Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie."— Præsentationens transcript:

1 Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie Mercury/ Queen filmen og A Star Is Born med Lady Gaga har gået i biograferne og er begge nomineret ved alle vinterens prisuddelinger. Det var oplagt at bruge dem som reklamesøjle for Stingray Qello. 10 likes, 1 kommentar og 1 deling er mere end de fleste af de opslag der bliver lagt op på Holstebro Biblioteks facebookprofil. Jeg har ikke haft mulighed for at få adgang til administrationsmodulet, hvor man kan se, hvor langt opslaget er nået ud. Et billede ville have appelleret endnu mere, det kom der desværre ikke på. Opslaget kunne også være mere skarpt (og kortere) formuleret. Opslaget kom på d. 21/2, men statistikken for februar er ikke højere end januar. Tallene for marts er selvfølgelig ikke kommet endnu. Opslaget med Comics Plus og den nye Netflix-serie inkl. det flotte billede af tegneseriens forside fik 11 likes og 1 kommentar. Det blev til på baggrund af en samtale om den, for Holstebro Bibliotek, nye tegneseriebase, på kontoret, hvor en kollega nævnte den nye tv-serie. Der er endnu ingen statistik tilgængelig i ERMS.

2


Download ppt "Holstebro Bibliotek (Anne) Formidling af e-ressourcer på Facebook Stingray Qello og Comics Plus Jeg har taget udgangspunkt i noget aktuelt: Freddie."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google