Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten."— Præsentationens transcript:

1 Klik for næste billede eller vent 30 sek.

2 Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten til at lege er stadig meget stor, og lige i dag fik jeg lokket min mor med. Kik med hvis du har lyst. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

3 Vi havde næsten lige spist, og mor havde sat sig ned for at ”tale” lidt med mig. Jeg havde egentlig mere lyst til at lege, så….. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

4 Jeg rejste mig op og fortalte hende om mit forslag. Det faldt i god jord, og jeg fandt straks mit ynglingslegetøj frem – nu skulle der jages og trække Klik for næste billede eller vent 30 sek.

5 Hende min mor er altså lidt af en ”børste” – hun lader mig ikke straks få tovet så der skal altså laves noget for at fange det! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

6 Så når jeg endelig får fat i det, giver jeg ikke bare slip! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

7 Nu er det ikke sådan at det kun er hende der driller, jeg ved også at mor er kilden – så tak for sidst! Klik for næste billede eller vent 30 sek.

8 Hun smager nu ikke helt værst! Klik på X i øverste højre hjørne for at lukke denne side.


Download ppt "Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google