Dialog om voldsforebyggelse Spørgsmål til medarbejdere og ledere  4 spørgsmål til vores forebyggelse  4 spørgsmål til vores proces etsundtarbejdsliv.dk.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Finsenscentret den 25. marts 2014
Advertisements

Refleksion i kommunikationen
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Psykoedukation til unge i OPUS
Forebyggelse af alvorlige trafikulykker
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Vold - et fælles anliggende
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Stress og ledelse.
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Profilskole og styrket social indsats i Høje Gladsaxe skoles skoledistrikt og i Værebro Gladsaxe kommune deltager i Socialministeriets projekt Styrket.
Forebyggelse af vold og trusler
Hans Jørgen Limborg & Hans Hvenegaard
Kommunale sygeplejersker i ældreplejen. Udfordringer og Vilkår.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Relationer handler om troværdighed og tilgængelighed
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
SSID årskonference 2008 Gør storrummet til en succes… 23. april 2008 Ole Nielsen COWI A/S.
UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland Modul 1 Ved brug af materialet og yderligere information kontakt: Jens Linder, Chefkonsulent,
Videoanalyse efter VIKOM´s principper:
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
Gruppeudviklingssamtaler
IT-baserede retteformer –erfaringer fra et udviklingsprojekt Udviklingsprojektets titel: Udvikling af god praksis ved feedback på elevernes kollektive.
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Støttetiltag til politifolk ved voldsomme hændelser - præsenteret af personalechef Preben Henriksen, Odense Politi.
Overarbejde hospice Hvordan taler vi om det?. Hvorfor fokus på overarbejde 2013 et økonomisk merforbrug i forbindelse med flytningen 2013 et økonomisk.
Workshop: Brobygning og integration på praksis og metodeniveau Marianne Melau, tidligere leder af OPUS; ph.d.stud., Psykiatrisk Center København.
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
OPERATE A/S – JESPER BROCHMANDS GADE 10 – 2200 KØBENHAVN N – TLF – Kommunikation i forandringer KL kommunikationsdøgn 2013.
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
6. Evaluere og vurdere vores strategier og virkelig- gørelsen af dem 3. Tegne vores strategier Strategicirklen 5. Følge op på vores strategier i dagligdagen.
Opsamling Screenings Session Miljøvurderingsdag 2014.
”Mainstreaming af handicapområdet” Workshop C Det gode møde Konsulent Birthe Moksha Mainstreaming af handicapområdet: “Det gode møde” Konsulent Birthe.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Design af KVIK-selvevaluering Tovholderens rolle og opgaver 17. januar 2007.
INTERPERSONEL KOMMUNIKATION MODEL 1
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Krisekommunikation når mediestormen raser. Titel HINDBÆR.
Årsmøde 27. april Dagkirurgi og hjemmepleje v/ sundhedschef Annemarie S. Zacho-Broe Aarhus Kommune.
Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
ALENEARBEJDE FOA Randers 11. november Flere sider af alenearbejde Når man er helt alene på arbejdspladsen Når man arbejder isoleret fra (fag)kolleger.
Hvorfor individuel lønforhandling?. Hvad er individuel lønforhandling? Med individuel lønforhandling har den enkelte medarbejder forhandlingsretten og.
Energiens Topmøde 11. juni 2014 Houston we have a solution!
Hvorfor deltage i projektet? Velværdsområdernes udfordring med stigende forventninger og knappe ressourcer. NPM trenden med fokus.
Borgerinddragelse, motivation og progression, når borgeren har en psykisk lidelse Forskningsoverlæge, ph.d. Lene Falgaard Eplov Forskningsenheden Psykiatrisk.
Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen 2. Vælg Sidehoved og Sidefod 3. Sæt.
Helle Anttila Arbejdsmarkedsafdelingen Frederiksberg kommune Implementering af rehabiliteringsindsatsen.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
FREMTIDENS INDSATS FOR ÆLDRE MEDICINSKE PATIENTER EMNE:FREMSKUDT VISITATION.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
TR MØDE den 29. september 2015 Ved faglig konsulent Poul Thaarup Mikkelsen Hvordan kan man arbejde med risikovurdering, krisehåndtering m.v.?
Social Kapital På Borgerskolen. Hvad var baggrunden for at arbejde med social kapital? AMR – dag :Konsensus-skema Projekt i Gruppeordningen MED – dag:Social.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Antal besvarelser: 52.
AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,
SUF - gevinstrealisering
Leveregler Ledelsen skal være helhedspræget for at sikre bæredygtige resultater Resultatmål og forventninger baseres på fakta og dialog Synliggørelse af.
Risikovurdering Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns.
25. december 2018 Nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på bosteder for hjemløse ”Først og fremmest handler.
Formål At sikre borgere på kommunale botilbud og botilbudslignende tilbud mere stabile forløb og forebygge trussels- og voldsepisoder gennem en styrkelse.
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Værktøj 5: Lederens opgaver med stress - stressforebyggende lederstil
Præsentationens transcript:

Dialog om voldsforebyggelse Spørgsmål til medarbejdere og ledere  4 spørgsmål til vores forebyggelse  4 spørgsmål til vores proces etsundtarbejdsliv.dk

Fire spørgsmål til forebyggelsen etsundtarbejdsliv.dk

Et fagligt udgangspunkt  Hvordan kan vi blive bedre til at vurdere, hvilke krav vi skal stille til borgeren/patienten/den unge i forskellige situationer? etsundtarbejdsliv.dk

Samarbejdets betydning Kender vi til hinandens opgaver godt nok og hvordan bliver vi bedre til at arbejde efter fælles mål ? etsundtarbejdsliv.dk

Den fælles opgave etsundtarbejdsliv.dk Indsæt fx alle relevante faggrupper i de gule felter og borgeren/patienten/den unge i det blå felt i midten. Hvordan kan vi bedst kommunikere med hinanden om opgaverne? Faggruppe 2 Den faglige opgave Faggruppe 1

Fælles vurdering af risiko  Hvordan kan vi bedst muligt lære af de episoder, der opstår og hvordan kan vi bruge intern registrering så den giver god mening? etsundtarbejdsliv.dk

Rammer om en tryg hverdag  Hvordan kan vi minimere risikoen ved at indrette os anderledes og eventuelt bruge alarmer? etsundtarbejdsliv.dk

Fire spørgsmål til processen etsundtarbejdsliv.dk

Byg videre på det vi gør  Hvad gør vi godt i dag og hvordan mærker vi det? etsundtarbejdsliv.dk

Opgaver og roller  Hvordan fordeler vi opgaver og roller så både ledelsen, TR, AMR og den enkelte medarbejder tager mere ansvar. etsundtarbejdsliv.dk

En enkel proces  Hvordan kan vi forebygge på en måde, der kan integreres i vores hverdag fx på vores team- og personalemøder? etsundtarbejdsliv.dk

Hvorfor det er vigtigt  Hvad vil færre trusler og mindre vold betyde for borgerne/patienterne/den unge og for vores arbejdsliv? etsundtarbejdsliv.dk

Hvis det (alligevel) går galt  Har vi en beredskabsplan, som er dækkende og indeholder det, den skal?  Hvordan husker vi hinanden på planen, og får den evalueret? etsundtarbejdsliv.dk