Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Kvalitetssikring og SCKK på Nørre G ved Marc Hammer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
N ETVÆRKSARBEJDE I FORBINDELSE MED EVALUERINGEN AF AT DELMÅL. I DENTIFIKATION AF DET GODE AT FORLØB.
Advertisements

Ankestyrelsen - en styrelse under Socialministeriet •Ankeinstans på arbejdsskadeområdet •Afgørelser i principielle sager truffet af kommunerne på det sociale.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Opstart af netværk - fælles vision v/Henrik Mikkelsen Vækstgruppen Vordingborg.
Kvalitet FFA, Fredensborg 22. November 2012
Evaluering Hvordan kan man evaluere velfærdssamfundet?
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
Date :31 1.
Helhedsorienteret selvevaluering
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
ScienceLab -Et naturfagligt samarbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Konsensusprocessen.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg for selvevalueringsgruppen.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Værktøjer i KVIK og opsamling på forbedringsprojekter Hvordan foregår en KVIK-selvevaluering?
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg for ledelsen m.fl.
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Medalje til Høje-Taastrup
Klar til selvevaluering Inspirationsmateriale til en pædagogisk dag.
Titel Kort om læringspunkterne koblet til udviklingen af Fødevarestyrelsens kompetencestrategi SCKK – den 6. februar 2008.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Barrierer i og for forbedringsprojekter Udenom, indenom, henover eller igennem barriererne Hvilken vej vil du? 12. oktober C2E netværk.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
v/ Mads Biering-Sørensen, SCKK
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Introduktion til KVIK - selvevaluering fra start til slut Temamøde 24
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Konsensusprocessen.
Det gode selvevalueringsforløb Oplæg i Committed Netværket 2006 Torsdag den 12. oktober Hvilke overvejelser bør man gøres sig før man begynder?
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Workshop for forsvaret Kompetenceudvikling og samarbejde i lokalområdet – fra ord til handling.
Kompetencestrategi med mening
Individuel selvevaluering. Øvelse Hvad tror du ville være en udfordring for dig ved at gennemføre den individuelle selvevaluering? - diskuter gerne med.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
KVIK Kvalitet og evaluering Centre selvevaulerer Dec. inst. i gang Centre forbedrer Øget fokus på resultater og dokumentation Centre selvevaulerer.
3.lektion: Magt og indflydelse
RADAR i projektarbejdet 12. okt C2E netværk.
Lauritz B. Holm-Nielsen, Rektor Oplæg for statslige topledere 2006 A A R H U S U N I V E R S I T E T Internationalisering af uddannelser.
Status for arbejdet med KVIK Tal og fakta Hvad viser evalueringen af KVIK projektet og hvad siger I selv om arbejdet med KVIK? Hvad kan vi så lære af det?
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004 Måleovervejelser Overvejelser inden I beslutter jer for en måletype Præsentation af hovedmåletyper Oplæg til.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Kompetenceudvikling i et strategisk perspektiv Konference om nyskabelse og motivation 15. juni.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
KVIK KvalitetsVærktøj til udvikling af Innovation og Kompetence
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg til hele organisationen.
Efteruddannelse og kompetenceudvikling. Efteruddannelse før reformen Eksterne faglige kurser Kurser for hele faggrupper Skolebaserede kurser Pædagogiske.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Konsensusprocessen.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til SCKK til temamøde om ”Kortere uddannede og kompetencestrategier.
©SCKK 2005 Excellence Netværk 2004/2005 KVIK vs. Excellence – kan de kombineres og hvordan?
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Gruppevejledning på tæt hold
KVIK Værktøjer SCKK har udviklet en række værktøjer, som støtter op undervejs i selvevalueringsprocessen: KVIK Selvevalueringsvideo – er til alle, der.
Erfaringer med at gennemføre en KVIK selvevaluering på SBi Susanne Tang Merit Statens Byggeforskningsinstitut.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004 Målingens problematikker Hvorfor egentlig iværksætte et måleprojekt?
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Den individuelle evaluering.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Værktøjer i KVIK Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
KVIK erfa-dag 22. Maj 2006 Hvorfor gør det en forskel at blive ved med at selvevaluere?
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
SAMARBEJDE giver FÆLLESSKAB og UDVIKLING
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Præsentationens transcript:

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Kvalitetssikring og SCKK på Nørre G ved Marc Hammer

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Indledende summemøde Hvad er historien om kvalitetssikring på jeres gymnasium? Nævn 1 positiv oplevelse og 1 negativ oplevelse!

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Citat 1 Daniel Kehlmann i romanen ”Opmålingen af verden” ”Intet, som nogen engang havde målt, var stadig eller kunne nogensinde blive det samme som før”

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Citat 2 Peter Dahler-Larsen fra bogen ”Kvalitetens beskaffenhed” ”Kvalitetsmålinger beskriver ikke blot kvalitetsobjektet men har konstitutive virkninger på det. Kvalitetsbeskrivelsen står dermed i transformativ relation til sit objekt.”

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK SCKK på Nørre G – hvorfor? At synliggøre kvalitetsarbejdet i organisationen at skabe en evalueringskultur at implementere skolens vision og kvalitetssystem

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Selvevalueringsredskab Spørgeramme: 9 temaer 28 emner Selvevalueringen giver beskrivelse af: Institutionens styrker Institutionens forbedringsområder → Der gør det muligt at formulere og prioritere forbedringer KVIK – KvalitetsVærktøj

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK KVIK Modellen 2006

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Indsatscirklen

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Resultatcirklen

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Selvevalueringsprocessen

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Forbedringsprojekter på Nørre G Smartboard Forbedring af naturvidenskabelige lokaler Åben skole

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Afslutning på SCKK Ønsker til forbedringsprojekter: De ydre rammer i fokus Selvevalueringsprocessen er en øjenåbner for de involverede i pilotgruppen, men når ikke ud til hele lærergruppen SCKK skal gerne tilpasses undervisningsverdenen

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Link til organisationsdiagram Se bilag 1

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Link til funktionsbeskrivelser Se bilag 2

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Link til kvalitetssystem Se bilag 3

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Citat 1 Daniel Kehlmann i romanen ”Opmålingen af verden” ”Intet, som nogen engang havde målt, var stadig eller kunne nogensinde blive det samme som før”

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Opsamling Hvad hæfter I jer særligt ved i mit oplæg? Har det noget at gøre med de erfaringer, som I har fra jeres egne gymnasier? Hvad bliver I inspireret til at arbejde med på jeres egne gymnasier?