Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad."— Præsentationens transcript:

1 Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad der sker for din kære, der er ramt af stress? Samtalen vil give dig en forståelse for, hvad stress er, hvad du kan forvente, og hvad du kan gøre for at støtte din kære igennem stressen. 1 samtale af 90 minutters varighed Afklaring af din situation i forhold til den stressede Samtalen har fokus på at lære dig at tackle og forstå den stressede Du får en bred forståelse for hvad stress er, og konkrete råd og vejledning i forhold til håndtering og forebyggelse af stress hos den stressramte Redskaber til håndtering af din situation med en stressramt DKK 750,-


Download ppt "Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google