FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
Advertisements

IKV i den politiske kontekst
22. juni 2014 Status på projektet ’Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært’
Hvad kom der ud af TUPVAK?
Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup, T: , W: Kompetenceudvikling.
Indgange til samt roller/ansvarsområder i forbindelse med RKV & IKV i AMU i VEU-centrene TUP 2012 Organisering VEU-centrene i Region Syddanmark VEST, FYN,
Forandringsteori for Venindenetværket2013
Medborgerskab – på sporet
Arbejds- og Udviklingsgruppe Udviklingsseminar 1
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
EU Socialfondsprojektet
Projektets highlights ved Ivar G. Frederiksen projektleder.
Spotlight på IKV Sørup Herregaard 4 – 5 april 2013.
Sundhed på arbejdspladsen
Velkommen til TUP12 Udviklingsseminar 6 26/
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Hvilken viden kan vi få fra progressionsmålinger?
Nogle udgangspunkter, begreber og principper for at anerkende realkompetencer.
Midtvejsevaluering 3. April FORMÅL: Et udviklingsprojekt med det formål at udvikle og styrke samarbejdet mellem Jobcentre, Uddannelsesinstitutioner.
RKV-arbejdsgruppens rapport om anerkendelse af realkompetencer DFS’ realkompetenceforum januar 2012/RJ.
- et udviklingsprogram om forsøg med kompetencecentre Voksen- og efteruddannelse i centrum VEU-årsmøde 6. April 2006.
Et projekt i Beskæftigelsesafdelingen (BA) på Københavns Fængsler
Velkommen til 6. kursusdag om virksomhedscentre TOVHOLDERFUNKTIONEN FOR VIRKSOMHEDSCENTRE.
Kvalitet (Excellence) Effekt, merværdi (Impact )
Medalje til Høje-Taastrup
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Statusmøde 16. August 2013 med Referencegruppen Fra Plan til Udvikling.
KVALITETSSIKRET IKV OG RKV I REGION MIDTJYLLAND IKV konsulentseminar, Silkeborg 20. september 2013Ulla Nistrup1.
TUP12 VEU- Center FYN VEU- Center Trekantområdet VEU- Center Vest
1 Marianne Tewes, Hjertecentret Implementering af en klinisk retningslinje – effekt af et uddannelses- & træningsforløb for erfarne sygeplejersker Dokumentationskonference.
Status for Det Internationale Kulturpanels arbejde Oplæg på Kulturseminaret 30. august 2011 ved Jesper Hermansen, formand for Det Internationale Kulturpanel.
Velkommen til afslutningskonference i TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job.
Praktisk vejledning til Individuel Kompetencevurdering (IKV) i AMU Uddannelsesseminar på Koldingfjord – 26. august 2008 V. Mette Nørholm, Teknologisk Institut,
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
Landsorganisationen i Danmark Voksenvejledning og virksomhedsrådgivning Nationalt Center for Kompetenceudvikling DPU, 3. december 2009 Lisa Schmidt /LO.
Velkommen til Udviklingsdag 2 TUP Maj 2013.
”Kvalitetssikret IKV – et bidrag til løft fra ufaglært til faglært” ”RKV i Region Midtjylland” Mandag den 24. november 2014.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Velkommen 2. seminar om Planlægning af realkompetencevurderinger Den 18. marts 2010 Silkeborg HS.
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Velkommen til konference: Samspillet om anerkendelse af realkompetencer Den 5. november 2012.
RKV-Seminardage 2010 KOMPETENCEmidt 4. seminardag d. 26. august: institutionel struktur og organisering Hvordan er arbejdet med IKV prioriteret, forankret.
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
Workshop 1 på BIP seminar, d. 10 juni 2015 i Vejle
Anbefalinger til arbejdet med ”Det gode CV” Oplæg til lokal dialog.
VEU centrenes rolle med nye reformer John Vinsbøl Udviklings- og VEU chef.
- Set fra en vinkel med uddannelsesmæssigt fokus ”Intention og rammer i Infrastrukturrapporten – og deres betydning for uddannelsesområdet” - Set fra en.
Bilag 1. Forandringsteori TUP-projekt Én fælles VEU-center tilgang til IKV i AMU 1. Problembeskrivelse VEU-center Nords udbydere mangler en tværgående.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Beskæftigelseskonference 15. maj 2014 v. John Hermansen Formand for Det Regionale Beskæftigelsesråd i Midtjylland.
John Vinsbøl Udviklings- og VEU centerchef Vestsjælland
Bilag 1. Forandringsteori for udviklingsprojektet ‘Struktureret IKV i AMU’ 1. Problembeskrivelse Der bliver gennemført for få IKV i AMU-forløb inden for.
Aktiviteter OutputResultater kt. sigt Effekt ml. sig t Virkning lg. sigt Lokalt samarbejde med private og offentlige arbejdspladser om IKV Ledige, a-kasser.
Mål- og resultatstyring i Rigsrevisionen
Projekt X – Udvikling af undervisning i et krydsfelt
Matchmaking i Skive Kommune
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Læsevejlederen som kamæleon.
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
VEJLEDNING til faglærere
LO’s udspil ”Bedre overgange fra grundskole til ungdomsuddannelse”
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Præsentationens transcript:

FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen på skoleplan. 2.Udvikling af redskaber og kompetencer på faglærerniveau. 3.Styrkelse af samarbejdet med virksomhedssiden. 4.Opsamling, evaluering og formidling. Større motivation for kompetencemæssig afklaring og vejledning samt uddannelse blandt de ledige og beskæftigede. Virksomhederne forstår værdien af IKV og gør brug af det. Effekter: Kort sigt Adm. medarbejdere har kendskab og overblik over ressourcepersoner og processen i IKV, så de bedre kan vejlede potentielle AMU- deltagere. Udd. konsulenter har større overblik og kendskab til virksomhedernes behov for IKV. Jobcentre, A-kasser og faglige organisationer påbegynder i højere grad afklaringen af ledige med en IKV. Ledelsesniveauet bakker op om projektet og tager ejerskab. Faglærere har større viden og kompetencer til at gennemføre IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Ledelsesniveauet prioriterer i højere grad IKV-området som et vigtig strategisk indsatsområde. Ledelsesniveauet har en fælles forståelse og ensartet brug af IKV/RKV/IKA. Ledelsesniveauet igangsætter udviklingsarbejdet lokalt og støtter op om kompetenceudvikling af medarbejdere på projektet. Faglærere/vejledere anvender IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Udd. konsulenterne er bedre til at ”sælge” IKV. Brugerne oplever at IKV- praksissen er tydelig og brugbar samt ensartet. Adm. medarbejdere har kendskab og overblik over ressourcepersoner og processen i IKV, så de bedre kan vejlede potentielle AMU- deltagere. Udd. konsulenter har større overblik og kendskab til virksomhedernes behov for IKV. Udd. konsulenter, faglærere /vejledere har større kendskab til begreber og processer samt rollefordeling omkring IKV. Ledelsesniveauet bakker op om projektet og tager ejerskab. Faglærere har større viden og kompetencer til at gennemføre IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Ledelsesniveauet har en fælles forståelse og ensartet brug af IKV/RKV/IKA. TUPVAK.dk TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job

AKTIVITETER DER SKAL OPNÅ FORMÅL OG EFFEKTER - TUPVAK Udvikling af nye redskaber, som kan optimere IKV/RKV. Aktiviteter Gennemførelse af seminar hvor anbefalingerne i vejledning til IKV og RKV-arbejdsgruppens rapport drøftes. Afholdelse af udviklingsseminar, hvor der udarbejdes et oplæg til skolernes IKV-indsats. Endvidere præciseres RKA,RKV og IKV. Gennemførelse af kvalificeringsforløb. Gennemførelse af samarbejdsprojekter med virksomhedssiden, hvor der sker en afprøvning af de udviklede redskaber og de nyerhvervede kompetencer. Gennemførelse af aktiviteter, hvor der sker en erfaringsudveksling og vidensdeling af de opnåede resultater. Gennemførelse af afsluttende evaluering. TUPVAK.dk TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job