Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Advertisements

Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Et væksthus for børn og voksne
Folkeskole-reformen August 2014.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
På vej mod folkeskolereformen
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Skolereform august 2014………………
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Tre klare nationale mål
Vibeholmskolen august 2014 Den nye skolereform Indskolingen.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Folkeskolereform 2014.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Folkeskolereformen og valg af ungdomsuddannelse Årsmøde for Danske Erhvervsskoler, 24. maj 2016 Trine Ladekarl Nellemann Rektor, Next.
Kursus for skolebestyrelsesmedlemmer 27. oktober 2014.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Trongårdsskolens kor v. Mette Hauberg & Lajla Hornshøj Velkommen og præsentation v. Stine Arnfred Ét stort skoledistrikt - spørgsmål Forskudt klassedannelse.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
Folkeskolereformen en god skole skal gøres endnu bedre Velkommen til et nyt spændende skoleår på Vibenshus Skole Forældreinformation om FSR – lærernes.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Antal besvarelser: 52.
Tænketankens vision i en skolekontekst
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Folkeskolereform Frederikssund
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Informationsmøde Førskolen
Tendenser i forældresamarbejdet
Samtale om folkeskolen i
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Skolebestyrelsesmøde
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Er græsset også grønt om natten.
Skovbyskolen – den nye skole - formandsberetning
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Velkommen til forældremøde
Velkommen til Risskov Skole
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Velkommen til forældremøde
Præsentationens transcript:

Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type • Navn • 30.12.2018

0. – 6. årgang. Der er p.t. 140 elever og Læring i universer Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup er kommunens mindste Fællesskole – folkeskole Et skoledistrikt som består af 3 lokalsamfund – ca 20 km på langs – der er bustransport 0. – 6. årgang. Der er p.t. 140 elever og Der er 19 pædagogiske medarbejdere i skole/SFO. Gennemsnitsalderen er 51 år. Børne – og juniorunivers indskolingsmodel 0. – 2. årgang Træd varsomt – her bliver mennesker til

Folkeskolereformen - Folkeskolens kerneopgave: at danne og skabe trivsel og mulighed for læring og udvikling hos alle børn og unge Tre væsentlige mål for folkeskolen: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater 3.Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal styrkes blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis Mere tid betyder mere tid til at lære mere – god undervisning for ALLE elever Vigtig opgave at skolen justerer/tilretter i forhold til elever og forældre: møde de mange forskellige behov – der findes i elevgruppen de dygtige, der er gode til noget og har brug for hjælp til andet og de elever, som har udfordringer og vanskeligheder – og brug for støtte vi skaber rammer og struktur Vi er ikke kun professionelle, vi vil meget gerne lytte og vi er frem for alt – mennesker, som er på arbejde. En skabelon for mig Type • Navn • 30.12.2018

Hvor skal vi hen du? Type • Navn • 30.12.2018

- et positivt læringsmiljø – dygtige medarbejdere – som er nået langt på grund af det positive samarbejde - at være en del af et fællesskab – alle børn har krav på at være i et fællesskab hvor vi lærer, mens vi arbejder – fejl er velkomne – vi afprøver nye veje tydelige læringsmål, børnene skal vide, hvad der forventes af dem – konstruktiv feedback/response tydelighed fører til tryghed Positive – tilpas høje forventninger – motiverer og får barnet til at præstere, det man kan Alle elever kan lære, blive så dygtige, som de kan og nå deres mål – og acceptere forskellighed – alle har talent – ordene samarbejde og dialog har afgørende betydning Læringsmiljøet er kendetegnet ved: Alle skal udfordres – men ikke hele tiden på samme niveau og ikke på samme måde eller på samme tid Fokus på elevernes udvikling/progression snarere end deres niveau – alle elever kan rykke sig Vi samarbejder allerede meget – hvor andre først skal til at starte med lærer-pædagogsamarbejdet Type • Navn • 30.12.2018

Dannelse og uddannelse - alle skal blive så dygtige, som de kan – læringens langsigtede mål Type • Navn • 30.12.2018

indskolingsmodel Børneunivers – 0. – 2. årgang: 0. årgang starter som samlet hold frem til efterårsferien - evaluerer Derefter hold: kompetencehold i dansk Kompetencehold i matematik Stamhold: Idræt Kristendom N/T Billedkunst Musik Faglig fordybelse – skolens pædagogiske fokusområde Særligt vedr. engelsk Type • Navn • 30.12.2018

Samarbejde – den åbne skole – forældresamarbejde (kontaktforældreråd) at være en god og attraktiv folkeskole – den lokale skole i distriktet møder forældre som engagerede og aktive medspillere i deres børns skoleliv Tværfagligt samarbejde matcher den tværfaglige tilgang, som Haderslev Reformen bygger på – barnet i centrum - alle styrkende relationer er sat ind overfor at give eleverne de bedste faglige og trivselsmæssige muligheder, Rådgivningsteam til rådighed Vi ”slipper” ikke - vi er der – vi understøtter/vi skaber sammenhænge, vi arbejder i team – vi holder møder og videndeler m.m. Pædagoger med i de 3 daginstitutioner Type • Navn • 30.12.2018

Indskrivning – vi inviterer Indskrivning til den kommende 0. årgang er kommunalt fastsat til ugerne 2, 3 og 4 i 2016 . Indskrivningen foregår elektronisk. Vi inviterer til ”indskrivningsarrangement” i uge 2 Klik på Digital indskrivning for at indskrive dit barn til skolestart. Det kræver NemID/digital signatur. Type • Navn • 30.12.2018

Information http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole http://www.haderslev.dk/borger/familie,-børn-og-unge/folkeskolereformen Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fællesskolen-Hoptrup-Marstrup-Vilstrup/398930590227997?fref=ts Type • Navn • 30.12.2018

Tak fordi I lyttede Type • Navn • 30.12.2018