Jr. FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Advertisements

Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
FIRST LEGO League, Skandinavien
Science Class Juelsminde Skole
Martin Krabbe Sillasen Videncenter for Didaktik
Science-kommune Sorø På vej ind i fremtiden… Mikael Scheby Naturfagskoordinator i Sorø Kommune.
FIRST LEGO LEAGUE HVEM STÅR BAK? Stiftelsen FIRST Scandinavia står bag FIRST LEGO League- turneringerne i Skandinavien ” Stiftelsens formål er at.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia haft som formål at give børn og unge gode lærings- og udviklingsmuligheder.
Skoleforhold og Læring. Barnet som social aktør Barnets deltagelse i sociale sammenhænge Barnets sociale kompetencer Kontekstens betydning for trivsel.
Forankring af projekter Hvad sker der, når et projekt slutter? Aktiv Fritid for alle april 2016.
Kulturforandringer i Børn og Unge Kulturforandring i hele Børn og Unge Hvad går det ud på? Kulturforandring i Område Skanderborgvej og Viby lokaldistrikt.
Velkommen til generalforsamling Dato mdr Hvad skal der ske i aften? Præsentation af Diabetesforeningen Om frivilligt arbejde i Diabetesforeningen.
”Dansk Skoleidræt har en særlig rolle i forhold til implementering af folkeskolereformen, idet det er den eneste organisation, som både har kontakt til.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Et udviklingsprojekt for Region Hovedstaden Oplæg ved Jacob Friis Kjærgaard Projektets mål: Øge motivationen for lærere og elever Arbejde med fem innovative.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temamøde om underretninger.
Eva Thune Jacobsen, strategisk sundhedskonsulent Lasse Rye Rasmussen, idrætskonsulent Borgermødet på Tibberupskolen 16. marts 2011 Børn, bevægelse og læring.
Børns Beredskab mod vold og overgreb Kuno Sørensen | Psykolog Gitte Jakobsen | Socialrådgiver, cand.scient.soc. Stærke sammen i resiliente læringsmiljøer.
Kort om området – verdens bedste dagtilbud VELFÆRDSMINISTERIET PRÆSENTATION Kvalitetsreformen på børneområdet - Oplæg ved regeringens konference.
Europæiske Kulturbørn gentænk Kunst og kultur i dagligdagen med de 0-8 årige børn A developing and research project of Nordic/Baltic and European dimensions.
Oplæg til økonomisk politik Tema i Økonomiudvalget den 8. februar 2011.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
Fremtidens matematik, marts 2015 Carl P. Knudsen Hvad er DASG ?
Oplæg til paneldebatten torsdag på Nordisk konference Lena Schnack Mertz Formand/ordförande for DMKL.
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2016 Kick Off møde mandag den 12. september 2016.
Velkommen. Velkommen som frivillig i Red Barnet
og rummeligheden på arbejdsmarkedet
STX Uddannelse.
Uledsagede flygtningeunges perspektiver på deres hverdagsliv i Danmark
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
En nordjysk investering – Vejle
Fra Dansk Golf Union Juniorugen Landsseminar Juniorkonsulenter
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Mine spilområder Faglig og kompetencemæssig koordination og synergi
Jr.FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO.
LEGO – BuildToExpress 1. Hvem er du? Byg
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Unge på kanten af fællesskabet
Naturvidenskabernes Hus 14. april 2010
BØRNE- og UNGEKULTURKONSULENTER MED FAGLIGHED OG SAGLIGHED
- en spændende kundskabs- og teknologikonkurrence for børn og unge
IBSE & matematik til småbørn i naturformidling Hvad skal vi bruge det til? Og hvordan? Læreplaner – Sprog – Noget med ud ad døren.
AR 28/1 – pkt. 7 SIP – Skoleudvikling I Praksis
POWERPOINT-SAMLING Du har et valg
Forløb: Unge identitet, socialisering og sociale medier
It i undervisning og læring
Line Leth Jørgensen Dysleksivejleder og læsekonsulent
Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
Lasersvejsning.
Introduktion til kurset
Unge hørehæmmede i ungdomsuddannelser
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Bordtennis Et OL i børnehøjde Kun for 4. og 5. klasser
Afdækning og forhandlinger med BUF og SKK
A-kasser Netværksmøde
Ønske om sammenhængende uddannelsespolitik
DAGSORDEN Baggrund & Vision Målsætning Økonomi Tidsplan
Velkommen til Risskov Skole
Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Puck
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Ambassadør for udsatte børn og unge
Grøn = ✔ Rød =
Præsentation af partnerskab
Præsentationens transcript:

Jr. FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO

Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser i naturfag, matematik og teknologi. Over børn har deltaget i vores aktiviteter og oplevet inspirerende læring med undervisning i et Newton- rum eller gennem deltagelse i FIRST® LEGO® League. Vi er glade for at have et stort og voksende netværk i Danmark, Skandinavien og resten af verden. - Aliquid est possibile - Hvem står bag FLL i Skandinavien? Organisationen FIRST Scandinavia står bag FIRST LEGO League i Skandinavien

c FIRST Scandinavia c Stian Rigmor Per-Arild Ingvill Stian André Nina Mariann Ole Morten Kristin

Hvorfor Jr. FLL? 12 3 Introduktion til projektarbejde for de yngste børn på skolen Introduktion til forskning og teknologi på et tidligt tidspunkt Øger rekruttering af børn og lærere til FLL for naturvidenskabelige fag og teknologi

Relation til FLL o Jr.FLL vil finde sted i samme lokale som FLL på turneringsdagen med sit eget område til præsentation af plancher og modeller o Inspirerer og forbereder børn fra 6-9 år til at deltage i FLL o Inspirerer og informerer lærere og forældre om, hvad FLL er, ved at de får mulighed for at opleve en FLL-turnering Jr.FLL gennem årene o 2012: 5 turneringer – 42 hold – 244 børn o 2013: 8 turneringer – 92 hold – 743 børn o 2014: 10 turneringer – 96 hold – 752 børn

Hvem kan deltage? SKOLE - KLASSE - FRITIDSKLUB - VENNEGRUPPE Alle mellem 6 og 9 år!