Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober 2007 7.årgang 87 elever.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober 2007 7.årgang 87 elever."— Præsentationens transcript:

1 Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober 2007 7.årgang 87 elever

2 Elevens faglige vurdering af sig selv 8 spørgsmål.

3 Elevens relationer til skolen 4 spørgsmål.

4 Elevens relation til forældrene 4 spørgsmål.

5 Elevens relation til andre børn 4 spørgsmål.

6 Elevens relation til lærerne 3 spørgsmål.

7 Hvordan har det været at starte i 7.klasse? I starten havde jeg det ikke godt med at skulle op i en ny fløj. Jeg synes heller ikke om at skifte lærere, men nu er det ok. Godt nok. Der går jo flere på denne skole end Kastrup, så den virker lidt større. Der er også kommet flere lektier, selvom vi også fik det på den anden skole. Jaa der er mange lektier men optur i 7. Klasse. Godt - man får nye venner/veninder Det har været svært at få nye venner, men der er sjovt herinde.

8 Hvordan har det været at starte i 7.klasse? Det har været dejligt at få nye lærere og dejligt at komme på en ny skole. For mange lektier og for lidt tid. Det har været dejligt at komme et nyt sted, men det er blevet en del sværere. Dejligt med nye fag, jeg kan godt lide min klasse. Det har både været godt og dårligt, men det er jo sjovt at få nye venner. Det er også lidt underligt at skulle have nye lærere, når man har haft nogle andre i 7 år.

9 Hvordan har det været at starte i 7. klasse Lærerne stiller meget store krav. Jeg blev hurtig venner med de nye efter hytteturen. Det har været lidt underligt, fordi der har været meget fri. Lidt ked af at alle 7.klasserne ikke går i samme fløj. Det har været lidt svært. Det har været meget godt med det hele. Jeg ville gerne have opfyldt mere end et ønske Jeg savner lidt nogen fra den gamle klasse, men det er nogle gode lærere.

10 Synes du det har været OK at svarer på spørgsmålene.


Download ppt "Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober 2007 7.årgang 87 elever."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google