Linjefag På Arden Skole 25-09-2016. Mål At øge faglighed og meningsfulde sammenhænge At inkludere alle elever i skolens overbygning At mindske betydning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er vi nu? En levende skole – hele dagen Viden og ikke vaner
Advertisements

Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Arbejdet med linjer i udskolingen på de fire nye skoler
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
A RBEJDSPAPIR, ALMENNETVÆRKSMØDE 12. SEPTEMBER Nu får du travlt!
Understøttende undervisning, Vejle Kommune, mandag d. 28. oktober 2013.
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Kommunens forventninger til, at UU er med til at opfylde 95 % målsætningen Ved Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune.
Folkeskole-reformen August 2014.
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
Ungdomsskole – mellem reform af folkeskolen, erhvervsuddannelserne og vejledningsindsatsen Storbynetværk den 12. september 2013 Direktør Per B. Christensen,
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
Randers Kommune Folkeskolereform 2013 Ungdomsskoleforeningens efterårskonference 2013.
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Internationalisering UNDERVISNINGSPLAN. Navigation BAGGRUND Folkeskoleloven og Fælles Mål MÅL – og vision RAMMERUNDERVISNINGSPLAN Eleverne - aktive deltagere.
International? Ja tak! Skolelederkursus Herning, 21. September 2005
Science i Mariagerfjord Kommune  Grundlæggende kompetencer. Dansk, matematik, engelsk.  Kreativitet, innovation, problemløsning og samarbejde.  Naturfaglige.
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Velkommen til valgmøde
HØJELSE SKOLE.
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
Folkeskolereform pr. 1. aug Ambitiøst løft af folkeskolen •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Netværksprojekt for fremmedsprogenes profil og anvendelsesorientering i de gymnasiale uddannelser.
Højmeskolens Ungestrategi
Science-kommune Sorø På vej ind i fremtiden… Mikael Scheby Naturfagskoordinator i Sorø Kommune.
Alle børn er alles ansvar
Bedre overgangsvejledning gennem øget aktørinddragelse på Djursland Et projekt med: Viden Djurs – Lead partner UU-Djursland Ørum Skole Auning Skole.
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Højmeskolens Ungestrategi August Vi laver strategien som en film om en terning.
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Folkeskolereform 2014.
10.klasse Blåvandshuk Skole Brobygning Fleksibel praktikordning Personlige mål og faglig udvikling Kontrakt Obligatorisk Selvvalgt Opgave Sprog-
Den inkluderende skole
Skolereformen og ”FUF”
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Skolereform – Fourfeldtskolen 2014 Steffen Lawaetz
Folkeskolereform Politiske mål
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Rejseholdets anbefalinger - overblik Tema 1 Kompetenceløft til lærere og ledere Anbefaling 1: Lærernes kompetencer skal styrkes Anbefaling 2: Hæv kompetencen.
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
LÆRERE ELEVER FORÆLDRE __________________ EKSEMPLER PÅ TILTAG En ledelse med fokus på naturfag - positiv naturfaglig kultur.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Velkommen til Distriktsskole Ølstykke
Det videre arbejde med unge- og campusmiljø
Lokale eksempler på tiltag der skaber positive forventninger.
Udarbejdet af UU Randers
Ungdomsuddannelse til alle
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Linjefag På Arden Skole

Mål At øge faglighed og meningsfulde sammenhænge At inkludere alle elever i skolens overbygning At mindske betydning af social baggrund Løbende at udvikle overbygningen på Arden Skole

Grundlæggende præmis En skole der møder alle og udfordrer alle! En skole der derfor ikke er ens for alle! En skole der er tydelig i sine forventninger til de unge og til forældrene. En skole der klart beskriver hvad der skal ske hen over a ̊ ret og i dagligdagen. En skole der samarbejder med ungdomsuddannelserne, med erhvervslivet og med lokalsamfundet

Sammenhæng Målsætninge - Internationalisering - naturfag Erfaringer : Samarbejde med ungdomsuddannelser Samarbejde med lokale virksomheder, sportsklubber I nærmiljøet

Hvilke linjer Eksempler kunne være: Naturfag - science International linje Værkstedslinje

Hvordan? Nye klassedannelser Timer fra valgfag indtænkes, så der gives ekstra time til retningsgivende fag. Samarbejde med ungdomsuddannelser, erhvervsliv mm. Fokusering I forhold til projektopgave Fokusering I forhold til lejrskole – ekskursioner mm

Procesplan Inspirationsfase – ud af huset Tilblivelse af Arden Skoles model Læseplan for linjerne udarbejds af lærerne Samarbejde etableres med relevante samarbejdspartnere Information til forældre og elever I gang