Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

RTS Medarbejder Anne Samuelsen, tlf?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "RTS Medarbejder Anne Samuelsen, tlf?"— Præsentationens transcript:

1 RTS Medarbejder Anne Samuelsen, aos@rts.dk tlf?
DNP Skuegangen Karlslunde Kursusnavn   1. del CNC 40213 CNC styret punkt til punkt boremaskine 40214 CNC –programmering i ISO koder 40216 Parametrisk CNC programmering 40224 Opstilling og betjening af CNC styret punkt til punkt boremaskine 40225 Fremstilling af fixturer til CNC styret punkt til punkt boremaskine  40219 Opstilling og betjening af CNC styret overfræser 2. del CAD /CAM  40227 Fremstilling af konstruktions og deltegninger i CAD software 40215 Automatisk CNC –programmering 2D 40226 Optimering af Opstillings og fremstillingsprocesser på CNC styret overfræser

2 Hvilke medarbejdere deltog i kurset, forudsætninger
De 8 medarbejdere fra DNP er alle fræser medarbejdere, de er ufaglærte inden for dette arbejdsområde men de er uddannede inden for andre erhverv. Baggrunden for at gennemfører efteruddannelsesprogrammet er at minimer fejl i produktionen. Derved er lagt meget stor vægt på transfer i uddannelsesprogrammet. Underviseren startede med, at kompetenceafklare medarbejdergruppen på virksomheden, og via denne afklaring, viste det sig, at 4 medarbejdere skulle have et dybere kendskab til CNC programmering og forståelsen af arbejdet med fræsermaskiner. Uddannelsen er tilrettelagt ud fra at der sker læring på skolen og i virksomheden. Vi har udarbejdet dette splitforløb, da deltagerne derved vil kunne arbejde med praktiske opgaver i virksomheden i de mellemliggende perioder.

3 Transfer (Rambøl 2010: Transfer i AMU med brug af ’Vurdering af basale færdigheder’ og praksisforankring)

4 Transfermodel Anne Samuelsen
Før Motivation og klare læringsmål. Virksomhed og medarbejdere ønskede at udvikle deres kunnen inden for fagområdet, de ønskede forståelse for det arbejde de udførte på deres arbejde. Før: Hvad gjorde du, andre lærere kan bruge i forhold til transfer? Medarbejderne blev kompetenceafklaret inden forløbet kunne i gang sættes, så efteruddannelsesprogrammet blev målrettet det enkelte individ. Yderligere var underviseren på virksomheden flere gange, for at se arbejdsgange og procedure. Under Efteruddannelsesforløbet blev tilrettelagt som et split forløb, så medarbejderne kunne omsætte det lærte fra kursusdage i virksomheden og yderligere blev der på hver uddannelsesdag, arbejdet med hvad medarbejderne havde arbejdet med på virksomheden i forhold til de uddannelsesmål som medarbejderne var på kursus i. Efter Der arbejdes forsat med transfer i virksomheden og uddannelsesforløbet, har allerede sat nye uddannelsesprogrammer i gang, da virksomhed og medarbejdere, kunne sætte ord på at de mangler en anden uddybende forståelse af nogle CAD programmer, i forhold til deres arbejdsfunktion.


Download ppt "RTS Medarbejder Anne Samuelsen, tlf?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google