Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Debatmøde om patientinformation 11. december 2008 Hans von der Maase Klinikchef, professor, dr. med. Onkologisk Klinik Rigshospitalet.
Advertisements

Psykisk arbejdsmiljø.
”Kan ledelse kurere sygdom?” Masterclass, tirsdag den 21. juni 2011
Refleksion i kommunikationen
Mor På Vej •Fokus på faglige og sociale kompetencer.
Mariagerfjord Kommunes indsats på beskæftigelsesområdet
Det brede læringsbånd Ejerslykkeskolen
Fastholdelsesstrategier på EUC Syd Udfordringen  95 % af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.  Det er nødvendigt at vi alle i fællesskab.
Workshop 5.
Sygemeldt fra A-kasse Årsag – dårlig arbejdsplads
Et jobcenters vejledning af unge med særlige behov et jobcenters bud på nogle muligheder, redskaber og metoder i vejledningsindsatsen.
Temadag 16. august 2010 Projekt ”Sæt viden i bevægelse”
deltagere - Styret interview - Afgrænset emne - 1 til 2 moderatorer timer - Optages på lyd eller video.
Visitation til børne-ungdomspsykiatrisk afd.
Supervision og faglig feedback
Socialpædagogisk læringsspil Udviklingsseminar I Christian Engel Brund Jeppe Sønderby Christensen
Kommunikation og vejledning
Det fælles mål At borgere med kroniske sygdomme opnår den højeste grad af livskvalitet med størst muligt ansvar for og indflydelse på eget helbred.
Et projekt på. Baggrund  Misbrugere der har behov for en tættere personlig, følelsesmæssig og social opfølgning for at kunne indgå i relationer på arbejdsmarkedet.
Sygeplejerske - Alkoholbehandler
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Velkommen. Psykoedukation... betyder undervisning (om psykisk sygdom). Film Dias Spørgsmål og svar Opgaver Varighed: 1 time.
Afdelingsleder Morten Freil
Adfærdsændringer i Almen praksis Pisk eller gulerod? Emne - Danske Regioners syn på: Overenskomsten som styringsredskab over for praktiserende.
Ubrudt behandlingskæde for selvmordstruede børn og unge
Hospicedagcenter – et nyt palliativt tilbud ? Patientforløb for kræftpatienter i region Midtjylland Hospice Djursland 28.maj 2008.
Vejlederens kommunikation
Uddannelsesafklarende samtaler
Stressende faktorer i miljøet Personlig mestrings- evne (Coping) Beskyttende faktorer i miljøet Ceps Gruppe tilbud Sårbarhedsmodel.
Fremme af unges mentale sundhed
Region Midtjylland Sundhedsaftale
Transitioner.
Styrket indsats for organdonation
VIP2 5. november 2008 Historie om perlen. ”Pludselig var jeg meget dygtig” Målet med dagen – at I selv laver et KompetenceKort, dialog om muligheder for.
Hvilket arbejde udfører AKT-læreren
21. marts 2015Vibeke Reiter, Aleneboende demente Usynlighed – erfaringer fra forebyggende hjemmebesøg. Oplæg ved: Vibeke Reiter, forebyggende.
KL-projekt 24. September Forebyggelse og Misbrug - § 17, stk 4 udvalg / Bjarke V. Bruhn-Rasmussen.
Projekt Seniorordning Sundhedsforvaltningen Københavns Kommune
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Lyttende trioer Formål:
Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris.
Sanktioner – manglende medvirken LAS §§ 69 a-69I Fradrag i, nedsættelse af, eller ophør af ressourceforløbsydelsen er betinget af, at kommunen samtidig.
Fælles konference om palliation Samarbejde mellem Palliativt Team Vejle og primærsektoren 28.September 2010 Nyborg Strand Sygeplejerske Lene Jørgensen.
Jakob Preisler DSB HR 7. juni 2011 Side 1 Nærværende ledelse gør en forskel Erfaringer fra DSB’s fraværsindsats v/ afdelingsleder Jakob Preisler HR Helbred.
Input til retningslinje om håndtering af mobning.
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
Scandic Silkeborg, 23. marts 2012 Ved direktør Hans Bach Indsatsen for jobklare ledige mellem 25 og 29 år i Beskæftigelsesregion Midtjylland Kvalitativ.
Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:
Præsentation af Praktikvejlederuddannelsen. Praktikvejlederuddannelsen En basisuddannelse med muligheder!
Lotte Hvas Praktiserende læge, dr.med. Næstformand i Det Etiske Råd
TEMA 4 Inspiration & Feedback: Idéen ud i virkeligheden
“Karriere Vejledning” – hvor er det interessant 
”16-29 årige Unge med særlige behov for vejledning”
Stresscoaching forløb Et individuelt stresscoaching forløb for dig, der har fået stress. Forløbet tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker.
Når A + B giver et langt større C
Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad.
Unge i fokus - baggrund Langsigtet strategi – 3 hovedområder:
Abortus Provocatus Lægens rolle.
Den nye målbeskrivelse – et overblik
Stress, angst og depression kan ramme alle.
Hvad kan vi tilbyde? Vejledning
Inspiration spørgsmål og Billeder
Er din klinik klar til surveyorbesøg?
Den pædagogiske læreplan
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Redskaber og overvejelser
25. december 2018 Nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på bosteder for hjemløse ”Først og fremmest handler.
Den nye målbeskrivelse – et overblik
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
”16-29 årige Unge med særlige behov for vejledning”
Præsentationens transcript:

Forebyggende samtale En forebyggende samtale er for dig, der endnu ikke har stress, men ønsker råd og vejledning om, hvordan du undgår at udvikle alvorlig stress. Kan også vælges som opfølgende samtale for dig, der har gennemgået mit stresscoaching forløb. 1 samtale af 90 minutters varighed Afklaring af din situation i forhold til stress Vurdering af din stressbelastning Samtalen har fokus på at lære dig at tackle og forebygge fremtidig stress Du får en bred forståelse for hvad stress er, og konkrete råd og vejledning i forhold til håndtering og forebyggelse af stress Redskaber til håndtering af stress DKK 750,-