Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Stresscoaching forløb Et individuelt stresscoaching forløb for dig, der har fået stress. Forløbet tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Stresscoaching forløb Et individuelt stresscoaching forløb for dig, der har fået stress. Forløbet tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker."— Præsentationens transcript:

1 Stresscoaching forløb Et individuelt stresscoaching forløb for dig, der har fået stress. Forløbet tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker sig typisk over 7 sessioner over ca. 12 uger. Du bliver nænsomt vejledt og støttet gennem hele forløbet, så du efter endt forløb vil være stressfri og samtidig være i stand til igen at kunne håndtere en travl hverdag og dermed forebygge stress på sigt.   7 samtaler af 90 minutters varighed fordelt på ca. 12 uger Rådgivning og diagnosticering Kortlægning af personlige og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress Metoder til balance og indre ro Læring i at håndtere og forebygge fremtidig stress Forløbet har en højt element af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv Udlevering af 1 bog DKK 5000,-


Download ppt "Stresscoaching forløb Et individuelt stresscoaching forløb for dig, der har fået stress. Forløbet tager udgangspunkt i din stress-situation og strækker."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google