Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Red Barnets frivillignet

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Red Barnets frivillignet"— Præsentationens transcript:

1 Red Barnets frivillignet
Præsentation ved næstformand Michala Andersson og kommunikationsmedarbejder Sofie Maegaard Astrup

2 En længe ventet lille ny
Frivilligstrategien 2010 ”Vi skal udvikle en webportal under Red Barnets hjemmeside, som understøtter kommunikationen mellem frivillige og mellem frivillige og sekretariatet” Jan Det nye frivilligudvalg identificerer på første møde kommunikation som et højt prioriteret område Ved landsmødet i 2011 sagde vi: Vi vil styrke kommunikation med og udvikling af kommunikationsredskaber til de frivillige og arbejder videre med at skabe indhold og finansiering til frivillignettet Ved landsmødet i 2012 sagde vi: Vi forventer vi til næste år ved denne tid at kunne præsentere en velfungerende og moderne hjemmeside for lokalforeninger og frivillige, en hjemmeside, der gør det muligt at dele viden og kommunikere på tværs af organisationens niveauer. I dag kan vi vise de første scanningbilleder af den lille ny . Terminsdatoen er sat til den 13. januar 2014.

3 Hvad skal vi med frivillignettet
Hvorfor skal vi have en lille ny? Erfaringsudveksling Kommunikation med andre frivillige Vidensdeling Fildeling At gemme en lokalforenings historik At få let adgang til diverse materialer og vejledninger …Og det får vi nu! Fra frivillig til frivillig Der kan identificeres en række behov for frivillig til frivillig kommunikation: Inden for lokalforeningen. Mellem lokalforeninger. Inden for en aktivitet. Imellem aktiviteterne. Fra lokale frivillige til centrale udvalg. Kanaler: Envejs/information Debat/dialog Fra sekretariat til frivillig Nyheder og herunder katastrofer Strategisk fokusering i indsats Nye tiltag og tilbud til frivillig Status på målgrupperne for vores indsats.

4 Hvor har vi så valgt at lægge kræfterne?
2 steder…. 1. Forbedre af redbarnet.dk vedr. det frivillige arbejde, Redbarnet.dk’s informationer om frivillighed skal: Være let at finde og forstå Det skal være nemt at se, hvordan og hvor man kan blive frivillig Det skal være nemt at finde den relevante lokalforening 2. oprettelse af en helt ny digital platform til frivillige - frivillignettet. For os der er frivillige skal det være nemmer at dele erfaringer, snakke sammen , finde relevante dokumenter, følge organisationen og skabe nye samarbejdsrelationer. Derfor får vi vores egen lukkede side som kan tilgås med login af alle der er frivillige i Red Barnet.

5 Frivillignettet bygges op om jeres behov
Egen profil Lokalforeningernes egen side Adgang til tværgående projekter: Landsindsamling, nødhjælpsagent, udvalg, hovedbestyrelse Overskuelig menu og navigation Din personlige profil definerer hvilket indhold du har bag dit login, så det altid er tilpasset dig, dit frivillige arbejde og dit behov Giv herefter ordet videre til sofie

6 De frivilliges net bygges op om brugernes behov

7 De frivilliges net bygges op om brugernes behov

8 De frivilliges net bygges op om brugernes behov

9

10

11

12 Hvornår kommer det? Fra nu af og frem til d. 13. januar vil vi:
Bygge færdig Teste Undervise frivilligkonsulenter, så de kan undervise jer …og lancere d. 13. januar og vi glæder os! I løbet af vinter/forår 2014 vil vi: Stå til rådighed med support Deltage på uddannelsesdage Rejse ud i landet og hjælpe jer i gang


Download ppt "Red Barnets frivillignet"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google