Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Om vores bibliotek Lokalt oplæg

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Om vores bibliotek Lokalt oplæg"— Præsentationens transcript:

1 Om vores bibliotek Lokalt oplæg
[indsæt gerne billede af jeres bibliotek her]

2 Her kan man som voksen ordblind blive udredt i kommunen
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Her kan man som voksen ordblind blive udredt i kommunen Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

3 Her kan voksne ordblinde få læse- og skriveundervisning i kommunen
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Her kan voksne ordblinde få læse- og skriveundervisning i kommunen Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

4 Hvilke lokale netværksgrupper, foreninger eller lokalafdelinger findes der i vores kommune?
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

5 Disse materialer har vi særligt til målgruppen og
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Disse materialer har vi særligt til målgruppen og de er/står her Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

6 Vores særlige tilbud til målgruppen er:
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Vores særlige tilbud til målgruppen er: Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

7 Hvem blandt personalet har særligt fokus på eller viden om området?
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Hvem blandt personalet har særligt fokus på eller viden om området? Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

8 [Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ]
I kan finde information til brugere og til jer selv om tilbud og services her: fx hjemmeside, foldere mm. Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

9 Hvad har vi lært af de lokale interviews med brugere?
[Indsæt jeres tekst og evt. billeder her ] Hvad har vi lært af de lokale interviews med brugere? Gør det lettere er et nationalt udviklingsprojekt støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.


Download ppt "Om vores bibliotek Lokalt oplæg"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google