Børnehavens og skolens samarbejde er godt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Kredsen i centrum En gennemgang af din kreds!. Kredsen i centrum, intro • Undersøgelsen består af 6 emner med 2-3 underemner • Vi diskuterer et underemne.
Set i forældreperspektiv
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe. Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe.
Skole, SFO og børnehave”
V ELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Kollerup Skole Tirsdag d. 11. juni 2013.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
fra overgang til helhed
Informationsmøde ny skolestartere 20. november 2013
HØJELSE SKOLE.
Fælles forældremøde Thurø
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
24. februar 2009Flemming F. Christensen1 Årsberetning 2009 Gjessø Skole Mål for 2008/2009 –Multihal/fysiske rammer Hvordan får vi sikret det? –Synlighed/presse.
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Folkeskolereformen2014.
Vesterlunden – et område i det kommunale dagtilbud i Svendborg Mission og fælles referenceramme Inklusion Alle børn har lige adgang til at være aktive.
Sammenhæng: Reduktion af det daglige energiforbrug. Energiforbruget i den enkelte kontraktstyrede enhed skal nedbringes med 2% om året. Mål: Aktiviteter.
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Hvad har vi arbejdet med? Skiftet fra at ekskludere til at inkludere Kompetenceudviklingsforløb for alle medarbejdere Rotationsprojekt med.
Alle børn er alles ansvar
Opdagende skriftsprog i et inklusionsperspektiv
Velkommen Forældremøde 10. juni 2014.
Det gode liv? Møde d Forældre Odense Kommnune skoleafdeling Professor Niels Egelund fra DPU.
Forældremøde august Skoleområdets oplæg – Trørødskolens indskolingsplan.
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Fællesskolens SFO Ny struktur fra august Skoleåret Udarbejdet vision Udarbejdet fælles mål- og handleplaner Ny ledelse Ujævn fordeling af.
INKLUSION - at arbejde for givende og bæredygtige fællesskaber
Lokalområde 5 Med venlig hilsen Dagplejen Daginstitutionen Tumlegården Børnehaven Grankoglen Vestsalling Skole og Dagtilbud.
DLO-konference i OCC d. 27. november 2006 Hvad driver kommunerne til markante strukturændringer? Oplæg ved børne- og kulturdirektør Per B. Christensen,
Følfods historie Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer.
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Skoleparathed Sunds skole.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
For førskolegruppens forældre
SSP-konference velkomst Af Jesper Reming Tangbæk Børn og Kultur.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Dagtilbudskonference i Bella Center d. 13. september Tale ved Per B. Christensen, formand for Børne- og Kulturchefforeningen Kommunale udfordringer på.
Præsentation af forårs-sfo
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn.
Forældremøde 9. april.
Frederikssund Kommune1 Dialogmøde ___________________________________________________ Mad i daginstitutioner.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Orientering om status på skolestrategien I dag Børne- og Ungeudvalgsmøde den 15. september 16. Juni Dialogforum.
Områdeledelse Tidsramme: Notat skal udarbejdes og afleveres til BSU møde 15. maj 2007 Notat sendes til udtalelse i alle bestyrelser De selvejende institutioners.
TR/ledermøde Nørrebrohallen 25. september ’09. Faktaark København AnlægDrift Fordeling af midler i Budget 2010 – efter udvalg.
BØRNELINIEN Definition på kompetente børn og unge med særlige behov.
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
Børns sprogtilegnelse Hvordan arbejder vi med børns sprog i Vejen Kommune?
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Fremtidsdrøm om dagplejen NØGLE modellen N – Beskriv den nuværendes situation Hvad fungerer godt i dag? Hvad vil kunne komme til at fungere godt? Hvad.
BKF Børne- og Kulturchefforeningen Dagplejen – en central brik i kommunernes dagtilbud -BKF-synspunkter om omstilling på dagtilbudsområdet på FOA- konference.
Koordinator på børneområdet Henvendelse til handi- caprådgiver på baggrund af bekymring 2 2 Øvrige afdelinger/ forvaltninger el. eksterne samarbejds- partnere.
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Kommunal tildeling – budget:
OK18 Det kommunale og regionale forlig
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Præsentationens transcript:

Børnehavens og skolens samarbejde er godt. Solgruppen (skolegruppen) har til huse i et lokale på skolen, da Breum børnehave mangler plads.

Vi vil samarbejde om: Fælles tekniskserviceleder Fælles administrativ/økonomisk medarbejder Fælles morgen og sen eftermiddagspasning af børn i SFO og børnehave Fælles pasning af børn i SFO og børnehave i ferier

- Forældrene i vores område har ofte langt til arbejde, derfor ønsker vi at udvide vores åbningstid i børnehave og SFO, således forældrene kan aflevere børnene tidligere og hente dem senere.

Breum Børnehave: I Skive kommunes sammenhængende børnepolitik lægges der vægt på gode bæredygtige lokale løsninger, derfor skal vi fortsat være en decentral faglig bæredygtig enhed med selvstændig ledelse i Breum børnehave - hvor lederen er tæt på institutionen.

Vi skal udvide og styrke samarbejdet med dagplejen og skolen , for så tidlig som muligt at inkludere og styrke den tidlige indsats i etableringen af den røde tråd i barnets liv. Vi ønsker at etablere en vuggestue i Breum børnehave (en aldersintegreret institution fra 0-6år) Der findes ingen kommunale vuggestuer i lokalområde 3. Derigennem få samlet alle børn fra 0-6 år på den samme ”adresse” Vi er faglige og kompetente indenfor småbørnsområde fra 0-6år hvor vi kan tilbyde et udviklingsstøttende og lærende miljø. Desforuden skal der samarbejdes, hvor det giver god mening for derigennem at fastholde de nuværende børnefamilier i Breum, samt tiltrække nye børnefamilier.