Arbejde i grupper med KIE-modellen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Ørestad Skoles værdier
Advertisements

Ideudvikling Anni Stavnskær Pedersen & Ann-Merete Iversen.
Åbent bord Den Kreative Platform
Energi- & Vandværkstedet
1 Innovation i AT i 2g på Fjerritslev Gymnasium Branding (2.22) Fremtidens by ( )
3 ungdomsromaner i et kompetenceperspektiv
Lærerprofessionen.
Almen studieforberedelse
Specialisering mod 4-9.klasse. 1. Præsentation af udviklingsarbejde 2. Kort introduktion til dansk 3. Gruppearbejdsproces omkring emnet ”teenagere” *
Fremtidens skole Gruppe 5.
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Bytte   PowerPoint  .
Innovation og iværksætteri
Fuld fart frem… anderledes måde.. Hvorfor skal vi være innovative/entreprenante? Den globale udfordring Vi skal konkurrere på produkter og services.
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Den nationale faggruppe Fagmoduler Matematik, 4. – 10. klassetrin.
Dansk med it © Duncker & Ruus DIT-systemet Dansk med it Generel præsentation for studerende Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for Nordiske Studier.
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Fagdidaktisk kursus i religion
Naja Marie Aidt Bavian.
Videreudvikling af ide 2&2
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Karl Henrik Flyums model
Kort præsentation af principperne bag SOL (Samarbejde Om Læring)
23. februar 2009 Dias 1 Studie- og Karrierevejledningen Humaniora Læsegrupper Mødeledelse og planlægning Studie- og karrierevejledningen Humaniora Ea Feldfos.
Øjeblikkets kunst Facilitering af tværfaglighed
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Relationer – Omgangstone
Problemer eller udfordringer.
Case-studiets 7 skridt 1.Læs og forstå casen og afklar/tydeliggør ukendte begreber/ord 2.Opstil problemer/begreber som skal studeres 3.Brainstorm for at.
Tekstslide med overskrift, indhold og notefelt Overskrift Max 1 linje Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For.
Vejlederens kommunikation
Agenda Lærerprofession Professionsidealet Lovgivning
Lærer Mig og min uddannelse Lærerprofessionen Sundhedsfremmende
Læreruddann elsen Det tværprofessionelle element – 2013 Casper Hindkjær (141327) Stinne Jensen (141729) Helle Hartmann (141752)
God læring God undervisning
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Indsæt billeder Klik på ikonet og indsæt et billede Billedbanken findes her: f60c93adc/ Vælg layout 1.
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Innovations- karavanen Innovation – hvorfor? Samfundsudvikling – globale / lokale forhold kræver nytænkning. Udfordringer for UCN fx i form af færre.
Kunde ønsker ny løsning!
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
Dagsorden Alle ”kender” Hattie
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Opsamling på cafeseminaret i går Hvad siger I selv om god velfærdsledelse - i praksis?
1 Efter Karl Henrik Flyums modeller At formulere spørgsmål - led 1- 7.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Stress Billedkilde: stress/?lang=da.
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
Bjarne Wahlgrens definition
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Efter Karl Henrik Flyums modeller
WORKSHOP 2, Gribskov Kommune, 2017
Workshop for it-supportere i Moodle og PraxisOnline 23. oktober 2015
Instruktion til mødeledere
hf – med fokus på sundhed, velfærd og innovation (VUF og UCD)
Innovation = nytænkende forbedring af noget i verden
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Introduktion og instruktion
Præsentationens transcript:

Arbejde i grupper med KIE-modellen …især det kreative rum!

energizer formålet er at træne deltagerne i at sige ”ja”: ud på gulvet! Gå sammen med 3-4 med samme farve sko. Den med det mørkeste hår skal nu komme med skøre ideer til emnet ”Dit land skal have den bedste læreruddannelse i verden!” de andre skal efter hver ide komme med positive tilkendegivelser (både kropsligt og højlydt) energizer

Emnet: ”Tværfaglig læseundervisning i folkeskolens udskoling med inddragelse af multimodale tekster og med formålet om at fremme elevernes komunikationskritiske kompetence” 2-3 større grupper

Tombola med billeder Én skal være sekretær får post-its og skriver hele tiden På skift trækkes der kort og man har 45 sekunder til at associere frit sekretæren skriver de andre lytter, kommenterer ikke, men kommer med positive tilkendegivelser ideerne samles Tombola med billeder

Alle i gruppen kommenterer og udbygger de individuelt valgte ideer Styrker samarbejdet og teamidentitet giver deltagerne en form for medejerskab til alle ideer idestafet

Stikord i det innovative rum: ”ideudvælgelse” ”Value” ”Fra ide til faglig dybde” Flerfaglighed og tværfaglighed” Det innovative rum

Værdikompasset Alle ideerne lægges fysisk på planche (værdikompas) Gruppen diskuterer de forskellige ideer og kommer frem til et bud på ”Tværfaglig læseundervisning i folkeskolens udskoling med inddragelse af multimodale tekster og med formålet om at fremme elevernes komunikationskritiske kompetence” Den udvalgte ide skrives ned – skal formuleres præcist De udvalgte ideer præsenteres for de andre Værdikompasset

Opsamling på processen Lærerens forberedelse – i fællesskab Samarbejde med kolleger KIE-modellen i folkeskolen Hvorfor kreativitet og innovation? Hvordan undervise i søgning/ læsning på nettet (multimodale tekster) På LIAA: dialektikken mellem undervisning og læring /formen i dag har fokus på læring!? De studerendes egne synteser – hvad betyder disse? Opsamling på processen