Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: - 15-16 årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: - 15-16 årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en."— Præsentationens transcript:

1 Turen går til Kina! - Summer school

2 Hvad er summer school? For eleverne: - 15-16 årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en ”fremmed”

3 Hvad er summer school? For lærerne: - Ophold på 2uger (+) i juli - Forberedt på at undervise

4 Summer school - for lærerne - Tæt samarbejde mellem lærerne - Egne assistenter (og personlig guide!)

5 Hvorfor tage af sted? Noget på CV’et Personlig oplevelse og udfordring Oplev Kina Gør en forskel, DU bestemmer undervisningen!

6 Hvad kræver det af DIG? At du er klar til at tage en udfordring At du har et godt engelsk niveau At du er åben og villig til at samarbejde med de andre lærere og kineserne At du er frisk på at opleve Kina! - Kom og spørg os!


Download ppt "Turen går til Kina! - Summer school. Hvad er summer school? For eleverne: - 15-16 årige fra hele området - Klasser på ca. 30elever - Første møde med en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google