Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN."— Præsentationens transcript:

1 kantineordning

2 KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN

3 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Ambition Mission Leverer kantinemad ud fra et værdigrundlag / kostpolitik – Formålet med værdigrundlaget er, at sikre jeres medarbejdere, og ikke mindst jeres gæster, den bedst mulige kvalitet og service indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeres gæster skal i den tid de besøger jeres kantiner have en varieret kost, varieret mellem dansk madtradition – sunde mad oplevelser - smage verdens madkulturer og det der ikke forventes.

4 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Målsætning for kvaliteten Tilpasse maden tidens trend Give sunde mad oplevelser En kantine ordning har et ansvar! – Serveres 2 hoved måltider ud af 3, svare det til: 40 – 60 % af den daglige energiindtagelse, derfor har I som virksomhed, og jeg som leverandør et fælles ansvar for kostens fedtindhold.

5 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Kantineordning med ansvar Derfor laves maden du fra tidens gældende anbefalinger og der tages hensyn til følgende forhold: – Brød og gryn: Brød med varieret korn sorter, brødet bør skæres i tykke skiver. Der vil være menuer med sandwich boller – pitabrød – bageuet. Som variation tilbydes også brød med kerner, selv om de har et højt fedtindhold. Til retter hvor brød passer vil det medfølge. – Frugt og grønt: Vi kan tilbyde en frugt ordning som et mellem måltid. Frugt og grønt vil indgå i maden som en naturlig del ud fra tallerken modellen. Vi bruger grønsager rå – dampede – marinerede – kogte – stegte og som mixed salater.

6 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 – Kartofler, ris, pasta og lignende : Som tilbehør til den varme mad, vil retterne varieres med ovenstående. Vi bruger også kartofler, ris og pasta i vores salater. – Fisk varm / kold: Der vil være fisk på menuen 1 ud af 8 gange. – Eks. Varm : torske filet i karry gurgemeje m/ris og mix salat. – Eks. Kold: tun mousse m/rejer kold pasta salat m/grønsager og brød. – Mælkeprodukter: Vi bruger magre mælkeprodukter, og hvor vi kan bruge ylette cheasy 9% el. – A38 i dressinger gøres det. – Kødprodukter: Vi bruger kylling kalkun, samt de mager udskæringer i svinekød, kalv og okse i både kolde og varme rette. Hakkekød er med max fedtindhold 8 – 12 %. Dermed ikke sagt der ikke serveres tørstegt flæsk, flæskesteg og lignende. Vi bruger så vidt muligt ikke rasp/mel panering, men kun mel og gerne rugmel. Kød retter bliver som ofte stegt i ovne for at undgå pandestegning med olie/ margarine.

7 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 – Smør, olie og margarine : Vi bruger hovedsaligt vegetabilskolie med høj indhold af mono og polyumættet fedtstoffer. Generelt bruger vi mindst mulig fedtstof som smørelse, til stegning, i sauce og marinader. Ovenstående kan illustreres ved følgende figur, der viser opbygningen på et måltid mad:

8 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Målsætning for service Giver mulighed for ønsker og ideer Giver oplevelser event og temaer. – Event: smørrebrød – sandwich dag – pølsebar – burgerbar osv. – Team: Middelhavsuge – indisk uge –slanke tema – gammel dansk mad Leger med det der ikke forventes. – Det der ikke forventes: Eks. Den varme sommerdag med koldskål og kyllinge ris salat. 4 måneder til jul / der serveres jule mad. Forholder os til nye kostråd

9 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Alternativt ”maden i virksomheden” Det kan være I har brug for, maden en dag, er helt anderledes: Eks. lancering af nyt produkt – fest middag over et nyt tiltag i virksomheden – det der her ligges op til er, maden kan være med til, at sætte fokus på noget i jeres virksomhed.

10 www.buffen.dk

11 › Giver muligheder ›› Giver oplevelser ››› Giver glæder BUFFén Spøttrup Kro v/Anette og Alex Kirkegaard 7860 Spøttrup 97 56 10 75 Spørgsmål Økonomi: kontrakt tid / opsigelse Pris /mængde revidere efter en måned Ferie perioder: helligdage sommer 3-4 uger + jul Besked via mail ugen før onsdag Møde 2 gange årligt i start gerne efter en uge og så en måned. Lev. Tidspunkt Balling Skive Vi er en kro som skal lave en del omlægning i vores koncept så derfor meget vigtigt at det er et samarbejde. Embl. Rengjort næste dag. Mulighed for afhentning af embl. I weekend.


Download ppt "Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google