Arbejdsrum i skyen Temamøde 20.11.2013 13.30Kaffe og intro 13.35Om arbejdsrum i skyen samt Gyvelhøjskolens erfaringer med brug af GoogleDrive Sandwich.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Status på implementering af digitaliseringsstrategi
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Egå Gymnasium Dialog mellem fagene og erhvervslivet Startkonference 5. September 2011.
Mor På Vej •Fokus på faglige og sociale kompetencer.
UU-Aalborg Evaluering af brobygning og intro 2013/14 Velkommen UU-Aalborg Ungdommens Uddannelsesvejledning.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
SÆT MEDBORGERUNDERVISNING PÅ SKOLESKEMAET!
På vej mod det pædagogiske udviklingscenter Bjerringbro Jørgen Schirmer Nielsen På vej mod det pædagogiske udviklingscenter.
En anderledes skoledag for de yngste elever. Temamøde for skolebestyrelser.
Status IT. Vognparken Computerlokaler: 39A: 24 computere fra : 21 computere fra 2005 og 6 computere fra 2007 Biblioteket: 2 computere fra 2005.
Kortlægning af læremiddelkultur
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
MEDIEPÆDAGOGISKE VEJLEDNINGSVÆRKTØJER
Lærersamarbejdet Gruppe 1 Intro til erhvervsuddannelserne.
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
CAMPUSSKOLEN.
Kampagneopstartsmøde ”Fællesoffentlig kampagne om overgangen til obligatorisk digital kommunikation med det offentlige, 2013”
Dogmegruppe – 10.30Kaffe samt highlights fra fokusgrupper / Karin – 11.30Observation af undervisning med iPads – 12.00Frokost.
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Red Barnets frivillignet
Erfaringer med og visioner om implementering af Office 365 på Tårnby Gymnasium Nicolai Schaarup.
Mediepædagogik – i et vejlederperspektiv
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
Skolereformen kort fortalt - reformens mål
Velkommen! Strøtanker vedr. pædagogisk IT som et indsatsområde.
Steen Gravgaard Eriksen
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Inspiration til faglig læsning i danskundervisningen på ElevIntra
Mediecentret som rum og funktion Skoleudvikling og skolebiblioteksudvikling – to sider af samme sag.
Lean Netværk AAU.
IT i undervisningen.
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Ny PLC kultur med vejledning
Udviklingen af professionsfaglige kompetencer Potentialer og barrierer… rene b christiansen (profil) Lektor ved Forskning og Udvikling University College.
SkoleIntra og klimaforandringerne - om hvordan forskellige værktøjer fra ElevIntra inddrages i undervisningen Jacob Kjær Hansen Lærer og pæd. IT vejleder.
Julia Gardner, UNIC Materialeplatformen og e-museum Undervisningsmaterialer til dig og dit fag.
Tinderhøj Skole Den digitale skole i Rødovre
Hvordan får vi de sidste 20 % med på SkoleIntra? v/ Christina Harting.
Sådan bruger vi LærerIntra
Lærermiddelkultur(er)?
Kompetencematrix Digitale kompetencer
Appetit kommt beim essen.... Digitalisering i udskolingen..Fælleshåbsskolen..Afdelingen på Fælleshåbsvej..Læringscentret..Steen Juhl Møller.
Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en.
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
UUO – dialogmøde 10. januar 2012 Skole- og dagtilbudschef Esben Krægpøth UUO Dialogmøde den 10. Januar 2012.
1 Vi har brug for mange virtuelle læringsfunktionaliteter – og når vi har dem kan vi tage dem for givet og glemme dem for en stund - først herefter kan.
Dagsorden 1.netværksmøde matematik
Læremiddel.dk-konference 24. oktober 2013 Perspektiver i læringsplatforme – et forskningsperspektiv Lektor, ph.d. Jeppe Bundsgaard Institut for Uddannelse.
Biblioteket som læringscenter
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Diigital læring - Den Digitale Erhvervsskole
Velkommen til Konference om rammeforsøgene: Studietid, Timepuljer og Studiefællesskaber 26. Februar 2013 Konference om rammeforsøg 26. februar
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
IMODUS – IHK Workshop om Blended Learning Workshopintroduktion.
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Kursus i tilgængelighed. Praktisk Sensus Undervisere –Lars Ballieu Christensen –Jacob Nielsen –Magnus Kjøller Lou Praktiske information –vand, toiletter,
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Birgit Lise Andersen Mandag d 13/ Konference KL Styrket almenundervisning – fokus på inklusion.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Bedre udbytte af it i skolen Undersøgelse af erfaringer og perspektiver.
Indkøb af digitale læremidler - hvor skulle det ellers ske, hvis ikke på PLC? KARIN DYRENDOM.
Velkommen 10. maj Dagsorden 10. maj 2016  Velkommen  Præsentation af MeeBook  Anbefalinger  Kommunikationsplan  Indskolingen - Stian Rasmussen.
Netværk Dagtilbud & Skole.
Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.
Din uddannelse – it-baseret November 2018
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Undervisning og support setup
Præsentationens transcript:

Arbejdsrum i skyen Temamøde Kaffe og intro 13.35Om arbejdsrum i skyen samt Gyvelhøjskolens erfaringer med brug af GoogleDrive Sandwich 14.15Connect Anywhere. Office SkoleIntra og supplerende læringsplatforme Krakanet.dk og PLC-faglige netværk 15.40Kinect 16.00Slut

SkoleIntra og supplerende læringsplatforme Krakanet.dk og PLC-faglige netværk

SkoleIntra og supplerende læringsplatforme KMD edu giver læreren et samlet overblik over tilgængelige digitale læremidler og digital understøttelse af forberedelsen, undervisningen og videndeling…. ønsket om den bedste læring til eleverne…. Planlæg og del undervisningsforløb. Meebook er et brugervenligt værktøj, der gør det let for lærere at planlægge undervisningsforløb og sammensætte dem af... Its learning er et fleksibelt og intuitivt læringsmiljø til kommunikation og samarbejde. Undervisere og elever opretter let fx diskussionsfora, læringsressourcer og...

Hvad skal vi så med en fælles kommunal platform? konferencer …. og andre platforme, portaler, videndelingssteder, fx Krakanet er et sted for videndeling og erfaringsudveksling for de nye faglige netværksgrupper

Men hvis netværk og videndeling er svaret, hvad er da spørgsmålet? Hvordan kan vi støtte hinanden ifm. reformen? Hvordan styrker vi videndeling og erfaringsudveksling? Hvordan undgår vi en ”vi har nok i os selv”-tendens? Hvordan får vi sat nye kompetencer i spil? Hvor finder vi forum for drøftelse af fælles Skanderborg- spørgsmål? …

1.Hvad skal PLC-netværksmøderne indeholde, for at du vil prioritere dem? 2.Hvor mange møder ønsker du årligt? 3.Hvordan ønsker du møderne struktureret ift. det skolebiblioteksfaglige og det it-/mediefaglige? 4.Specifikt vedr. materialevalg: Forslag til ændringer? 5.Hvad kan få dig til at blive fast bruger af Krakanet? Netværk for skolebibliotekarer og PIT-vejledere

Er læringscenteret det rigtige begreb i den fremtidige skole? Måske hellere kalde det læringsnetværket?