Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Advertisements

Skabelon til strategisk plan
Aktiv brug af Søften Portalen
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Mille Wilken Bengtsson 28. april 2016 Godt samarbejde med borgere.
Skriv en kommunikationskontrakt. Kontraktformuleringens faser Alles ansvar Skab motivation for kontrakten. Afstem forventningerne hos medarbejderne Hvad.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
SAPA Præsentation til chefer og mellemledere i kommunen April 2016.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Er patienterne klar til telemedicin? Morten Freil Direktør
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Sourcing via Jobindex.dk
Forslag fra arbejdsgrupperne
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
I hvilken grad vurderer du, at sundhedsdata er med til at understøtte sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer (kommuner, regioner)?
Forebyg arbejdsulykker - to værktøjer til den grafiske branche
THY Business Breakfast.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Frivilligheden i Vordingborg
Hvordan vi ser på SAPA i Faaborg-Midtfyn?
Den gode læge Yngre Lægers politik
Administrationsmodulet
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Materialet En digital platform – der også omfatter en web app ’Min Logbog’. Platformen kan bruges via PC, smartphone og tablet. Alle informationer.
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
FRA DIAGNOSE TIL DØD Tidlig palliation
ÅRHUS AFDELING.
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Den Nationale Guideline for Organdonation
Digital kultur og trivsel på skolen – mod et fælles værdisæt
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
Netværksmøder - Drejebog
PROJEKTLEDERENS PERSPEKTIV
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
Akutberedskabet i Region Hovedstaden
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Tendenser i forældresamarbejdet
KIGO og kommunernes opgaver
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Læs alt om det Microsoft Nyheder i SharePoint
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Formålet med kommunikationsstrategien
Hvordan kommer vi ind ad døren?
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie.
Sammenhængende digital brugerrejse - med anvendelse af borgerens data
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Vejen til plejebolig - en sammenhængende digital brugerrejse
Information om Aula til forældre
Support- Hvordan får jeg hjælp fra Danmarks Miljøportal?
Værktøj 6: Omgangstone og kollegialitet
Præsentationens transcript:

Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?

Introduktion Kære Ambassadør, De kommende slides indeholder konkrete eksempler på, hvordan I kan bruge Colibo til at understøtte de behov, I gerne vil have løst i jeres organisation. Der findes selvfølgelig mange flere eksempler, og I kan kombinere mulighederne lige som I ønsker. Her er blot lidt inspiration til at komme godt i gang med arbejdet! Tilføj billede af ambassadører

Hvad karakteriserer jeres organisation? Er I spredt over flere lokationer? Har I mange mobile brugere? Er jeres mail-indbakke fyldt med relevant information, der ikke kommer videre? Bruger I meget tid på at finde information? Mangler I viden om hinandens kompetencer? Har I behov for mere tværfagligt samarbejde? Løs disse behov i Colibo, og tilpas det til jeres medarbejderes kontekst

Mål om større social sammenhængskraft Med det nye intranet samles hele organisationen ét sted, hvor alle kan dele nyheder og gode historier med hinanden og skabe en dialog. Intranettet bliver på den måde samlingspunkt, hvor organisationens kultur automatisk forlænges i et digitalt univers. Sørg for at udnytte det digitale til at forlænge organisationens kultur. Del de gode succeshistorier Start dialog i afdelingen eller en specifik gruppe Lav projektrum hvor decentrale kollegaer deltager

Mål om større social sammenhængskraft Ønsker I at det sociale skal få lov til at fylde mere på jeres arbejdsplads? Så opret arbejdsgrupper på tværs, som kan være om såvel faglige som sociale emner (løbeklub, køb og salg osv.) De kan være med til at nedbryde afdelingssiloer ved at opfordre til mere kommunikation på tværs, og give følelsen af at være tættere på dine kollegaer.

Mål om bedre kendskab til forskellige faglige profiler på tværs Ønsker I at det skal være nemt og hurtigt at finde kollegaer og kompetencer, når konkrete opgaver skal løses? Med udfyldte brugerprofiler kan medarbejderne nemmere genkende hinanden, når de mødes på gangene. En ”blå bog” kan dermed være med til at skabe nye eller forbedrede relationer på tværs af organisationen. Få kollegaerne til at: Uploade et billede af dem selv Tilføje kompetencer Mere personlige beskrivelser af sig selv

Mål om mere effektivitet Ønsker I at mindske antallet af fælles e-mails? Skab en kultur omkring oprettelse af nyheder og opslag på intranettet, som medarbejderne kan kommentere på. Opslag og kommentarer, som alle kan se og bidrage til, kan skabe mere dialog end e-mails, der er gemt i enkelte personers indbakke.

Mål om mere effektivitet Hvordan kommunikerer I i de enkelte afdelinger? Lad kommunikation blive digital på intranettet, så kollegaer, der er ude af huset, er syge eller lignende, kan følge med i livet og dialogen på kontoret. Det bliver nemmere for afdelingen at kommunikere internt, uden at man går glip af information.

Mål om mere effektivitet Bruger I meget tid på at finde den rigtige information? Relevante kollegaer, kompetencer og ressourcer er nu kun et klik væk. Opret favoritter på vegne af afdelinger, som er fælles genveje, I har hurtig og nem adgang til.

Mål om mere effektivitet I kan også arbejde på og dele dokumenter det samme sted. Dermed er det mere intuitivt at dele gode idéer og arbejdsdokumenter med hinanden. Med dokumentsektionen kan I undgå dobbeltindhold, forskellige versioner mm.

Brug for mere inspiration? Se vores guides i CoLab: https://colibo.zendesk.com/hc/da