Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?."— Præsentationens transcript:

1 Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?

2

3 læseliste LæselistE

4 NOTEAPPARAT MED KLIKBARE LINKS

5 Gode noter

6 MINDRE Gode noter

7

8

9 ”Det lyder spændende med filmklippet. Jeg må også indrømme, at jeg i nogle af de andre eksamener, hvor jeg havde opgaverne på papir, blev noget frustreret over, hvor svært det var at genfinde passager. Det er meget (!) mindre forstyrrende for alle, når der ikke bladres så meget” (fra mail-korrespondance)

10 Samtale med en studerende efter eksamen: Må jeg stille dig et par spørgsmål? Ja … jeg sidder bare og venter (griner) Gik det godt … derinde? Ja … … det gik udmærket … som jeg havde håbet… Hvad synes du om Lea havde en ipad og ikke din opgave? Det var i orden … det lagde jeg ikke så meget mærke til … har en selv … (slår på sin taske der hviler på stolebenet) Har du den med... i din taske? Ja, den er her! Hvorfor brugte du den ikke lige før? Det ved jeg ikke... jeg var nok bange for at den gik i sort? Nå … gør den da tit det.... Altså går i sort? Næ... Det er nok også bare mig, men jeg er så nervøs … Ja … det kan man sagtens forstå … men når du har læst op på opgaven har du så brugt din ipad eller den printede udgave? Ja … jeg har brugt min ipad! Kunne du så ikke... altså nu driller jeg dig lidt.. kunne du så ikke have den printede version i tasken og din ipad med til eksamen? Jo … det kunne jeg nok godt... men jeg er altså nok for nervøs...

11 ”Jeg tænker om det egentlig ret hurtigt er billigere at give en underviser med eksempelvis 99 studerende en tablet, frem for hvis denne underviser printer alle opgaver? I psykologi vil det fx være opgave 5 sider + forside, indholdsfortegnelse og litteraturliste – for andre fag noget mere – dvs. ca. 1000 siders print, hvis alle mine studerende havde afleveret elektronisk, og jeg havde printet … ” (fra mail-korrespondance)

12 Anbefalinger: Digitalisering kræver klare kommunikationsveje! Device matters! (computer vs pad) Hvad kan være digitalt og hvad skal ikke være det? En pdf = en pdf! Formater? Klæd censor på! Flere afprøvninger i flere fag og moduler med flere undervisere!


Download ppt "Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google