Keep¤Sakes Designprojekt I samarbejde med Urban Mediaspace.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Dias 1 Datalogisk Institut DIKU Business Club Klubmøde 3. feb 2011 DIKU Søndre Campus Vært: HCC-gruppen.
Hvad er vi værd? Aktivt medborgerskab FællesskabSocial kompetenceOmverdensbevidst Demokratisk dannelse OrganisatoriskSamarbejdeÅbenhedNetværksskabendeInitiativrig.
Udfordringer ved implementeringen af SAP hos Region Midtjylland
Idræt og bevægelse På Søndersøskolen i skoleåret 2014/15 Version 1.3 Implementering af skolereform.
Fællesskab med mere perspektiv. • Forgængeren ”Fællesskab med perspektiv” startede i 2010 • Det nuværende projekt startede juni 2012 • Forankret hos.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Innovative ledelsesrum. Hovedpunkter Erik: • Vores daglig praksis – tanker og omtanker • Innovative ledelsesrum som de ugjorte valg Christian: • Praksis.
Arbejds- og Udviklingsgruppe Udviklingsseminar 1
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
DBU Fyns HR-strategi.
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Inspiration og viden i din hverdag RANDERS BIBLIOTEK.
Nytårskur 2014 Anne Skare Nielsen: Fremtidsforsker, Future Navigator
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Art Carrier App til Linked In • Man er ikke kun sit cv men også sine innovative tanker og ideer. • Linked In kan se bagud, det er dokumentation af, hvad.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Implementering af brandingstrategi på nettet
Eigtveds Pakhus mandag den 28. november 2005 Velkommen Præsentation og diskussion af resultater fra forskningsprogrammet om social arv.
INFORMATIONSMØDE PURE4 / TYPO3 m.v.
LIVE DIGI-ART. Problemstilling: Konservativ holdning til ny og anderledes arkitektur i dk 9700 fredede og bevaringsværdige bygninger Strenge krav.
Vi har en flad hierarkisk struktur
Kvikkursus i start af Biblioteksklubber Signe Amalie Svenningsen
Hvad gør vi nu? Oplæg til gruppearbejde. Dette er det 5. LAG Stormøde… 2002 (Nyborg Strand): Erfaringer fra LEADER II og LEADER nøglebegreberne 2003 (Pinenhus):
1 Vi har brug for mange virtuelle læringsfunktionaliteter – og når vi har dem kan vi tage dem for givet og glemme dem for en stund - først herefter kan.
Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.
IT UNIVERSITY OF COPENHAGEN Thomas Hildebrandt Faglig koordinator for processer og IT Interessegruppen, Infinit Lektor og leder af forskningsgruppen for.
ELSE ELLY THØGERSEN UDDANN AARHUS UNIVERSITET UDDANNELSE I DEN NYE ØKONOMISTYRINGSMODEL 1.
Hanne Voldborg Andersen Ididakt En god dag for Peter.
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
Godmorgen og velkommen til AT4. AT, AT, AT…hvad er det nu lige, det er…? Faget hvor det tværfaglige er i fokus En SAG vil styre forløbene I skal vide.
Serviceorienteret arkitektur SOA. SOA bygger på Der findes en serviceleverandør, som udstiller en formåen til at udføre en veldefineret og afgrænset aktivitet,
Afslutningskonference på Campus Roskilde UCSJ 18. september 2014.
Formål med at deltage i netværket Sparring og kompetenceudvikling af tovholderen i forhold til at gennemføre en selvevalueringsproces optimalt Støtte og.
Kristina G. H. Kristensen Kommunikation og it eksamen 22. juni 2009 kl – Opgave: Markedsføring af Kulløse miljømesse.
 Aarhus Universitet Workshop med hovedområderne.
InfoGalleri udstilling af digital information ISIS Katrinebjerg Interactive Spaces / Alexandra Instituttet.
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
Kick-off - Brugerproces i projektforslaget Adm. Sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen.
Kick-off - Brugermøder efterår – Velkomst og introduktion v/ direktør Peter Fosgrau – Det digitale hospital v/Jonas Hedegaard.
Motivation som begreb ”Motivation er den potentielle energi, som en person er villig til at lægge bag opnåelsen af et givent mål” Hvor kommer drivkraften.
Værløse Basketball Klub presents the 1st SKLZ Camp Development Coach Lithauania Rolandas Rakutis Farum Arena February Featuring In partnership with.
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
Fællesskab med perspektiv. Et job for mandfolk Sjakkultur.
Vi designer børneliv, som giver livsduelige børn..
COCIO MIKKEL – RASMUS - WILLIAM. Bilag 2 - Markedsdata Mål: Bibeholde og udvikle deres danske markedsandel. De vil gerne udvikle og udfolde sig på det.
Hvorfor et Akademi for Talentfulde Unge? Fordi der i gennemsnit sidder 2-3 elever i hver klasse, der har brug for flere faglige udfordringer Fordi talentfulde.
Foreningen af Speciallægers visioner for KVIS v/Mikkel Holmelund, næstformand i FAPS Fredag den 29. januar 2010.
Din kreative online praksis! – del 2
Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse
Viden kan være erfaringsbaseret eller forskningsbaseret
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
MSK certificering Uddannelsesudvalg under Foreningen for Muskuloskeletal Radiologi (snart selskab?) Medlemmer: Christa Bluhme (formand) (ovl. SVS, Esbjerg)
Vision teknologier Formålet er indføring i vision teknologi og anvendelse sammen med robotter 2D vs. 3D Øvelser med smartkamera Programmering af vision.
Kom og stem og gør en forskel din stemme kan være afgørende
Kompetenceudvikling af pædagoger i skolen
SUMO - analyse.
VELKOMMEN TIL B-BOX! Arbejdsark.
BADMINTON Netværksmøde foråret
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Projekt: Koncept til formidling
[klik og indsæt kommunenavn]
Begynderrejsen – et redskab til rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i kano- og kajakklubber Klub Dato Konsulent navn.
Præsentationens transcript:

Keep¤Sakes Designprojekt I samarbejde med Urban Mediaspace

Fremtidserindring  Vi arbejder med begrebet ’fremtidserindring’, der indbefatter dét at skabe et forhold og en tilknytning til en lokalitet, som endnu ikke eksisterer

Vision  Med udgangspunkt i begreb fremtidserindring, der indbefatter at skabe et forhold og en tilknytning til en lokalitet, som endnu ikke eksisterer, vil vi skabe rammerne for at klubber, grupper og foreninger i Aarhus kan opnå en personlig tilknytning til Urban Mediaspace.

Beskrivelse af projektet:  Opgave: Folk skal kunne forankre sig personligt i Urban Mediaspace allerede inden åbningen.  Vores målgruppe er grupper, klubber og foreninger i Århus.  Demokratiske rum, hvor der er plads til udfoldelse og projektarbejde mm.

Koncept - nøglebegreb  Vi tager udgangspunkt i Åens forløb fra hovedbiblioteket til det fremtidige Urban Mediaspace  Sende afsted  gribe  forankre  Knytte bruger til Urban Mediaspace

Koncept  Plastikbolde  Kontrakter/pagt/attester med tilhørsforholds- og fremtidsønsker til Urban Mediaspace.  Urban Mediaspaces fundament  Det digitale lag: Ønskefanger, der finder boldene i fundamentet. Simulation.

Visualisering af konceptet

Visualisering af Åen fra Hovedbiblioteket til Urban Mediaspace Kontrakt

Det digitale lag

Feedback  Vi vil gerne have feedback på hvordan vi implementerer vores målgruppe (grupper, foreninger og klubber) bedre i vores design  Yderligere feedback er meget velkommen 