Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Advertisements

+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
TR-rollen frem mod nye arbejdstidsregler
Proces – trin for trin Leder afsøger alternativer til udpegning
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Nonne historie.
Regler ved job i Sverige
Fjordkredsen DLF, kreds Pensionsmøde Mandag den 28. marts Fjordkredsen
Søjle 1: Offentlige ydelser
MedarbejderUDVIKLINGSsamtale
Dansk El-Forbund Dansk Journalistforbund Dagbladene DDFF Emballageindustrien Grafisk Arbejdsgiverforening HK/Industri Kvindeligt Arbejderforbund Lederne.
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
LC-lederoverenskomsten
Debatoplæg ok’o8 Velkommen til medlemsmøde ok’o8.
Kvalitative data/ Empiri
Ledere i gang August 2010 Kaj Jørgensen, Lønchef
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Udviklingsseminar - om sociale og personlige kompetencers betydning for fastholdelse af psykisk sårbare medarbejdere.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
EU direktivet om Europæiske Samarbejdsudvalg (ESU) Vedtaget i 1994 ( ) Revideret i 2008 ( ) Hvad er nyt?
HR Løn og Personale Jørn Mørup
Kriminalforsorgen Elevdag 7. maj
HR Løn og Personale Kim Wissendorff og Mads Vestergaard.
Ny-Løn på kirkegårdene
Den statslige tillidsrepræsentantaftale Temamøde den 18/ om tillidsrepræsentanters arbejdsvilkår på KU professor, dr. jur. Jens Kristiansen.
Nye stillinger som pædagogiske ledere Med overenskomsten pr. 1. april 2008 aftalte GL og Finansministeriet en ny stillingskategori for ledere i det almene.
Jytte Wester TR og medlemsmøder Overenskomstforhandlingerne – 16. marts 2011.
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
Jobrotation Medarbejdere på uddannelse – ledige vikarer i job.
Leder-souschef Temadage DLO
Geografisk fleksibilitet ved ansættelsen organisationsaftalen § 8, stk. 3: ”Organisten er desuden forpligtet til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder,
Velkommen til medlemsmøde
SYGEDAGPENGEREFORMEN – HVAD ER DET NYE FOR VIRKSOMHEDERNE (SAMT LIDT AF ”DET GAMLE”) Lejre Kommune 20. november 2014.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
TR - Basiskursus Forhandler Foregangs m/k Konfliktløser Bindeled (medlemmer – IMAK) Bindeled (ledelse - medlemmer) Kontrollør Lovfortolker Formidler.
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Alkohol- og rusmiddelspolitik for Roskilde Kommune HR & Organisation.
HR Løn og Personale Niels Jørgen Andersen.
Fælles lederoverenskomst og lederaftale
Velkommen.
Når tillidsrepræsentanten forhandler løn TR MØDE den 23. og 24 februar 2015 Ved faglig konsulent Poul Thaarup Mikkelsen Hvad er TR’s opgave og ansvar?
August 2008 PLUSTID - vil vi have det ? Det statslige område.
Hvad indeholder overenskomsten? Stormøde for handicaphjælpere Århus d. 13. maj 2009.
Lederkursus December REGELHIERARKIET I Grundloven Folketingslov Landstingslov, landstingsforordning og Inatsisartutlov Bekendtgørelser Cirkulærer.
Aftale om ansættelsesvilkår Aftale om ansættelsesvilkår for ansatte der overgår til staten mv. i forbindelse med kommunalreformen. Aftalen gælder både.
Offentligt ansattes jobsikkerhed ved kommunesammenlægninger Temadag for dagplejeledere og dagplejepædagoger 16. juni 2005.
Lønforhandling. De vigtigste pointer Lønforhandling foregår hele året Der er penge – det er et spørgsmål om, hvem der får dem Din tillidsrepræsentant.
Lønforhandling. Formål Du går herfra med din indstilling til lønforhandlingen (eller i det mindste skelettet til, hvad du vil skrive) Argumenter over.
19. april 2012Kursus for sekretærer og forstandere 1 Brogaarden 19. april 2012 Ny Løn Ved specialkonsulent Christian Petersen.
Noget om motivation. Historien om myren Hvad er motivation? Ordet motivation stammer fra det latinske ”movere”, som betyder bevæge eller flytte. At motivere.
Hvorfor er Kalundborg Kommune bruger af ”Klar til Start” ? Jens Folman, jobcenterchef Kalundborg Kommune Jørgen Dan Pedersen, centerleder UU Nordvestsjælland.
En plan for fremtiden Hvad vil vi være kendte for i fremtiden? Hvad skal vi gøre anderledes end i dag? Hvad er vi oppe imod?
Efterskoleforeningen Forhandling af lokal løn Christian Petersen Tlf: Kursus for nye forstandere.
Ansættelse med løntilskud En gennemgang af reglerne.
Ansættelsesk-ontrakt og løn
Temadag for TR.
Efterskoleforeningen
Lokale lønforhandlinger
Praksiskøb - specialeuddannelsen
Temaer for OK18 og en temperaturmåling
OK 2018 Forlig med KL Særligt fokus på lederoverenskomsten
OK 2018 Forlig med Regionerne Særligt fokus på ledere
KONSULENTERNE GUIDER ONLINE:
Nye stillinger som pædagogiske ledere
OK 2018 Forlig med KL Særligt fokus på lederoverenskomsten
TR-kursus I A Løn - lærere ved VUC 13. september 2018 Torben Thilsted
Lokale lønforhandlinger
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
Præsentationens transcript:

Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn genforhandlet”

Udsagn 2 (Ansættelsen) Den faglige organisation: ”Vi har tidligere indgået aftale om en betydelig højere aflønning for tilsvarende stillinger ved andre institutioner under Region Midtjylland. Vi kan derfor ikke gå under dette niveau”

Udsagn 3 (Forhandlingsberettigede organisation) a)Frie Funktionærer: ”Pernille er medlem hos os. Derfor skal vi forhandle hendes løn” b) Ansøger til ledig stilling: ”Jeg har aldrig været medlem af nogen fagforening, så jeg forhandler selv min løn”

Udsagn 4 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi vil gerne vide, hvad vi har at forhandle for. Vi vil også gerne have en opgørelse over tilbageløbsmidlerne, så vi kan se, hvor meget der er blevet frigjort i forbindelse med medarbejderes fratræden i 2006, og som vi har krav på bliver genanvendt til vores medlemmer”

Udsagn 5 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi vil ikke acceptere tillæg på under kr i årligt grundbeløb. Medarbejderne skal kunne aflæse det på lønsedlen”

Udsagn 6 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi har medtaget et forslag til en aftale om en lokal lønpolitik og et forslag til en aftale om tillidsrepræsentantens løn- og arbejdsvilkår. Disse aftaler skal være på plads, inden vi forhandler løn for den enkelte”

Udsagn 7 (Ved ansættelsen) Den faglige organisation: ”Hvis I fastholder dette løntilbud, ønsker ansøgeren ikke at modtage tilbuddet om ansættelse i stillingen. Hun kan let få job og få meget mere i lønningsposen andre steder”

Udsagn 8 (Ved ansættelsen) Ergoterapeutforeningen: ” Medlemmet vil gerne tage imod dette stillingstilbud, men vil ikke gå til den tilbudte løn, så vi kører sagen i tvisteløsningssystemet” Lederen: ”Hvis hun ikke ønsker ansættelse i stillingen på disse vilkår, ansætter vi en anden; hun er ikke den eneste kvalificeret ansøger”

Udsagn 9 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Ledelsen har pligt til at vurdere samtlige medarbejdere på institutionen, og alle på Ny Løn har ret til at få deres løn forhandlet én gang årligt ”

Udsagn 10 (Ved de årlig lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Alle medarbejdere skal på et eller andet tidspunkt tildeles funktions- og/eller kvalifikationsløn”

Udsagn 11 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Da hun er tjenestemand, vil vi gerne have hendes tillæg konverteret om til løntrin. Det koster jo ikke institutionen noget”

Udsagn 12 (Ved de årlige lønforhandlinger) HK: ”Vi vil foreslå, at det beløb, Else Jensen efter forhåndsaftalen skal have for at have gennemført Forvaltningshøjskolens Diplomuddannelse, forhøjes til kr årligt” Lederen: ”Det kan jeg godkende. Beløbet efter forhåndsaftalen er for småligt”