Familieplejecentret Aarhus Kommune Status på Familiepleje.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
UUV’s repræsentantskabsmøde den
Advertisements

Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Ungepakke.
ADHD – en kommunalpolitiske udfordring
Døgninstitutioner i et forvaltningsmæssigt perspektiv
Temadag 16. august 2010 Projekt ”Sæt viden i bevægelse”
Udfordringer i den kommunale byggesagsbehandling
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Undervisningsministeriet Temadag for regionale kompetencecentre 27. juni 2007 Fremtidens proceskonsulentuddannelse.
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
kursusmateriale til plejefamilier
Profilskole og styrket social indsats i Høje Gladsaxe skoles skoledistrikt og i Værebro Gladsaxe kommune deltager i Socialministeriets projekt Styrket.
”Vi når målet – men hvordan?”
Praksis Kommunen modtager en almen genoptræningsplan fra hospital. Er kommunen enig i, at det er en almen genoptræning? Birgit Svarre, afdelingsleder PPR.
UU Odense Om at skabe fastholdelse gennem en organiseret mentorindsats i et større byområde.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Medicinering af beboere på botilbud
Udmøntning af reform på specialområdet BUU 30
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Bekymringsmærker og kontaktvejleder.
1 National konference d. 21. november Workshop III Systematisk rekruttering til telefonrådgivning – et eksempel.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Afhængig af nettet Mange erkender først deres afhængighed af nettet når konen er skredet og Dan- kortet lukket.
Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
HONORERING AF PLEJEFORHOLDET UD FRA EN GENNEMSNITSBETRAGTNING
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Meritvejen til faglært status Betingelser Meritvejen er for voksne - alder mindst 25 år Der kræves mindst 4 års relevant erhvervserfaring inden for transport.
Paradigme 2.0.
Det nye Socialtilsyn.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR SEMINAR 1 Seminar 2Tirsdag 8. marts Seminar 3Onsdag 6. april.
Workshop: Plejefamiliers rammer og vilkår Den 22. november 2010 Servicestyrelsens konference om plejefamilieområdet.
Muligheder og rettigheder
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
En kvalitativ undersøgelse – baseret på interviews
Et alternativt til en institutionsanbringelse
Ungdomsuddannelse til alle Konference d. 18. april 2007 Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune og formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Uddannelsesudfordringer efter globaliseringsrapporten og velfærdsforliget Paneldrøftelse i Danmarks Vejlederforening d. 30. januar 2007 v/ Per B. Christensen,
Sundhedsaftale III status
Af: Sarah greve og Anja Cichon
Kulturudvalgsmøde Ω Strategi for Gribskov biblioteker 2007 Ω Servicemål Ω Fælles fokuspunkter for bibliotekerne Ω Folke/skolesamarbejde Ω Portaler.
Akutplejefamilier i Københavns Kommune v. konsulent Lene Christiansen
Indberetning til Tilbudsportalen Sociale tilbud Undervisning Socialtilsyn Nord Februar 2015.
SOCIALTILSYN NORD OPGAVER Oplæg ved Peter Harritsø (leder af GOT)
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Evaluering og dokumentation af efterskolens vejledning Af Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen Forskningsenheden i Vejledning, Erhvervs- og Professionsuddannelse.
Ungeindsatsen i Center for Erhverv, Uddannelse og Beskæftigelse UU og jobcentrene; et samarbejde om udsatte unge, 3. december 2015 Leder af Ungeporten,
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Faglært.
Det forpligtende fællesskab – inklusion i efterskolen Om inklusionstilbud og – tilskud pr. februar 2014 v. Konsulent Ole Bjerring Inklusionstilbud.
Århus Kommune Socialforvaltningen Møde i Socialudvalget 11. november 2010 Tilsyn.
Vejlederkonference Randers Tirsdag den Voksenvejledning.
Århus KommuneFamilier, Børn og Unge Evaluering af Spædbørnsprojektet Familieplejeanbringelse af børn i alderen måneder, hvor der forventes et langsigtet.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Voksenansvar overfor anbragte børn og unge Fysisk guidning
Hvad er benchmarking Benchmarking betegner et forbillede, som udgør udgangspunktet for bedømmelsen af en præstation i en eller anden henseende. Benchmarking.
Læring gennem registrering og indberetning
Udviklingsprogram for virksomheder i Region Midtjylland
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Voksenansvar for anbragte børn og unge Registrering og indberetning
Investering i efterværn
Præsentation af Socialtilsyn Øst -orientering om årsrapport 2015 og evalueringen af lov om socialtilsyn Baggrund Socialtilsynets årsrapport skal fungere.
Aktionsforskning i en kommunal kontekst
Anbringelser i familiepleje – hvad ved vi om familieplejeanbragte børn og unge? Cisko konference Mie engen den 10. april 2018.
Perspektiver i ungepakken Per Bredholt Frederiksen
LO’s udspil ”Bedre overgange fra grundskole til ungdomsuddannelse”
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
V. Tilsynskonsulent Anja Bechgaard.
Ned med tvang – op med forebyggelse
Grundkursus i at være plejefamilie
Frederiksberg den 15. august 2019
Præsentationens transcript:

Familieplejecentret Aarhus Kommune Status på Familiepleje

Familieplejecentret Aarhus Kommune Initiativer uddannelse for plejefamilier, styrket samarbejde med myndighedsområdet, aftale om mulighed for tilkøb af forstærkning til plejefamilierne, etablering af familieplejebank, intern omorganisering på Familieplejecentret med henblik på specialisering, månedsvise afrapporteringer om måltal, gennemførelse af LEAN analyse, indførelse af servicemål for sagsbehandlingstiden på Familieplejecentret, ny visitationsprocedure.

Familieplejecentret Aarhus Kommune Fremtidigt Fokus Netværksplejefamilier spædbørnsområdet ungeområdet børn og unge med handicap kommunale plejefamilier akutplejefamilier

Familieplejecentret Aarhus Kommune Godkendelsen omfatter : Indhentelse af straffeattester, Børneattester, skatteattester Minimum 2 besøg af 2 konsulenter Grundigt interview med fokus på blandt andet egen opvækst, familieforhold, boligforhold, fritid, erfaringer Inddragelse af egne børn Deltagelse i grundkursus (begge plejeforældre)

Familieplejecentret Aarhus Kommune Tilsyn med plejefamilier Formål: at vurdere om det grundlag godkendelsen er givet på fortsat er til stede 1 gang årligt Besøg af en konsulent Fokus på aktuelle forhold i plejefamilien, aktuelle plejeopgaver, omfang af vejledning, supervision og efteruddannelse og hos plejebørn

Familieplejecentret Aarhus Kommune Vejledning og supervision Alle plejefamilier er tilknyttet en familieplejekonsulent Alle plejefamilier modtager besøg minimum 4 gange årligt – vejledning og supervision Tilbud om gruppesupervision med ekstern psykolog I særlige tilfælde tilføres fagspecifik supervision

Familieplejecentret Aarhus Kommune Kurser og efteruddannelse Alle pleje- og aflastningsfamilier gennemfører obligatorisk grundkursus Familieplejecentret udsender kursuskatalog 2 gange årligt – der tilbydes dag og aftenkurser eksempelvis: Børn med ADHD Børn med tilknytningsforstyrrelser Unge og misbrug