G4S og Erhvervsakademi Aarhus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
God uddannelsesvejledning - Udvikling
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Forandringsteori for Frue i Eget Liv / Indvandrerkvindecenteret 2013
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
Erhvervsakademi DANIA
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Projekt 5 i 12 Laboratorium 9: 26. februar 2013 ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag” ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag”
EUD for ordblinde – en helhedsorienteret indsats
Ledelsesakademiet, Erhvervsakademi Aarhus
Temamøde om Fleksuddannelsen De fem daghøjskoler i Århus, Kompetencehuset, Byhøjskolen, Gimle, AOF og IDA vil som forsøg og i samarbejde med.
Introduktion til Sprogpakken
Medborgerskab – på sporet
At gøre projektbeskrivelsen til et nyttigt værktøj
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
FASE 3 FRA UDDANNELSESLÆGE TIL SPECIALLÆGE
Erhvervsakademiet Aarhus
Den glade CEO og iværksætter!
Interprofessionel læring og samarbejde – Uddannelse af facilitatorer
Innovation og diversitet - Venner eller fjender i design og implementering af uddannelsesforløb Ole Ravn Christensen Annie Aarup Jensen Paola Valero Institut.
Læringsstile i Friskolen Surfer…. Læringsstile i Friskolen Program: Oplæg om Læringsstile i friskolen Workshop Workshop.
LP som skoleudvikling – et perspektiv udefra og ind i modellen
TATIONpRÆSEN 20 DECEMBER, 2008 AARHUS UNIVERSITET Videndeling i netværk Med fokus på bibliotekernes undervisningspraksis › Struktur for videndeling for.
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af tema 1.
Brugerne i centrum for træfsikre løsninger
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Unge uden uddannelse  Problemet  Social baggrund  Skolen  Ungdomsuddannelserne.
Projektorganisering – hvordan og hvorfor? Hvad har vi lært?
Roller og ansvar i forandringsnetværket
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Højskolen for Efter-og Videreuddannelse Interprofessionel Læring og Samarbejde 10. november 2013Chefkonsulent Kirsten Willemoes Knudsen 1.
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
THE DANISH SCHOOL OF EDUCATION UNIVERSITY OF AARHUS * Voksenlæring og voksenpædagogisk kompetence 1 Etterutdanningskurs for lærere og ledere Kristiansand.
JOBSØGNING (SMV) Hvorfor er SMV så interessante? % af alle job bliver annonceret % af alle job bliver besat via netværk og uopfordrede ansøgninger.
It og informationsudveksling i Sundhedsaftale 3 Og 29 kommuner.
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Men hvad med motivationen?
Hvordan ser det ud i dag?.
© Inteam 2007 Mols-Linien Service Akademi. © Inteam 2007 Et samarbejde for at styrke Mols-Liniens Service Akademi Inteam kan bidrage på både strategisk.
Afprøvning og dokumentation af Åben Dialog som metode
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Transfer Mellem efter/videreuddannelse og praksis.
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Årsplan – en kort en lang
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til eksamensprojekt.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Fremtidens arbejdsmiljø 2020
Arbejdsrum i skyen Temamøde Kaffe og intro 13.35Om arbejdsrum i skyen samt Gyvelhøjskolens erfaringer med brug af GoogleDrive Sandwich.
THE DANISH SCHOOL OF EDUCATION UNIVERSITY OF AARHUS * Voksenlæring og voksenpædagogisk kompetence 1 Voksne i videregående opplæring – tilrettelegging,
Symposium, Ministeriet for Børn og Undervisning, 5. november 2012
SAMlær Hvad gjorde vi og hvad lærte vi?. Konstruktionen - samlet.
DPU – Aarhus Universitet
Fremtidens Socialpsykiatri – i andre klæder!
THE DANISH SCHOOL OF EDUCATION UNIVERSITY OF AARHUS * Voksenlæring og voksenpædagogisk kompetence 1 Hvad ved vi om voksnes læring? Stavanger, 5. Marts.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
LIVSPARAT. LIVSPARAT har 3 hovedformål NR 1 At give eleverne redskaber og læring, der hjælper dem i deres personlige udvikling, så det smitter positivt.
Direktørgruppen SAMlær Odense. Hvad er der gang i? Arbejdstidsaftaler Undervisningsdifferentiering og IKT IKT Blended Learning God undervisning.
Fra kompetenceudvikling til Hverdagsimplementering - for at handle anderledes må vi tænke anderledes!
Holbæk Kommune Matematikløft Den 18/ Matematikløft Kommunalt niveau Forenklede fælles mål (implementering) Matematikvejledere – uddannelse – arbejdsopgaver.
PRINCIPPER FOR PROJEKTLEDELSE IT PROJEKTLEDELSE 14. marts 2014.
”Vi er trygge ved Møllevangskolen” Billedet er velkendt: Med bopæl i det vestlige Aarhus er der mange overvejelser forud for valg af skole til børnene.
OPLÆG TIL PRAKTIKVEJLEDERTRÆF SOSU NORD, EFTERÅR 2016.
Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
Sådan arbejder den gode TR
Kompetenceudvikling af pædagoger i skolen
forretnings-modeller
SKOLE-VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE
Præsentationens transcript:

G4S og Erhvervsakademi Aarhus En case om et uddannelsesforløb Chefkonsulent Inger Dooleweerdt

”Selvom undervisningen er god, kan jeg ikke garantere den virker!”

Money talks! (bullshit walks)

15% effekt af efteruddannelse? omkostninger 15% Har slet ikke forsøgt at bruge det lærte 70% Forsøgte at anvende det lærte – faldt tilbage til gamle vaner 15% Anvender det lærte – gode resultater Effekt Kilde: Brinkerhoff ”high Impact learning”

Før/under/efter: 40/20/40-reglen Før uddannelse Vægter med 40% Under uddannelse Vægter med 20% Efter uddannelse Vægter med 40% Aftale med nærmeste leder, hvordan det lærte overføres til organisationen Find frem til ”snubletråde” og aftal hvad der kan støtte dig og hjælpe med implementeringen Sætter mål og prioriterer hvad der skal læres Holder møde med nærmeste leder om hvilken effekt aktiviteten skal have i organisationen Holde fokus på det der skal læres Kilde: Brinkerhoff ”high Impact learning”

Dennis’ eksamensprojekt

Sidegevinster Fælles sprog -dele DiSC-profiler + fælles teori omkring kernekompetencer for en sælger Socialt - hotel + restaurant Større netværk - videndeling Mod på mere uddannelse!: - 3. forløb i Salgspsykologi - nyt forløb i Strategisk salg - nyt forløb i Projektstyring

Læring Fortsætte med at optimere de 20% i midten Indgå i udvikling af processer der styrke faserne ”før” og ”efter” Vær parat til at imødekomme øgede krav om dokumentation af ”Business Impact” Fokus på Transfer PS: læs vores nyhedsbrev! Her er der en artikel om

En dosis oxytocin

+ + + + + +