Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden."— Præsentationens transcript:

1 Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder

2 Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden og hvordan vi arbejder Modul 3.Individet i centrum, motivation og fastholdelse Modul 4.Jobåbninger i dag og fremover Modul 5. Videndeling, visitering og virksomheder 5 moduler: 28. august 4. september 11. september 18. september I dag

3 Program 8.30Registrering og morgenmad 9.00Velkommen 9.10Projektet fra A til Å Kristine Winther-Stokholm 9.50Pause 10.00Udviklingsgrupperne – status og videndeling 10.45Pause 10.55Udviklingsgrupperne – status og videndeling, fortsat 11.30Frokost 12.15DI’s perspektiv på virksomhedernes øgede behov far faglært arbejdskraft Lone Folmer Berthelsen, Erhvervsuddannelseschef, DI 13.00Pause 13.10Hvordan finder vi kurser? 13.30Projekter i en omskiftelig hverdag 15.00Pause 15.10Feedback på forløbet 15.45Opsamling 16.00Tak for i dag og i det hele taget…..!

4 Jeres rolle: at bidrage – at udfordre hinanden – at turde!! At se muligheder og ikke begrænsninger

5 Der er nogle ting vi bare ikke kan ændre lige her.... Så dem vil vi ikke spilde tid på Lovgivning Økonomi Systemer Politik

6 Udviklingsgrupper En kort status og deling af viden

7 Frokost !

8 DIs perspektiv på virksomhedernes øgede behov for faglært arbejdskraft Lone Folmer Berthelsen, DI

9 Hvordan finder vi kurserne? Anne Samuelsen, Roskilde Tekniske Skole

10 Projekter i en omskiftelig hverdag

11

12 At arbejde med et projekt i en travl og omskiftelig hverdag Hvordan håndterer vi at påtage os endnu mere arbejde, når vi Har rigeligt at lave i forvejen?

13

14 Hvad går man når det ikke kan lade sig gøre?

15 Der er mange ting vi reelt ikke kan gøre noget ved….. §

16 Men vi kan gøre noget ved måden vi forholder os til dem på

17 Det vi interesserer os for Det vi forholder os til

18 Det vi har indflydelse på

19 ”Man har det som man ta´r det” Indflydelse Jeg har alligevel ingen indflydelse på ret meget Der er mange ting, jeg har indflydelse på og dem vil jeg fokusere på Begrænsninger Muligheder

20 Der er mange ting vi reelt ikke kan gøre noget ved, men vi kan gøre noget ved måden vi forholder os til dem på Der er kun en person, der kan beslutte, hvordan du vælger at forholde dig

21 Hvad er det, der gør det vanskeligt at skulle hjem og arbejde med ”Nye Veje - Nye job”?

22 1.Hvad kan jeg få ud af at arbejde med ”Nye Veje - Nye Job”? 2.Hvad kan jeg gøre ved de forhold, jeg har indflydelse på?

23 Tak for i dag!


Download ppt "Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google