Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet Borgmestermøde i Energi på Tværs 13. april 2015 Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet Borgmestermøde i Energi på Tværs 13. april 2015 Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen."— Præsentationens transcript:

1 En grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet Borgmestermøde i Energi på Tværs 13. april 2015 Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen

2 Greater Copenhagen er Danmarks vækstmotor

3 Grøn Vækst Vækstmål Der skal skabes flere arbejdspladser og udviklingen i private virksomheder skal understøttes ved at det offentlige efterspørger grønne løsninger. Livskvalitetsmål Hovedstadsregionen skal være en af verdens bedste og mest attraktive miljømetropoler med høj drikkevandskvalitet, renere jord og luft, lav CO2- udledning og høj evne til klimatilpasning.

4 CO2- neutral 2040 I 2040 vil Region Hovedstaden være verdens første CO2- neutrale metropolregion, og regionens virksomheder og universiteter vil være førende i udviklingen af grønne løsninger, der sikrer jobskabelse, vækst og øget livskvalitet. Region Hovedstaden vil, både som virksomhed og som regional aktør, investere i at skabe en CO2-neutral metropolregion i 2040.

5 Region Hovedstaden investerer i: Stærke alliancer mellem vidensinstitutioner, virksomheder og den offentlige sektor, så fælles mål bliver til fælles løsninger Fokuserede indsatser, som gør en forskel for borgere og virksomheder Fælles global markedsføring af Greater Copenhagen, som øger konkurrenceevnen og synligheden af metropolen internationalt


Download ppt "En grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet Borgmestermøde i Energi på Tværs 13. april 2015 Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google