Netværksmøde Oplevelser på åbne biblioteker. Kaffe Erfaringsudveksling, hvordan er det gået i efteråret? Evt. sparringsøvelse Planer for foråret Planlægning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Samsø Outdoor Explorer.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Kært barn har mange navne -
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Det svære liv i en sportstaske
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
i Ungdomsuddannelserne
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Evaluerings-, erfa og udviklingsmøde Studiepraktik 2012.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Opgaven jeg fik stillet
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Landsprøver Hvert forår på 4. og 6. klassetrin
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
SkoleIntra 2011 SkoleKom og SkoDa. Program SkoleKom SkoleKom for lidt siden SkoleKom og samspillet med SkoleIntra Hva' snakker I om? – SkoleKoms nationale.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Forældremøder på Kalbyris
Session 13: Advarselssignaler på depression og blandingstilstand Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Hold fast, hold ud eller hold igen
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
Hvad ser du på næste side?
Gud trøster dem, der venter med forventning.
23. februar 2009 Dias 1 Studie- og Karrierevejledningen Humaniora Læsegrupper Mødeledelse og planlægning Studie- og karrierevejledningen Humaniora Ea Feldfos.
Vækstgruppen Vordingborg Erhverskonference 30. maj 2013 Vordingborg – Herning.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Mr. Raggys prøveeksamen
Lærings- og praksisfortælling
For hele familien 7 søndage i foråret Kl 10-13
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Why I hate PRRRRRMS Christina Gadegaard Designer Digitalis MSF Onliners A/S – Medlem af IHPRRMS siden 1998.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 3. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Kommunalt kompetenceløft i idræt og bevægelse Ringkøbing-Skjern Kommune model.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
STX Uddannelse.
Satellitter – bevægelse i tyngdefelt
Præsentationens transcript:

Netværksmøde Oplevelser på åbne biblioteker

Kaffe Erfaringsudveksling, hvordan er det gået i efteråret? Evt. sparringsøvelse Planer for foråret Planlægning af sidste møde i maj Kort oplæg vedr. DR temaprojektet. Dagens program

Emnet/temaet for oplevelsen Hvad virkede godt? Hvad virkede ikke? Hvilke interaktionsmetoder blev brugt? Mit bedste tip er…. Den største udfordring er/var…. Oplevelser i efteråret

Grønlands Torv

Mors – del din bageopskrift

Del din bageopskrift Fremme fra 20.9 til 6. oktober Blev sat i forbindelse med DR tv’s Den store bagedyst samt Danmarksmesterskabet i bagning d Vi fik frisk brød gratis fra en af byens bagere, så det i hvert fald første dag duftede godt. Vi fandt gamle kagedåser i den kommunale genbrugsbutik Vi hængte nogle opskrifter op i flere eksemplarer. Så var tanken, at folk enten kunne tage eller selv hænge noget nyt op. Virkede det? Ja, der var hele tiden udskiftning af opskrifter og brug for nye kopier. Men indrømmet det var os, der fandt nye opskrifter, og så var det brugerne, der hele tiden snuppede dem. Mors – del din bageopskrift

Mors – Gys og gru

Gys, gru og græskarmænd – spøgelsesjagt rundt i biblioteket i uge 42 Sat op i slutningen af uge 41 I efterårsferien uge 42 ( 10. – 19. oktober) foregår Kulturjam, som er lig med en kulturuge på Mors med Kulturelt Samvirke som tovholder. I år havde Handelstandsforeningen=gågaden som biblioteket er medlem af, valgt temaet ”halloween” Vi havde derfor valgt at have samme tema og havde pyntet biblioteket både i stuen og på 1. sal Det var først og fremmest henvendt til børnefamilier eller bare børn. Derfor blev der lavet en konkurrence eller en spøgelsesjagt med start i børnebiblioteket. Det gik helt konkret ud på at finde papir-spøgelser forskellige steder på biblioteket – at udfylde et skema og at deltage i lodtrækningen om præmien – 1 stk gavekort til boghandleren på 200 kr.. Vi fik - synes vi - mange besvarelser, ca Det typiske var nok bedsteforældre med børnebørn, som havde set annoncer eller omtaler og kom. Vi havde flest om formiddagen, hvor de andre aktiviteter i byen ikke rigtig var i gang endnu. Det gik altså rigtig godt, og alle var galde. Det var også godt, at børn i alle aldre (1½-14 år) syntes det var sjovt. Mors – Gys og gru

Mors - kroppen