Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år."— Præsentationens transcript:

1 Fællesskab i byer

2 Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år kunne der blive afholdt en koncert på torvet. Der kan komme drikkevare til børn og voksne. Kommunen skal tjene penge på drikkevare. På den måde kunne alle komme og høre musik og hygge. Vi synes det kunne være super sjovt og hyggeligt.

3 Udstillinger Udstillinger kan være mange ting. Vi tænker det kunne være noget med dyreudstillinger, kunstudstillinger, OSV. Vi har tænkt meget på hunde udstilling. Der er rigtig mange der har hunde og så tænkte vi at det kunne være rigtig smart hvis folk kunne samles og vise sine hunde frem for andre. Alle kunne komme at se og tale med andre om deres hund/hunde. For at kommunen skal tjene på det kunne det koste 25 kr. pr. hund. Der kunne være en lille præmie til vinderen. Det kunne være virkelig hyggeligt.

4 Aktiviteter Der kunne være nogle skaktuneringer, fodboldtuneringer, spille tuneringer OSV. Alle kunne komme og være med. Det kunne være rigtig hyggeligt.

5 Auktioner Ved auktioner kan man sælge eller købe. Man kan fx. sælge, møbler, motorcykler, biler, traktor og gamle møbler. Alle kan komme og byde på andres ting og sælge sine egne ting. Der kan komme en lille pause hvor man kan købe mad og drikke.

6 Kalender for byens aktiviteter Vi har tænkt meget på at der kunne være en kalender for byens aktiviteter. Sådan alle kunne se hvornår og hvor der var aktiviteter i byen. Man kunne måske købe det i butikker eller man kan se det på nettet. Kalenderen skulle være over et helt år. Så kan alle planlægge at komme hvis de kan den dag.


Download ppt "Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google