6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Flashcard-spil Kost - kostråd
Advertisements

Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten
- en lille lektie i det rigtige
Dorte Færgemann Master i sundhedspædagogik
Ernæring sund & rigtig kost
Information om Nøglehullet 2011
Nr. 4.1: (Kompas udfoldet for sukker)
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Lars Ovesen Sundhedschef Hjerteforeningen
Måltidssammensætning
Nyt projekt ”Nordisk sundere mad på farten”
Hjertevenlig kost i praksis
Kost og træning.
Tallerken-modellen til konkurrencesvømmere
Svømmetalenter og optimal kost
Oksekød kan vi ikke spise længere - Kogalskab!. Kyllinger kan vi ikke spise længere - Fugleinfluenza!
Mad til unge på høj- og efterskoler
- vejen til en sund balance
Sundhed, trivsel og læring på Glud skole
Hvorfor et Nøglehul på spisesteder?
Hvad er Nøglehullet og hvordan kan din virksomhed bruge det
Kost i hverdagen Poula Patursson Klinisk diætist, Rigshospitalet
Information om Nøglehullet 2011
Opgave – mål maden Gå ind på
Nem planlægning af børnemad
SUND LIVSSTIL DER BETALER SIG!
Danskernes holdning til sukker, madvaner og interesse for ernæring og motion Resultaterne er baseret på interviews gennemført af ACNielsen AIM. Minerva.
Danisco A/S Danskernes holdning til sukker, madvaner og interesse for ernæring og motion Resultatet er baseret på interviews med danskere over 15 år gennemført.
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
- en lille lektie i de gode ting for kroppen
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
Linjeuge fedme Hvad skal vi spise i dag?
Velkommen!.
Kabystjeneste Sundhed, ernæring og proviantering
Libanesisk mad.
KOSTPROGRAM 2013.
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
Kostråd og sundhed.
Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
træningsprincipper og træningsforbedringer
3.1. Hvor meget skal du spise om dagen (10 MJ) 3.2.
Præsenterer. Multivitamin- og -mineral udviklet specielt til børn Fra 3 år.
Nedsætter fedtindholdet
Februar 2013, Introduktion til børneernæring
Oksekød kan vi ikke spise længere -
1. Vælger du det sunde brød? Tjek næringsdeklarationen, så kan du se, om det brød, du spiser, er sundt. Brødet er sundt, når det indeholder mange kostfibre.
Session 7 – Livsstil Undervisere:
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. Herning badminton klub. mandag 24.september 2007.
KOST & TRÆNING.  CV  57 år, gift, 1 barn på 22 år.  Uddannet Børnehavepædagog og idrætslærer  Dyrket eliteidræt i 10 år, specielt 800 – 1500m  Uddannet.
Ninne Jacobsen Kostvejleder Exerzice Fitness Din krop er kostbar - Sæt dig selv i fokus.
Indtaget af kød og kødprodukter i gennemsnit pr. dag Piger 4-9 år 76 g Piger år 79 g Drenge 4-9 år 90 g Drenge år 119 g Kvinder år 82.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
Diabetes Diabetes Mellitus. Hvad er diabetes? Forhøjet blodsukker pga. ingen eller relativ insulinmangel.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Skole Camp Sund og Sjov De 8 kostråd Anbefalinger Kulhydrat E % - heraf max 10 % fra sukker Protein E % Fedt25 – 35 E % For fedt.
Spar penge og skån miljøet Foredrag af studerende fra Ernæring og Sundhedsuddannelsen Janne Rasmussen og Svea Due Persson.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Hvor kommer jern fra? Kilde: Danskernes kostvaner Landbrug & Fødevarer *tallene giver ikke præcis 100% pga. afrunding.
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
Dette valgfag indeholder følgende emner: - ernæring
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Nr. 6.1: (Kompas udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten)
Seks veje til din sundhed
Nr. 6.1: (Kompas udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten)
Morgenmåltid Mellemmåltid
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
Diabetes diæt Hvad anbefaler vi i dag
FEdtstoffer Hvad i alverdnen er det?.
Præsentationens transcript:

6.1

Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden for hver gruppe Frugt og grønt Brød, gryn, kartofler, ris og pasta Fisk Kød og æg Mælk og ost

3 eksempler på sund morgenmad 6.3

Et eksempel på en sund madpakke 6.4

6.5 En sund madpakke

3 eksempler på sunde mellemmåltider 6.6

Et sundt og et usundt mellemmåltid 6.7

Så meget fedt og sukker er der i 6.7

Spis efter Y-tallerknen 6.8

Eksempler på fastfood 6.9

Så meget fedt er der i fastfood 6.9

Bevar normalvægten 6.10