Projekt Netværk 2 Denne specielle arbejdsgruppe er et forebyggende samarbejde mellem projektkontoret i Boulevardbebyggelserne, Sct. Jacobi Skole SSP-

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Børn som pårørende til alvorligt syge forældre Anbefalinger til sundhedspersonalet Udarbejdet på baggrund af: Retningslinier for god praksis ved forebyggende.
Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne/
MEDIEKULTUR OG SKOLEKULTUR
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Velkommen til 10.A Gentofte 10. klassecenter
Vejledende samtale Helhedsvurdering.
Overgangsordninger Praktik- og uddannelsesrådgivningen januar 2013
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
S AMMEN KAN VI MERE – N Y BROBYGNING TIL ERHVERVSUDDANNELSE OG ERHVERVSLIV UU Vestsjælland v. Helle Jacobsen Overordnet fokus: Implementering af brugbare.
Vejledende samtale og helhedsvurdering på SOSU Nord
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Formål at videreudvikle Silkeborg som en attraktiv uddannelsesby med fremtrædende uddannelsesinstitutioner, der sikrer erhvervsliv og offentlige institutioner.
Rene Boulevardbebyggelser - et børn og ungeprojekt Et forebyggende projekt med hensyn til hærværk og kriminalitet Boulevardbebyggelserne.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Fælles bestyrelsesmøde Ødis skole
Steen Gravgaard Eriksen
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Fra team af navn til team af gavn.
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
Handleplan for læsning Tårnby Kommune
Aktiviteter i Sund By Netværket Fokus på arbejdsgrupper.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Virksomhedsskolemodellen 29. september 2014 UU Danmark Samarbejde: UU og Jobcentret – Om unge.
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
UDDANNELSER I UDVIKLING – side 1 Skolebiblioteket som læringscenter Rikke Schultz
Pædagogisk udvikling Jan afdelingsopdelt skole - 1. afdelingslederkursus - 1. afdelingslederkursus - Skoleudvikling v/ Erik Torm - Skoleudvikling.
Unge-støttecenter Lemvig ungdomsgård.
Lærerprofessionen.
Effektiviseringer af driften i almene boligafdelinger
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Overblik over afkast/resultat mål ifm. klubpolitikken Klub- politik - Udvikle og styrke det gode ungdoms- liv Overgang skole og klub Samarb.aftale vedr.
Systematisk risikovurdering
Tema 4 Overgange i barnets liv
Akutprojektet.
Hedegårdenes Skole 2009 / Værdidebat. Værdidebat - synlighed og handling.
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
Hjerneskadeteam Herning Kommune.
Rejseholdets anbefalinger - overblik Tema 1 Kompetenceløft til lærere og ledere Anbefaling 1: Lærernes kompetencer skal styrkes Anbefaling 2: Hæv kompetencen.
Behandling og pleje Formål: at alle borgere med behov herfor tilbydes sammenhængende behandlings- og plejeforløb af høj kvalitet.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
1 Værdidebat - synlighed og handling Værdidebat Globalisering Medborgerskab Bæredygtighed Pædagogisk udvikling.
Vejledning på den politiske dagsorden Regeringsgrundlaget ”Nye Mål” Aftalen ”En ny chance til alle” 4 debatoplæg til Globaliseringsrådet Udspillet om ungdomsklassen.
Differentieret Indsats Conny Kuhlman Jordemoder,
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Vejledning og undervisning UUV har som forsøg undervist i 6 moduler udviklet til Uddannelse og Job. I alt 46 lektioner, heraf fire lektioner som forlagt.
Projekt fra ufaglært til faglært. Work-shop Et samarbejde mellem Jobcenter Glostrup, Jobcenter Albertslund, CPH West og 3F, FOA og HK København.
Mangfoldighed og Inklusion i efterskolen Pædagogisk konsulent Maren Ottar Hessner
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Oplæg til møde med gruppeformændene om kriminelle grupperinger i Odense Børn- og Ungeforvaltningen juni 2009.
Program for dagen Intro ved Eva og Mette 5 min Den didaktisk ramme og erfaring fra Canada Nikolaj Schnurre. 15 min Den didaktiske model og rundtur på EMU.
”Klart jeg kan” Et vejledningsforløb for ledige i Jobcenter Odsherred med fokus på motivation og kompetencer Peter Rummelhoff, områdeleder Jobcenter Odsherred.
Hvordan kan vi styrke den danske innovationskultur?
Februar 2017 PKU-konference
SSP ledergruppemøder april 2016
Almen didaktik Niels Grønbæk Nielsen.
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Bilag 4 Unge og mentorroller.
Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.
Sammenhængende Kommunal Ungeindsats Er vi allerede på vej
Broen til Bedre Sundhed Projektleder Sund Uddannelse, Gitte Porsmose
Pædagogisk- assistent
EGU – hvad virker? EGU – et godt redskab til inklusion af unge til
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Præsentationens transcript:

Projekt Netværk 2 Denne specielle arbejdsgruppe er et forebyggende samarbejde mellem projektkontoret i Boulevardbebyggelserne, Sct. Jacobi Skole SSP- afdelingen, Varde via det opsøgende arbejde. Der er primært en fokusering på de tosprogede.

Samarbejdet har fokus på at målgruppen får oplevelser, der støtter almen dannelse og identitetsudvikling at arbejde med et positivt selvbillede at styrke og videreudvikle sociale kompetencer at støtte og opmuntre til læring

Samarbejdet har fokus på (fortsat) at lave undervisning med optimale lærings- og udviklingsmuligheder det tætte tværfaglige samarbejde mellem parterne erfaringsudveksling, koordination og planlægning af fremtidige opgaver og forløb

Arbejdsgruppen er opmærksom på at forældrene er en ressource. at der forsøges involvering af de tosprogedes forældre. Samtaler med forældre og elever kan foregå på skolen eller i hjemmet. klar kommunikation og afstemning af forventninger.

Projekt netværk 2 – gruppen består af følgende personer p.t.: Skoleleder Opsøgende SSP – Ungdomskonsulent Beboerrådgiver Folksskolelærer UU – vejleder Tosprogskonsulent Tosprogslærer

Ad hoc Lærer og andre relevante fagpersoner indkaldes ad hoc til møderne.

Beskrivelsen er udarbejdet af: Torleif Schack Adham Dakwar Torben Berthelsen