Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen."— Præsentationens transcript:

1 FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen på skoleplan. 2.Udvikling af redskaber og kompetencer på faglærerniveau. 3.Styrkelse af samarbejdet med virksomhedssiden. 4.Opsamling, evaluering og formidling. Større motivation for kompetencemæssig afklaring og vejledning samt uddannelse blandt de ledige og beskæftigede. Virksomhederne forstår værdien af IKV og gør brug af det. Effekter: Kort sigt Adm. medarbejdere har kendskab og overblik over ressourcepersoner og processen i IKV, så de bedre kan vejlede potentielle AMU- deltagere. Udd. konsulenter har større overblik og kendskab til virksomhedernes behov for IKV. Jobcentre, A-kasser og faglige organisationer påbegynder i højere grad afklaringen af ledige med en IKV. Ledelsesniveauet bakker op om projektet og tager ejerskab. Faglærere har større viden og kompetencer til at gennemføre IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Ledelsesniveauet prioriterer i højere grad IKV-området som et vigtig strategisk indsatsområde. Ledelsesniveauet har en fælles forståelse og ensartet brug af IKV/RKV/IKA. Ledelsesniveauet igangsætter udviklingsarbejdet lokalt og støtter op om kompetenceudvikling af medarbejdere på projektet. Faglærere/vejledere anvender IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Udd. konsulenterne er bedre til at ”sælge” IKV. Brugerne oplever at IKV- praksissen er tydelig og brugbar samt ensartet. Adm. medarbejdere har kendskab og overblik over ressourcepersoner og processen i IKV, så de bedre kan vejlede potentielle AMU- deltagere. Udd. konsulenter har større overblik og kendskab til virksomhedernes behov for IKV. Udd. konsulenter, faglærere /vejledere har større kendskab til begreber og processer samt rollefordeling omkring IKV. Ledelsesniveauet bakker op om projektet og tager ejerskab. Faglærere har større viden og kompetencer til at gennemføre IKV som tiltænkt og med fokus på et langsigtet og strategisk uddannelsesperspektiv for den enkelte og for virksomheden Ledelsesniveauet har en fælles forståelse og ensartet brug af IKV/RKV/IKA. TUPVAK.dk TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job

2 AKTIVITETER DER SKAL OPNÅ FORMÅL OG EFFEKTER - TUPVAK Udvikling af nye redskaber, som kan optimere IKV/RKV. Aktiviteter Gennemførelse af seminar hvor anbefalingerne i vejledning til IKV og RKV-arbejdsgruppens rapport drøftes. Afholdelse af udviklingsseminar, hvor der udarbejdes et oplæg til skolernes IKV-indsats. Endvidere præciseres RKA,RKV og IKV. Gennemførelse af kvalificeringsforløb. Gennemførelse af samarbejdsprojekter med virksomhedssiden, hvor der sker en afprøvning af de udviklede redskaber og de nyerhvervede kompetencer. Gennemførelse af aktiviteter, hvor der sker en erfaringsudveksling og vidensdeling af de opnåede resultater. Gennemførelse af afsluttende evaluering. TUPVAK.dk TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job


Download ppt "FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google