Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse."— Præsentationens transcript:

1 Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse for, hvordan Flipped Learning kan foregå i praksis.  Formålet er   at give dig en introduktion til, hvad Flipped Learning er og hvilken rolle lærere og elever spiller i forhold til læring.  At vise nogle overordnede didaktiske muligheder i Flipped Learning.  Målet er, at du får forståelse for, hvad der menes med Flipped Learning. Målet er også, at denne forståelse giver dig mulighed for at bestemme, hvilket læringsforløb du vil arbejde videre med at flippe – i fase 1 og fortsat i fase 2.

2 I anden del præsenteres du for nogle digitale værktøjer, som understøtter Flipped Learning
Formålet er   at give dig et indblik I, hvilke produktionsværktøjer, der findes at vejlede dig i, hvordan du kan anvende værktøjer, du vælger, til realisering af dit Flipped Learning forløb Målet er, at du kan producere din første læringsvideo. Læringsvideoen arbejder du videre med i fase 2, hvor du forbereder et Flipped Learning forløb for dine elever.


Download ppt "Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google