UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff Janne Bjerregaard 4634 Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Uddannelsesseminar 25.August 2008 Horesta – 3f DK 1 De lokale uddannelsesudvalgs arbejdsopgaver og kompetencer Bruno Clematide.
Advertisements

Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Effekt af e-læring Certificering som e-underviser
Hjemmeopgaven i arbejdsmiljøuddannelsen
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Kastanjehaven - Sand Trivsels Agent Opsamlingsdagen 6. juni 2013
De erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner skal fremover i langt højere grad end i dag bidrage til, at voksne med kort uddannelses-baggrund øger deres.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Realkompetencevurdering i Danmark
Kick off-seminar Billedkommunikationsprojektet
Vurdering af basale færdighed, FVU og IKV i AMU
I forlængelse af tydeliggørelsen af talentbegrebet, hvordan kan I så udvikle en læringsplan for talenter i forhold til de resterende ikke talenter? • Udvælgelse.
Dansk med it © Duncker & Ruus DIT-systemet Dansk med it Generel præsentation for studerende Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for Nordiske Studier.
Informationssøgning for ungdomsuddannelserne
Afvigelsesrapportering
Praksis Matrix Evalueringsundersøgelse
ADHD - Kendt eller ukendt diagnose - Brug for fokus på fastholdelse Jette Myglegaard, indehaver af PlusJob Formand for ADHD-foreningen.
Case-studiets 7 skridt 1.Læs og forstå casen og afklar/tydeliggør ukendte begreber/ord 2.Opstil problemer/begreber som skal studeres 3.Brainstorm for at.
UMV Borbjerg Skole 07/08 Det psykiske arbejdsmiljø.
Økonomi og Jura 19 Uddannelse lokalt Ø90 Omlægning Opgørelse og arbejdsgange Kursus 2004.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Robin Cheesman Hvad er fleksibel uddannelse? Overblik over undervisningsformer Fleksibel Uddannelse på Bornholm Bornholms Akademi 20. januar 2003.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Organisering Som vi plejer…… eller????.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Den Kreative Platform I TIK 3
KVIST projektet og dets udfordringer Lisbeth N. Hansen, seminarielektor, Kolding pædagogseminarium Susanne Minds, kursusleder, sosu-stv.
Læring mellem uddannelse og arbejdsliv Voksenpædagogisk Forums konference 2015 Transfer mellem uddannelse og arbejde 5. maj 2015 Bjarne Wahlgren.
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
Fyraftensmøde hos LO Århus social og miljøudvalg 26. marts 2015 Anmeldelser fra fagforeninger og AMR om arbejdsmiljøforhold Procedure for anmeldte og uanmeldte.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Kompetenceudvikling Kjeld Bo spurgte i efteråret 2012 Claus om der blandt medarbejderne var interesse for noget dansk undervisning. Hvorfor kom spørgsmålet,
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET Velkomst og præsentation af Det rullende Universitet v. Stinne Jørgensen og Jeppe Bergh Torp.
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Velkomstbrevet TUP2011 Projekt Transfer i AMU.
Transfer i AMU - Arbejdet med efter processen TUP Midtvejsevaluering onsdag den 14. Marts Roskilde Tekniske skole Sissel Kondrup, Forskerskolen i Livslang.
Helle Anttila Arbejdsmarkedsafdelingen Frederiksberg kommune Mål og delmål i rehabiliteringsindsatsen.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
ZBC Medarbejder Jette Nielsen, Virksomhed: Lille Næstved Skoles sfo – Kommunikation i teams (3 dg.) og –
Seniorsurf-dag 2012 Evaluering. Antal besøgende på Seniorsurf-dagen Gennemsnitligt besøgstal pr. sted: 17,8 Antal undervisningsteder: 462 Opregnet besøgstal.
UCR, Slagteriskolen Medarbejdere: Lis Schou, Gry Wallin, Deadline: hurtigst Virksomhed:
Selandia Medarbejdere: Eva Rosengren, 2888 Virksomhed navn eller åbent hold? Åbent hold. Kursus: AMU mål.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Online arbejdsmiljøuddannelse
Selandia Medarbejdere: Martin Dilling-Hansen,
ZBC Medarbejder Jette Nielsen,
Formativ vurdering i undervisningen.
RTS Medarbejder Anne Samuelsen, tlf?
Evaluering af projektet ”Transfer i AMU”
Den værdifulde arbejdsplads
3-timersmødet 2017.
AMU-kursus, VUC og FVU - Forberedende Voksen Undervisning
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Træneruddannelsen Trænerrollen bliver mere kompleks og krævende, efterhånden som spillet udvikler sig, og kvalitetstænkning spiller en stor rolle i dagens.
Salgstrappen Jan Christiansen KUU
Værktøjslinier ved Kaj Kristensen
Oplæg om pædagogisk forvaltning af fjernundervisning.
Flipped Classroom i butiksøkonomi Kim Skaaning, Lektor
SRO SKRIV!.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
* Personalekursus Skriv emnet her *.
Arbejdsmiljø i SOSU-arbejdet – Etik og adfærd
Matematikvejlederrollen og opgaver
Jeg er ved at lære, at få overblik over nogle særligt vigtige dele af orienteringsløbet der gør, at alle er med, og alle lærer noget. - for når alle kan.
Præsentationens transcript:

UCR Medarbejdere Lisbeth Birch Wolff Janne Bjerregaard 4634 Aktivitet for Janne Bjerregaard. Virksomhed: Køge Kommune Servicekorpset. Kursus AMU mål og navn: Måling og vurdering af rengøringskvalitet. FKB Nr. 2679, Fagkode: Målgruppen: hvilke medarbejdere deltog i kurset, forudsætninger. Medarbejdere i rengøringsservicekorpset, foretager rengøring i plejecentre og private hjem. Ingen specielle forudsætninger.

Transfer (Rambøl 2010: Transfer i AMU med brug af ’Vurdering af basale færdigheder’ og praksisforankring)

Transfermodel Lisbeth B. Wolff og Janne Bjerregaard Før Møde med leder med aftale om undervisningsform eksternt tæt på deltagernes daglige virke, så transport vej var kort, det var de glade for. Tog dels udgangspunkt i materiale udleveret fra arbejdssted tilpasset virkelighed på ældrecentre. Tilpasset undervisning til arbejdsplads for deltagere med tilpasning Motivation og klare læringsmål? Information fra underviser til deltagere med forklaring af mål for undervisningens indhold og form. Stor motivation da deltagerne ved de fremover skal arbejde med indholdet i undervisningen for kvalitetssikring af eget arbejde. Før: Hvad gjorde I, andre lærere kan bruge i forhold til transfer? Ved præsentation afklaring af tidligere viden hos deltagere. At lytte til tvivl og svare på spørgsmål når de opstår. Under Screening og udbytte? Under uddannelsen nærvær fra underviser og at give deltagere mulighed for at spørge og tilbagemelding på resultater og tvivl. Under: Hvad gjorde I, andre lærere kan bruge i forhold til transfer? Omhyggelighed og arbejde med at forklare emner så enkelt som muligt. Efter Mulighed for at anvende det lærte? Ja. Efter: hvad gjorde I for at sikre at kursisterne kunne anvende det lærte?? Se næste power point, nr. 4.

Efter : hvad gjorde I for at sikre at kursisterne kunne anvende det lærte?? ½ år efter uddannelse, henvendelse til ledere om at foretage en opfølgning af det lærte. Trin 1: Underviser besøger deltagere på arbejdsplads til personalemøde, hvor deltagerne bedes om at tage tidligere undervisningsmateriale med. Deltagerne får 13 spørgsmål til tidligere indlært, bedes om at svare på spørgsmål kun ved at arbejde at huske. Underviser indsamler besvarelser. Trin 2: Deltagerne får samme opgave som i trin 1, men må nu bruge undervisningsmateriale og noter som hjælp til besvarelse. Til hvert trin bruges ca. ½ time. Underviser samler og takker deltagere for deres arbejde. Trin 3: Underviser gennemlæser besvarelser. Bruger det til efterfølgende kort undervisning i det muligt glemte ½ år efter uddannelse. Trin 4: Underviseres besøg på ca. 10 udvalgte ved lodtrækning deltageres arbejdsområde. Følge deltagers/medarbejders evne til at omsætte det indlærte til egen arbejdsplads. Og mulighed for hjælp fra underviser ved tvivlsspørgsmål.