Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Samsø Outdoor Explorer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Samsø Outdoor Explorer."— Præsentationens transcript:

1 Samsø Outdoor Explorer

2 Med bue og pil. Vi skød alle med bue og pil. Nogen bedre end andre. Der var forskellige vægt på buerne, altså på snorene, så man trækker 10kg i den letteste, så kommer 15kg og til sidst 17,5kg. Der var mange der lærte det meget hurtigt mens andre lige skulle øve sig lidt mere.

3 Team lege Der var forskellige teamlege. Den første var at man fik nogle pæle og noget reb, og så skulle alle på holdet sidde meter over jorden i 10 sek.

4 Den anden teamleg var at vi skulle lave en firkant ud af et reb
Den anden teamleg var at vi skulle lave en firkant ud af et reb. Der var nogle der havde bind for øjnene, og de skulle stille spørgsmål til dem der ikke havde bind for øjnene. Dem der ikke havde bind for øjnene måtte kun svare ja eller nej.

5 I den sidste teamleg skulle man ”stå på ski”
I den sidste teamleg skulle man ”stå på ski”. Det gjaldt om at komme ud omkring stenen og tilbage igen først. I starten var det svært, men til sidst fandt de fleste ud af en taktik og kom lidt hurtigt i mål. Alle hold faldt i hvert fald en gang. Men alle havde det sjovt .

6 Klatrevæg! Næsten alle var oppe på væggen, og det var de fleste af dem der nåede helt op og ringe med klokken. Væggen var 15 meter høj. Se nogle stramme baller på Thomas og Nicolai som er oppe på væggen. Hehe

7 HOLD KÆFT BOLSJER! Der var mange der havde det sjovt med de store bolsjer. Der blev også holdt nogle konkurrencer med dem. Det gode ved dem var at når de havde dem i munden sagde de i det mindste ikke noget

8 Farvel Det var lidt om vores tur til Outdoor Explorer. Lavet af:
Anne, Rikke M, Frida, Marie, Julie K og Rikke L.


Download ppt "Samsø Outdoor Explorer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google