Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Social Kapital – rig på relationer
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Ørestad Skoles værdier
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
Energiens Fremtid i Region Sjælland 5. Marts 2014.
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Debatmøde om lokale interesser i Ll. Næstved - Præsentation af Kommuneplanstrategi.
Ungdomsskole – mellem reform af folkeskolen, erhvervsuddannelserne og vejledningsindsatsen Storbynetværk den 12. september 2013 Direktør Per B. Christensen,
Forældremøde X årgang.
Bygningskonstruktør uddannelsen VIA UC Horsens
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Tillid Temadag for AMIR
Den regionale vækst- og udviklingsstrategi
Spor for et samlet skolevæsen i Odsherred Kommune Budgetseminar 20. April 2012.
De mange muligheders skole Oplæg for skoleledere i Nordjylland 29. sept 2010 Klaus Majgaard.
Sundhedspolitik for Favrskov Kommune Sundhedsambassadører i landsbyerne i Favrskov Sundhedskonsulent Christina Rasmussen-Rubæk.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Værdigrundlag AEU Chefkursus 2007 Hold 6.
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Energi på Tværs Workshop den 31. marts 2014 Velkomst ved vicedirektør Kristian Johnsen.
Konference om Grøn Transport DI – den 25. november 2009 CO 2 -tiltag her og nu Center for Grøn Transport v/centerleder Niels-Anders Nielsen Konkrete tiltag.
Bæredygtig økonomi Kun revisitation på plejecenter hvert fjerde år – bortset fra særligt ”dyre” borgere.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Hovedpunkterne i en ny strategi
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Borgermøde om Udviklingsstrategien Byrådet har givet sin vurdering af udviklingen og forslag til hvilke visioner, strategier og indsatser, som skal sikre.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Kommunernes behov for forskning AKF seminar 25. september 2007 Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen og Børne- og kulturdirektør i Næstved Per.
En grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet Borgmestermøde i Energi på Tværs 13. april 2015 Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.
Lige muligheder i livet Strategi for børn og unge i udsatte positioner.
Fælles fremtid – fælles ansvar Ledelsens strategi Hoved-MED 27. februar 2013.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED EN NY POLITIK FOR BYLIV BYER & BYGNINGER I HOLBÆK KOMMUNE?
Borgermøde 17. september Forslag til Miljø- og Klimapolitik 2014 Velkommen! – Borgermøde 17. september 2013 Program Vision Furesø – Vi skaber løsninger.
Det Tværgående Gravidsamarbejde ved Inge Olga Ibsen, Overlæge og leder af Familieambulatorierne, Region Syddanmark og Region Hovedstaden Carina Blomholt,
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
9/24/ september 2011 Program for borgermøde om Budget Velkommen til Borgermøde 11. september 2012.
Skoledagens indhold: Helstøbt kompetencebegreb, mange læringsrum SFO Tænketank Danmark Landsmøde 5. april 2013.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Skole for alle - uddannelse,
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Hvordan løser vi klimaknuden og hvad kan forbrugerne gøre?
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
Uddannelse i sygefraværshåndtering
Kultur Idræt Bevægelse
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Bygningskonstruktør uddannelsen VIA UC Horsens
Klar til Smart Vækst – Udbredelse af smart city løsninger i DK – fokus på smart affaldsindsamling Jesper Bøttcher Gate 21.
Esbjerg kommune, Uddannelseshuset
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Ungeenheden Frederikshavn Kommune – helhed og samspil
Center for Grøn Transport v/centerleder Niels-Anders Nielsen
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Bæredygtige indkøb i Gladsaxe Kommune
Mere sundhed i det nære På borgernes præmisser Vision:
Boligpolitik Temadrøftelse Økonomiudvalget 13. november 2018.
Vision Børn og unge oplever glæden ved at deltage i fællesskaber   Værdigrundlag Fællesskaber er en styrke – Forskellighed er et potentiale Målsætning.
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Overordnet beskrivelse af initiativ Verdensmål-nummer
Det kompetente Nordjylland
Præsentationens transcript:

Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet

Hvad betyder det for virksomheder? Gladsaxe Erhvervskonference 2017 tog hul på dialogen om bæredygtig vækst og velfærd – fokus på ny markeder, kunder og medarbejdere KlimaKlar-medlemmer er på forkant Mange Gladsaxe-virksomheder er på vej Væksthuset har tilbud på hylderne til dem, der har brug for hjælp På seks områder forventes Byrådet at ville løfte ambitionsniveauet ved hjælp af 7 verdensmål Det giver os et stærkt lokalt fællesskab – og på den måde er vi bedre rustet til fremtiden Behov for nye partnerskaber

Gladsaxe Byråd – retningen de næste 4 år Gladsaxestrategi er det nye Byråds arbejdsplan for de kommende 4 år 7 verdensmål I høring til 26. august Behandles i Byrådet i september/ oktober Første danske kommune – ikke den sidste

Fra 17 til 7

6 tværgående målsætninger Børn og Unge former fremtiden Attraktiv erhvervsby med jobvækst Lige muligheder for at lykkes Grøn og levende by Sundhed og trivsel hele livet Klimavenlig by

3: Sundhed og trivsel Vi styrker indsatsen for det nære sundhedsvæsen og for at gøre det nemt at udfolde et aktivt og legende fritidsliv 4: Kvalitetsuddannelse Vi øger indsatsen overfor dem, der længe har været uden job, og vi undersøger mulighederne for at etablere utraditionelle jobs for de – heldigvis få – som har svært ved at få en tilknytning til arbejdsmarkedet. 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst Vi investerer i tidlig indsats overfor sårbare børn og deres familier. Vi fremtidssikrer vores dagtilbud, udvikler fremtidens læringsmiljøer på vores skoler og uddannelsen af vores sosu-elever

17: Partnerskaber for handling Forandringer skabes nedefra, og det er vigtigt, at alle tager et medansvar for at præge udviklingen. For at understøtte denne udvikling vil vi arbejde tæt sammen med Gladsaxes borgere, erhvervslivet og andre parter for at finde nye, innovative løsninger på de udfordringer, som vi står overfor 13: Klimaindsats Vi fortsætter indsatsen for at klimasikre vores by og reducere CO2-udledningen. Samtidig arbejder vi målrettet med grøn udvikling, herunder udformning af en træpolitik. 12: Ansvarligt forbrug og produktion Verdensmål 12 fokuserer på at udnytte materialer og produkters værdi, genbruge, reducere madspild, bæredygtige offentlige indkøb og at understøtte virksomhederne i bæredygtighed Verdensmål Læs mere om Verdensmål 17: Partnerskaber for handling 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund Vi fortsætter indsatsen for at skabe social balance i vores boligområder, herunder at forebygge bandekriminalitet

Principper i Gladsaxestrategien Vi tænker langsigtet og på tværs, helhedsorienteret (Understøtte flere ting på en gang - ”mere for det samme” – tænke bygninger, anlæg og velfærdsydelser sammen) Afsæt i borgerne og deres ressourcer Arbejde på flere bundlinjer, socialt, økonomisk og miljømæssigt Arbejde sammen på nye måder med aktører i lokalsamfundet, aktiv medspiller, styrke medborgerskabet, partnerskaber Økonomi i balance som råderum for at indfri vores mål Investere strategisk Vi følger op på effekt

Dialog med virksomheder

Dialog med borgere: GladsaxeMål https://www.facebook.com/groups/193715108124722 Facebook – Trine

Gladsaxe Erhvervskonference 2018 12. november hos Alfa Laval Søborg

Man kan også vinde priser på det…

Giver det energi til Jeres rejse?