Adgang til lyd: om informationsadfærd i relation til radioarkiver Præsentation af frit modul på kandidatuddannelsen, forår 2013 Mette Skov Sådan ændres.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Undervisning i ”Relation”
Læring i Multikulturelle Kontekster
Kandidatuddannelsen i Sygepleje
Projekt Værtensklasse i biblioteket - evaluering Carl Gustav Johannsen Det Informationsvidenskabelige Akademi (IVA) Aalborg den 12. september 2012 Sådan.
Introduktion til forårets kandidatmoduler d Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
- MED BUD PÅ NYE ARBEJDSFORMER INDENFOR ÆSTETIK, MEDIE- OG KOMMUNIKATIONSPÆDAGOGIK I DET SENMODERNE - ANNE AGGER, VIBEKE NØRGAARD RØNSBO OG RASMUS FINK.
Informationsforvaltning
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
HISTORIE Den mundtlige prøve
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Kultur- og branchestudier Opgaveforberedende forløb S3 & LT
Introduktion til fagligheden på kandidatuddannelsen ved IVA
AT Opgaven  Du skal ud fra de overordnede problemstillinger for emnet Videnskabelige gennembrud og teknologiske landvindinger udforme.
Kulturarv: digitalisering og informationsstrukturer Underviser: Mette Skov Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå til.
Projekt i billedkunst Resten af tiden.
Vidensmedier i kultur og samfund Konstituerende modul 2013 Hans Jørn Nielsen Lars Konzack.
Kulturteori og videns- og oplevelsessamfundets kulturinstitutioner Præsentation d Underviser: Jan Graulund (og evt. NN)
INFORMATIONSMØDE Revideret kandidatuddannelse Ny studieordning 13. Marts i København 20. Marts i Aalborg.
Implikationer, resultater og validitet Situationelle Metoder, F2012 Brit Ross Winthereik 8/24/20141.
Virtuelle verdener og rum Lisbeth Klastrup og Troels Degn Johansson IT-højskolen I København F-2002, Design, Kommunikation & Medier.
Insidere og outsidere – den danske models rækkevidde Eksamensform og tips til eksamen og opgaver Steen E. Navrbjerg Dias 1.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
iPads i sprogundervisningen – erfaringer fra forskning i praksis
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 3. SEPTEMBER 2014 MARIE KJÆRGAARD AARHUS UNIVERSITET AU WORKSHOP ATU, SEP
Katastrofen – årsager og konsekvenser
En kort præsentation af diasmaster i Powerpoint 2000 Af Otto Leholt
E-publicering Ophavsretlige spørgsmål Harald v. Hielmcrone.
Digitale biblioteker og web 2.0
Introduktion til 2. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
Færre bøger – mere IT Karin Levinsen Forskningsprogrammet Medier og IT I Læringsperspektiv DPU, Aarhus Universitet Hvordan får vi mere it? Skal vi have.
DUN-konferencen 2008, Hanne Nexø Jensen, IFS, 20. juni 2008 Dias 1 BA-projekt intro, 26. nov v/ HNJInstitut for StatskundskabInstitut for Statskundskab.
Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
Kulturstudier S1+LT Introduktion. Præsentation og forventningsafstemning Hvem er vi? Hvad skal vi?
: 2KSS Lærerroller i det virtuelle læringsmiljø Robin Cheesman 17. juni 2002 Københavns Socialpædagogiske Seminarium.
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
3.A Dansk: Os fra Blomsterkvarteret EM
Introduktion til 4. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.
6. sem. valgkursus Informationsvidenskabens teorier og metoder v./ Martin Thellefsen.
Kulturformidlende institutioner Konstituerende valgfag.
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
30. marts 2015 Forskningspublicering -et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Statsbiblioteket.
Bypolitik, kulturplanlægning og design af kulturelle læreprocesser Præsentation d Underviser: Jan Graulund (og evt. NN)
Institut for Socialt Arbejde, onsdag den 6. maj 2015
Indsæt hjælpelinjer til placering af objekter 1. Højre klik udenfor slidet og vælg ’Gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis tegne- hjælpelinjer på.
Highlight anden linje i overskriften ved at markere ordet(ene) og vælge Overskrift-fonten VIA Type Office regular Vælg layout/design 1. Højre klik udenfor.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Marianne Georgsen E-learning lab, Institut for Kommunikation Aalborg Universitet Adjunkt i IKT og læring Humanistisk informatik og humanstisk datalogi.
INFORMATIONSMØDE OM 4. SEMESTER PÅ SIV Forår
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Fleksible koncepter, informations- kompetence og employability
digitaliseringsstrategi
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Effektiv kommunikation med virksomheder - hvordan?
i VIA University College og University College Nordjylland
Videregående kvalitative metoder
06/12/2018 Anvendelsesorienteret undervisning i faget videnskabsteori og vidensformer Rune Eriksson, lektor Camilla Moring, lektor.
Infomøde om synteseopgaven
Caseseminar Kolding 14. marts 2017
Caseseminar Kolding 14. marts 2017
Om prøveformen Filosofi C.
Mød UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Kursusnavn, nummer Underviser Navne på gruppemedlemmer
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Hvordan laver man overskrifter og indholdsfortegnelse i Word?
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Præsentationens transcript:

Adgang til lyd: om informationsadfærd i relation til radioarkiver Præsentation af frit modul på kandidatuddannelsen, forår 2013 Mette Skov Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå til fanen Vis 2.Vælg Diasmaster 3.I den overordnede diasmaster (nr. 1) overskrives nummertegnet # nederst til højre med et tal. 4.Luk mastervisning Sådan indsættes/vises tekst i sidefod og sidenummerering på ét eller alle dias: 1.Gå til fanen Indsæt 2.Vælg Sidehoved og fod 3.Vælg chekboksene Diasnummer og Sidefod og efter ønske og tilret sidefodsteksten. 4.Vælg Anvend for at indsætte kun på det aktuelle dias – eller Anvend på alle for at indsætte på samtlige dias. Bemærk muligheden for at undlade titeldias.

Introduktion til LARM projektet  LARM Audio Research Archive er et tværvidenskabeligt projekt, hvis mål er at opbygge en digital infrastruktur, som skal lette forskningsadgangen til den radiofoniske kulturarv i Danmark  LARM-projektet er et samarbejde mellem en række forsknings- og kulturinstitutioner: Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Det Informationsvidenskabelige Akademi, Danmarks Radio, Statsbiblioteket, Forskningsnettet, Designskolen Kolding og Danmarks Mediemuseum.  Centralt er samarbejdet med DR’s radioarkiv og mediesamlingen på Statsbiblioteket. Målet er, at forskere og studerende ved de højere læreanstalter skal have adgang til at streame og lytte til optagelser i det digitale arkiv (via Statsbiblioteket), der ved projektets afslutning vil rumme mere end en million timers lyd.

 Design and evaluation of information architecture  Deltagere: Marianne Lykke (AAU), Birger Larsen, Haakon Lund og Mette Skov  Formål med WP 5.1. er:  Analysere og identificere generelle behov og informationssøgende adfærd blandt humanistiske forskere med henblik på at opnå adgang til og drage nytte af radio- og lydkildernes kulturelle arv  Undersøge og understøtte udvalgte forskeres/ forskningsområder og deres specifikke behov og søgeadfærd.  Udviklingen af metadata og søgefaciliteter i forhold til radio- og lydkilder  Læs mere om LARM-projektet:

Indhold  Teoretisk del  Humanistiske forskeres informationsadfærd i relation til radioudsendelser  Radioudsendelser som medietype og informationsobjekt  Beskrivelse og indeksering af radioudsendelser (herunder også automatisk talegenkendelse)  Et udvidet arkivbegreb (arkivet skal understøtte forskeren i at annotere, søge, analysere, dele og kommunikere (om) radioudsendelser)  Empirisk og analytisk del  LARM-projektet anvendes som real-life case  Vi skal analysere, diskutere og perspektivere empiri fra projektet, som (meget bredt formuleret) belyser humanistiske forskeres informationsadfærd

Undervisnings- og arbejdsformer  Holdundervisning, oplæg, workshops samt ekskursion.  Modulet tager udgangspunkt i de studerendes analyse, diskussion og perspektivering af empiri fra LARM-projektet. Det vil derfor ikke være muligt at følge modulet som selvstudium.

Prøveform  Modulet bedømmes ved en prøve med intern censur og finder sted som:  Portfolio-bedømmelse: En portfolio er en systematisk samling af dokumenter, som en studerende udarbejder i løbet af modulet. Omprøve:  En skriftlig afhandling: En besvarelse af en selvvalgt og af underviseren godkendt opgaveformulering, der dækker centrale elementer af det pågældende modul.