Nye udviklingsarbejder Ulfborg skole 2009 - 2010.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

Hvorfor denne opgave Fordi erfaring og forskning viser, hvad der duer
SYDBYSKOLENS FORTÆLLING OM FOLKESKOLEREFORMEN
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
KAN MAN VÆKSTE PÅ DET SPECIALISEREDE SOCIALOMRÅDE MED RESPEKT FOR KVALITET OG SAMARBEJDE?
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
En anderledes skoledag for de yngste elever. Temamøde for skolebestyrelser.
INDHOLD: VÆRDIER REGLER RUTINER PRAKSIS PÆDAGOGIK
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Fra pædagogisk servicecenter til læringscenter
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Sundhedsprofiler for børn
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Folkeskole-reformen August 2014.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Lærerprofessionen.
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Skolereformen Overordnede mål:
Skolereform august 2014………………
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Skolereformen kort fortalt - reformens mål
Brugen af Angusakka Juliane Enoksen.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qaasuitsup Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Kommuneqarfik Sermersooq Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
Plan for samarbejde mellem Rønnevangsskolen/Torstorp Skole
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
IT i undervisningen.
Elevenstrivsel.dk Målgruppe Sårbare elever Årsag: -Stress -Forældres skilsmisse -Generel uro i familien -Forventningspres -Uddannelsespres -Et særligt.
Velkommen til SKJOLDHØJ FORSAMLINGSHUS. Historien om Mahmoud Hvordan var det engang……
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Hvordan lykkes det at få de unge fra folkeskolen videre til en ungdomsuddannelse og til at gennemføre en ungdomsuddannelse? Hvordan sikrer vi, at de unge.
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Konference om styring af specialundervisning og inklusion, 4. oktober 2010.
Selvevaluering af it i undervisningen på skolerne i Aalborg
Skoleledelse Atuarfinni aqutsineq Skoleledere i udvikling, som også udvikler kollegaer. ”Aqutsisut ineriartortut, suleqatinillu ineriartortitsisut”.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Fælles Mål Styrket faglighed Steen Harbild Undervisningskonsulent, UVM August 2006.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Lærerprofessionen.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Læringsreform i Hillerød. Tre overordnede mål: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2.Folkeskolen skal mindske betydningen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Hedegårdenes Skole 2009 / Værdidebat. Værdidebat - synlighed og handling.
Sunds skole Evaluering
Niels Grønbæk Nielsen Teamets planlægning af undervisningsåret.
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qeqqata Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Rejseholdets anbefalinger - overblik Tema 1 Kompetenceløft til lærere og ledere Anbefaling 1: Lærernes kompetencer skal styrkes Anbefaling 2: Hæv kompetencen.
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Overgangen mellem folkeskole og ungdomsuddannelse Et kort skridt på 80 cm eller et badutspring på 4 meter? Ved direktør Eva Hofman-Bang CPH WEST Uddannelsescenter.
1 Værdidebat - synlighed og handling Værdidebat Globalisering Medborgerskab Bæredygtighed Pædagogisk udvikling.
Præsentation af forårs-sfo
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
De seks bedste billeder fra gruppen
Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål.
StartworkshopL. Lindenskov Netværk for lærere i engelsk og matematik på ungdomsuddannelser og folkeskoler i Syddjurs og Norddjurs Kommuner.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Kommune Kujalleq Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Afrapportering fra netværket for børn og unge Margit Næsby, Børn- og Ungechef.
Kompetenceudvikling og Teamsamarbejde Projekt ”Fælles Værdier – Fælles Fodslaw” - når vejen dertil er gennem vores pædagogiske praksis.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Sundhedspædagogisk forum - for ledende tandlæger DPU 1. marts 2010
Årsberetning for Gjessøs Børn
Præsentationens transcript:

Nye udviklingsarbejder Ulfborg skole

Fokus på personaleledelse og udviklingsledelse – støttende og anerkendende adfærd At alle personalegrupper føler anerkendelse og støtte både i forhold til udviklingsmuligheder, opgaveløsning og pædagogik. At personalet oplever en ”synlig ledelse”.

Udarbejdelse af kostpolitik på Ulfborg Skole At sikre, at der er sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør i forhold til sund kost – både i undervisningsdelen og i SFHen

Etablering af vidensbank i.f.t. evaluering At alle har en værktøjskasse med evalueringsredskaber, som er anvendelige i forskellig situationer - den daglige undervisning - større udviklingsprojekter -

Faglighed og inklusion At sætte spot på dilemmaet mellem på den ene side folkeskolens øgede faglighed og på den anden side de børn, der ikke magter den faglighed, vi præsentere dem for.At højne trivslen samt fagligheden hos vore udsatte børn og unge.

Trin- og slutmål – progression i faget matematik At sikre størst mulig sammenhæng og faglighed i faget i løbet af elevens skoleforløb. Kravsætning i.f.t. minimumskrav af viden og færdigheder ved overgangen fra en afdeling til en anden

Trin- og slutmål – progression i faget engelsk At sikre størst mulig sammenhæng og faglighed i faget i løbet af elevens skoleforløb. Kravsætning i.f.t. minimumskrav af viden og færdigheder ved overgangen fra en afdeling til en anden

Holstebro kommunes indsatspunkter i.f.t. sprog og læsning Udfærdiges efter at planen er godkendt i byrådet

Holstebro kommunes Skolepolitik Udformes efter at planen er godkendt i byrådet