Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse"— Præsentationens transcript:

1 Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse
Eleverne er meget lokalt forankret. Ungdomsklub og idrætsliv er et omdrejningspunkt for mange af de unge. De er ikke faste brugere af kulturtilbud.

2 Baggrund for deltagelse
Spændende projekt Stor åbenhed på skolen for deltagelse i pilotprojekter og samarbejde med omverdenen – bl.a: Partnerskaber med 2 plejecentre og Antvorskov Kaserne Sparring på udvikling af uv-materiale med Museum Vestsjælland Idrætsforskningsprojekt med SDU og FIFA Rekrutterings- og uddannelsesvejledningsprojekt med virksomheder og ungdomsuddannelsesinstitutioner Understøtter arbejdet med uddannelses- og udviklingsparathed Synlig læring – ledelse af læring - læringsmuskler

3

4

5 Hvordan oplevede vi ugen?
Udsnit fra elevfrise fra Guldagergård

6 Guldagergård

7

8

9 lærercitater Det var en intens og meget givende uge
Dejligt at få eleverne over i en anden læringskontekst Det var meget givende at se eleverne understøtte hinanden i fællesskabet De professionelle aktører var en meget vigtig del af forløbet Der er åbnet op for en anden form for dialog med eleverne, men jeg har brug for flere redskaber, hvis jeg skal implementere konceptet i hverdagen på skolen

10 elevcitater Jeg synes at det var meget forvirrende i starten, for jeg forstod ikke, hvad vi skulle bruge det til, men da vi nåede torsdag gik det virkelig op for mig, hvem jeg ville være. Det har åbnet en masse døre for mig. Vi har lært meget med at se tingene på en anden måde. Jeg vil helt klart anbefale det – det har været superfedt. Man lærer hinanden at kende på en hel anden måde. Da vi startede på Slagelse Bibliotek havde jeg egentlig ikke rigtig tænkt over hvordan jeg vil være som person eller hvad jeg vil arbejde med. Jeg har i løbet af ugen fået en masse tanker om, hvem jeg gerne vil være.

11 Status lige nu – hvad kan vi se hos eleverne?
Ugen med Designing Your Life er en af mange brikker, som skal bringe eleverne videre i udviklingen af deres ”livsduelighed”. De fleste har opnået en forståelse af at tale om ”HVEM jeg vil være” og ikke ”hvad jeg vil være… ”


Download ppt "Vemmelev Skole 500 elever 7 km uden for slagelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google