Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
Advertisements

Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Ungepakke.
Energiens Fremtid i Region Sjælland 5. Marts 2014.
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Overgangsordninger Praktik- og uddannelsesrådgivningen januar 2013
1 OECD efterlyser en indsats for fremtiden Overordnede problemstillinger: • Hovedstadsregionen er en lille metropol i et internationalt perspektiv • Vi.
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Vurdering af sygehusplaner baseret på:
Studieretningsprojektet Styringsgruppen september 2007.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Opstartsmøde fase 2: Implementering og etablering af miljøerne
Udviklingsplaner Sønderborg
Det bevidste Menneske! Bevidst Lederskab Velkommen til:
Kort statusopgørelse til styregruppen Efterår 2013 Projekttitel: Innovation i 1. linje – Praksisnær Lederuddannelse Navn på institution: VEU Center Øst.
Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.
Mikkel Thomassen, Klimaspring
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Afslut Frem >>
Velkommen! Til projektseminar på ferskvandscentret marts 2008 ___________________ Udviklingsprojekt Invention og Innovativ Naturvidenskab i teknologiundervisningen.
{ DS Håndværk & Industri } Vandkanten som vækstdynamo og højuddannede i SMV’er Akademikerkampagnekonference 16 april 2012.
Velkommen Lærersamarbejde i Aarhus august 2012 Aarhus Tech, Viby J.
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Førledelse i CBUS. 2 ▪ Førledelse  Institutionslederkredsen besluttet i efteråret 2008 at arbejde med.
Fremmedsprogssamarbejde – på tværs af videregående uddannelser Elsebeth Jensen, Uddannelseschef for læreruddannelsen i VIA.
Innovation i en krisetid Hvad får man som bibliotek ud af at deltage i Innovation Cup? Tine Vind – Ballerup Bibliotekerne.
- et bedre sted at lære Velkommen …..vi glæder os til en spændende dag med jer.
Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.
Projekt Læringsmiljøer i Arbejdstilsynet
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Bekymringsmærker og kontaktvejleder.
It og informationsudveksling i Sundhedsaftale 3 Og 29 kommuner.
Arbejdsmetode SWOT-analyse på eksisterende set-up Andres erfaringer med enstrenget erhvervsfremme- system VISION Version 1 Hvilke krav stiller visionens.
Arbejdstilsynets indsats på Brand- og redningsstationer Baggrund Arbejdstilsynets initiativer i 2013 Status Indtryk fra tilsynsarbejdet Jens Skovgaard.
Rummelig VVM’er for konkrete projekter
Ældre, IT og læring. Ældre tæmmer teknologien..
Etablering af partnerskaber på anbringelsesområdet En opdagelsesrejse.
Tine Jerris, projektleder i Kronikerprogrammet
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Ed - fasen Lokal Politiet EN BESKRIVELSE AF PROBLEMET (f.eks. Belyse problemets karakter, og omfang,. Undersøge hvem der er/ kan være medinteressenter.
Om projektarbejdet ved Keld Helsgaun. Disposition Formål Tidsmæssigt omfang Gruppedannelse Valg af projektemne Arbejdsforløbet Vejlederens rolle(r) Projektrapporten.
SANs – kontrakter supplerende slide
VIBORG AMT Landbruget som dynamo for en bæredygtig udvikling i landdistrikterne Amtsborgmester Bent Hansen Viborg Amt.
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
Region Midtjylland i Shanghai.
Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.
September 20031KUP - Projektstyring Formålet med projektstyring Formålet med projektstyring er at planlægge og styre et udviklingsprojekt, således at projektet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Sende data til Shop Nav integrationsmodulet til eSellerCloud indeholder 3 forskellige måder at sende data til.
Dialogredskab - uddannelsesparathed. Hvordan er redskabet blevet til? Samarbejdsprojekt Involvering af de unge Støtte fra region Syd.
Tænke Tank Gruppe Erhverv Præsentation af ideer. Flere iværksættere på Langeland Tiltrækning ude fra Iværksætterhjælp Iværksætter rugekasse Udvikling.
IDEBESKRIVELSER a)Udviklingskraft i lokalområderne B) Inspirationsseminar om lokal udvikling - tilbud til lokalområderne om procesbistand til ‘hvidbøger’
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Afklaring af arbejdsevnen/ arbejdsprøvning
Forløbsbeskrivelse for helhedsorienteret udredning Kontakt til borger Nej Figur forklaring » Ja Nej Hvem har del i borgerens forløb?
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Work-shop 3 Hvordan sikrer vi lærernes kompetenceudvikling i korte forløb i virksomheder? SIP kursus Aalborg
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Analysebehov og bredbåndsdækning
(s. 1) Præcise udbud giver bedre tilbud og færre konflikter
”Teknologi forandrer praksis – og praksis forandrer teknologi”
Praktik. Censorformand: Niels Tange Lokaler: Århus: D2.02 Kbh: K5.18
SRO 2018 hHx.
Talt med 23 ledere og medarbejdere
Anbefaling af en strategi
Fra anledning til udvikling
KKR NORDJYLLAND Indsats for at få højtuddannet arbejdskraft ud i hele Nordjylland KKR-møde d. 21 juni 2019.
Det kompetente Nordjylland
DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Mine vigtigste kompetencer Softwareudvikling Udvikling.
SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE
Præsentationens transcript:

Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012.

Overskrifter i anbefalinger 1 Modulbeskrivelserne skal færdiggøres Det anbefales, at det i projektets afsluttende fase prioriteres at få de manglende moduler beskrevet. Yderligere vurderes det vigtigt, at der fokuseres på, at alle modulerne udformes med meget detaljerede beskrivelser og illustrationer, så de reelt kan bruges som ”drejebøger” for udvikling af eksportmoduler   2 Modulbeskrivelserne skal kobles til konkrete virksomheder Det anbefales, at hver modulbeskrivelse indeholder en liste over virksomheder eller virksomhedstyper, der vil egne sig til at indgå i en eventuel netværksgruppe, der kan arbejde videre med det aktuelle modul. 3 Der skal være fokus på balancen mellem det ”på-forhånd-fastlagte” og det efterspørgselsdrevne Det anbefales, at projektet fortsat er åben over for nye muligheder der pludselig opstår undervejs i forløbet. Konkret vil det sige, at hvis der eksempelvis opstår en mulighed for eksport af et system, der ikke oprindeligt er tænkt som en del af projektet, bør muligheden for at udvikle endnu et specialmodul overvejes.   4 Etablering af hensigtsmæssige incitamenter for videndeling mellem aktører i regionens erhvervsfremmesystem Denne anbefaling er rettet mod bevillingsgiverne til projektet Det anbefales, at der igangsættes et arbejde, der har til formål at finde en mere hensigtsmæssig form for videndeling mellem forskellige erhvervsfremmeaktører i regionen.

Behov for yderligere. Såfremt man ønsker yderligere information om projekt Eksport i sigte, er man velkommen til at kontakte projektleder: Tine Vinther Clausen tine@syd-tek.dk