Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris."— Præsentationens transcript:

1 Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris Ph.d. stipendiat v. Væksthuset & Aalborg Universitet, Institut for Sociologi og Socialt Arbejde

2 Workshop 2 Sammenhængende, tværfaglig indsats som afgørende instrument til at skabe vendepunkter i borgerforløb

3 Borgerfortælling: Claus Claus har været på kontanthjælp i 3 år. Han afsoner en voldsdom med fodlænke på. Han er i praktik i øjeblikket,hvor han har brug for sin bil for at komme frem og tilbage. Han skal have fornyet sit kørekort grundet høj dosis ADHD medicin, men han har ikke råd til at betale de 4000kr. det koster for ham at få fornyelsen. Han har derfor spurgt jobcenteret om hjælp til at betale fornyelsen af kørekortet, hvilket de foreløbigt har afvist. Claus er i øjeblikket så sur på jobcenteret over situationen med afvisningen af den økonomiske hjælp, at han vælger ikke at møde op til samtale med sin sagsbehandler. Det resulterer i en sanktion på 400 kr.

4 Borgercase Charlotte

5 Refleksionsspørgsmål Hvad giver det anledning til af spørgsmål? Hvorfor er det her så svært?


Download ppt "Progression i arbejdsmarkedsparathed Et kvalitativt forløbsstudie af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres forløb mod arbejdsmarkedet Sophie Danneris."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google