Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og."— Præsentationens transcript:

1 Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og vi så nogle heste inden vi gik ind i skoven.

2 På Dyrebakken Da vi havde gået lidt, satte vi os ned et dejligt sted i solen og spiste vores frokost. Efter frokost legede nogle af børnene og nogle hørte historie om dyr i skoven.

3 På vejen hjem Da vi havde gået et kort stykke vej, fandt Mads en død frø, som lå i vejkanten. Vi stod længe og kiggede og snakkede om frøen. Nogle blev kede af det, men vi trøstede dem og så var alt godt igen.

4 Tilbage på grøn stue Da vi var kommet tilbage, satte vi os i en rundkreds og snakkede om dagens oplevelser. Der var mange forskellige indtryk, men de fleste snakkede om frøen. Alt i alt en dejlig dag!


Download ppt "Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google