortene ud til ”quiz og byt” øvelser for jagttegnseleverne.

Spørgsmål: Må man nægte en legitimeret schweisshundefører adgang til privat grund under en eftersøgning af nødstedt vildt? Svar: Nej Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 2. Skov- og Naturstyrelsen kan bemyndige hundeførere og andre til at eftersøge og aflive anskudt eller på anden måde nødstedt vildt, herunder fugle, der findes indsmurt i olie. Stk. 2. De personer, der er bemyndiget efter stk. 1, har mod forevisning af behørig legitimation uden retskendelse adgang til privat område, når formålet er at eftersøge og aflive nødstedt vildt, jf. lovens § 11, stk. 1. Spørgsmål: Skal der tilkaldes en legitimeret schweisshundefører, hvis man konstaterer tegn på en anskydning af et stykke klovbærende vildt, og man ikke selv har kunnet finde det inden 6 dagstimer? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 1. Såfremt der under jagt på klovbærende vildt konstateres tegn på anskydning af sådant vildt, skal indehaveren/indehaverne af jagtretten, hvis vildtet ikke er fundet inden 6 dagtimer (fra solopgang til solnedgang) efter anskydningen, sørge for, at der med henblik på aflivning af vildtet tilkaldes en hundefører bemyndiget af Skov- og Naturstyrelsen efter § 2, stk. 1, Spørgsmål: Er det indehaveren af jagtretten, som er forpligtet til at tilkalde en legitimeret schweisshundefører, hvis der er et behov for det? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 1. Såfremt der under jagt på klovbærende vildt konstateres tegn på anskydning af sådant vildt, skal indehaveren/indehaverne af jagtretten… sørge for, at der med henblik på aflivning af vildtet tilkaldes en hundefører bemyndiget af Skov- og Naturstyrelsen… Stk. 2. Deltager indehaveren/indehaverne af jagtretten ikke selv i jagten, påhviler forpligtelsen til at tilkalde en hundefører som foreskrevet i stk. 1, den, der har anskudt vildtet. Spørgsmål: Må en schweisshundefører medtage jagtvåben til at aflive nødstedt vildt på privat grund? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 2. Stk. 3. Legitimerede hundeførere bemyndiget efter stk. 1, må under eftersøgning efter § 1, stk. 1, ikke medtage andre hunde end den af legitimationen omfattede schweisshund. Hundeføreren kan medtage jagtvåben samt én ubevæbnet hjælper.

Spørgsmål: Har den jagtberettigede, som har været berørt af eftersøgningen, ret til at blive informeret om forløbet af eftersøgningen? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 4. Stk. 2. Findes det nødstedte vildt ikke, skal hundeføreren sikre, at grundejeren eller den jagtberettigede, der har været berørt heraf, underrettes om forløbet af eftersøgningen. Stk. 3. Findes det nødstedte vildt, skal hundeføreren sikre, at grundejeren eller den jagtberettigede bliver underrettet om, hvor vildtet er eller kan findes med henblik på, at denne kan sætte sig i besiddelse af vildtet. Spørgsmål: Kan en grundejer kræve at se et legitimationskort fra en schweisshundefører? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 3. Skov- og Naturstyrelsen udfærdiger legitimationskort til de personer, der er nævnt i § 2, stk. 1. Legitimationskortet skal forevises grundejeren eller den jagtberettigede på forlangende. Spørgsmål: Må en schweisshundefører uden videre passere ind på privat grund hvor han ikke har jagtret? Svar: Nej Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 3. Skov- og Naturstyrelsen udfærdiger legitimationskort til de personer, der er nævnt i § 2, stk. 1. Legitimationskortet skal forevises grundejeren eller den jagtberettigede på forlangende. § 4. Inden de hundeførere, der er nævnt i § 2, stk. 1, indleder en eftersøgning efter § 1, stk. 1, og fortsætter denne i et område, hvor den pågældende hundefører eller rekvirent ikke er jagtberettigede, skal hundeføreren underrette politiet om eftersøgningen. Spørgsmål: Må en schweisshundefører aflive en anskudt kronhjort med haglgevær? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 5. Aflivning af nødstedt vildt skal foregå så smertefrit og så hurtigt som muligt. Stk. 2. Hundeførere, der er legitimerede til at eftersøge og aflive nødstedt vildt, må anvende glatløbet haglgevær til aflivning også i tilfælde, hvor vildtarten efter reglerne i bekendtgørelsen om skydevåben og ammunition, der må anvendes til jagt, ikke må beskydes med haglgevær.

Spørgsmål: Svar: Spørgsmål: Kan Naturstyrelsen tilbagekalde bemyndigelsen fra en schweisshundefører? Svar: Ja Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 6. Skov- og Naturstyrelsen fastsætter nærmere retningslinjer for hundeføreres eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt. § 7. Skov- og Naturstyrelsen kan tilbagekalde bemyndigelsen efter § 2, hvis reglerne i lov om jagt og vildtforvaltning eller de regler, der er fastsat i medfør af loven, ikke overholdes. Det samme gælder, hvis Skov- og Naturstyrelsen skønner, at det ikke længere er formålstjenligt at opretholde bemyndigelsen. § 8. Skov- og Naturstyrelsens afgørelser i henhold til § 2, stk. 1, og § 7 kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. Spørgsmål: Må man aflive en vingeskudt and ved drukning? Svar: Nej Bekendtgørelse om eftersøgning og aflivning af nødstedt vildt § 5. Aflivning af nødstedt vildt skal foregå så smertefrit og så hurtigt som muligt. Spørgsmål: Svar: